המשחק מכור. שפרה חביבת התקשורת תגיעה לגמר

דורוN

New member
המשחק מכור. שפרה חביבת התקשורת תגיעה לגמר

היא הופיעה בשעשועון לפני האח הגדול עשו עליה הרבה כתבות בתקשורת אחרי שנכנסה. אבל נחשו מה? עשו גם לפני קבלו את הכתבה הבאה. ממש עשו לה פרסומת!

ההבדל בין שפרע לעינב

כשלשפרע היה רע והיא הייתה בדיכי עינב הראשונה שדיברה איתהעודדה אותה ואפילו הביאה לה סיגרייה(בניגוד לשפרע שייחלה ליוסי שיגמרו לי הסיגריות) אבל כרגע שלעינב רכ והשיניים כואבות...אז גברת שפרע עסוקה באוכל שלה וחס וחליללה שמישהו יפריע לה באמצע הבליסה שלה כי האוכל שלה הכי חשוב בעולם..והדיבור שלה הכי מרגיז בעולםםםםםםםםםםםםםםם הבחורה הזאת מגעילה אותי ברמות... יש לי סלידה ממנה ואינשאלללה היא תעוף כבר מחר...........

סאאפיר

New member
וואו.. זה ממש יפה.. היא ממש מוכשרת..

בנאדם לא משהו.. אבל ממש יצירתית.. הייתי קונה!

דורוN

New member
שמתי את התמונה הזו כדי שתרדו עליה!!!

אם זה שהתחיל את השרשור(כלומר,אני) שונא את שפרה אתם לא יכולים להגיב להודעה שלו ולכתוב עליה דברים טובים. כי ההודעה הראשית היא נגד שפרה!!! מנהל אם אתה יכול תמחק את התגובות שתומכות בה ושכותבים שהעיצובים שלה יפים.

SharonPL

New member
חחח שעשועון נידח הופך אותה לחביבת התקשורת?

והכתבה היא כתבה בעיתון הארץ על סטודנטים בבצלאל שהציגו את העבודות שלהם, מה קשור פרסומת? מה שכן, הבחורה כישרונית ואי אפשר לערער על כך .

דורוN

New member
רק העיצוב שהיא מצולמת איתו שלה! והוא הכי מכוע

מכוער!! שימו לב. אי אפשר בכלל לצאת משם!! זה כמו כלא עם מחשב!!

Yaki J

New member
בדיוק מה שבאתי לכתוב, עיצוב אכזרי, משפיל

שרואה במזכירה/פקידה חפץ וכולא אותה. מאד מתאים לדמותה של שפרע כפי שהיא משתקפת במסך - מרוכזת בעצמה ולא רגישה לצרכים של אחרים.

Yaki J

New member
גברים זוכים לתנאים יותר טובים מנשים כשהם

מועסקים בעבודה מקבילה וזו עובדה. אף מעסיק לא היה משפיל גבר ככה בעוד שנראה להם שלתת לאשה מקום כל כך קטן זה לגיטימי. העמדה הדוחה של שפרע משקפת את החזירות בחרה הישראלית, בדיוק כמו הקופאיות בסופר שנאלצו לעמוד עד שחוקקו חוק (שלצערי בהרבה מקומות לא נכאף).

למעלה