המשחק הענק של האביב

המשחק הענק של האביב

בקרב העולים ממזרח אירופה, זו מסורת לעשות בכל שנה פרוייקט ענקי באביב, בכל שנה שיש מי שיוכל להוביל אותו. נכון להיום (וזה משתנה די מהר) ´האחווה´ היא הגוף השולט במשחקי תפקידים חיים. זהו המומנטום וזה הזמן להכריז על פרוייקט הגדול באביב, והשעון מתקתק לרעתנו. השאלה שלי היא, במה הייתם מעדיפים לראות את ככולנו עובדים ביחד? ויחד עם זאת, מה לדעתכם יצליח יותר?
הפרק ה-4 או ה-5 של הסאגה?
משחק ענק בעולמו של טולקין?
הדבר-הבא?
אחר?

Gills

New member
באופן אישי

אני מכינה את עצמי למשחק ענק של טולקין מאז פסח שעבר. מתוך תקווה נאיבית שנלמד משהו מהבעיות שהיו אז, ושאולי לא ירד גשם הפעם...חשבתי שהסאגה אמורה להיות שלושה פרקים, לא? אני בעד טולקין.

the off player

New member
לא בדיוק...

שלושה פרקים לפני בחינת הכדאיות וההצלחה של הדרך. העלילה הגדולה של הסאגה,שאגב לדעתי הבלתי מלומדת עדיין לא החלה להתגלגל, מתוכננת להרבה יותר...

Laszlo

New member
הייתי מעדיף...

הייתי מעדיף להשתתף במשחק בעולמו של טולקין או בדימוי של ארוע היסטורי כלשהו

Umrug

New member
don´t touch Tolkien!!!! o

Let him rest. Games in Arda have had strong tendency to fail up to now. o

Sern

New member
אני עם גילי

אני עדיין מת למשחק בעולמו של טולקין... בין אם בעידן הראשון (הסילמרוליון - אגב, מה קורה עם זה? שמעתי שהוא מבוטל...?), בתקופת שר הטבעות שוב - או בכל צורה אחרת. משחקים גדולים כמו הסאגה והדבר הבא הם באמת אחלה - אבל אני חיכיתי וציפיתי למשחק של טולקין כבר המון זמן, ומאוד התאכזבתי שהוא לא יצא לפועל בסוף. ארם.

elanor

New member
אמנם זה מגיע קצת מאוחר...

אבל כאו יש כמה קולות לטולקין... (אתם יכולים לספור אותי לבד ככמה קולות אבל אתם יכולים גם להוסיף את הקולות של חברים שלי כאן מהצד...)

למעלה