המשחק "נחש אותה" יהיה מחר

Cm 2004

New member
המשחק "נחש אותה" יהיה מחר../images/Emo70.gif

הוא היה אמור להיות היום! אבל היו לי בעיות במחשב.. אז הוא נדחה למחר!!! מחר אחרי סיום הסדרה נתחיל במשחק אז כולם להיות פה אחרי התוכנית!!! לא לשכוח סליחה ותודה

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gifההוראות../images/Emo41.gif למי שלא זוכר../images/Emo70.gif

משחק חדש על הסדרה! - משחק חידות ממכר שדורש חשיבה! מעניין אהה? אז תמשיכו לקרוא ותראו עד כמה!
הוראות
בחידות של המשחק הזה אתם צריכים לנחש שם של דמות מהסדרה פלוריסיינטה ע"פ חידה מצוירת...כל תשובה נכונה מזכה ב2- נקודות, ורק הראשון שעונה מקבל את הניקוד ! בצד יש לכם דוגמא של חידה ואני עכשיו יתן לכם הסבר לציור כדי שתבינו.. בתמונה המצורפת יש תאות: פ' ואז יש ת'ציור של המנורה והמנורה נותנת אור ומתחת לציור יש א=ל זאת אומרת שבמקום האות א' שמים תאות ל' ואז יוצא "לור"! מחברים את ה-"פ שיש לנו בהתחלה עם המילה לור ויוצא לנו : פלור השחקנית הראשית בסדרה פלוריסיינטה! מקווה שהבנתם !!! * את התשובות שולחים בפורום בלבד! כל יום יהיו 10 חידות בערך (אפילו פחות)

Cm 2004

New member
עוד משהו חשוב!!! כנסו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

החידות יהיו בסדר של מ-הקל!!! לקשה!!! אם אף אחד לא ידע איזושהי חידה! אז תקבלו רמז שיעבור לכם לפתור אותה!! וככה עד שתזהו! (אבל לא נראה לי שתהיה בעיה כי לא עשיתי את זה ממש קשה). אז לא לשכוח!!! מחר אחרי השהסדרה מסתיימת מתחילים במשחק שיהיה בהצלחה

Cm 2004

New member
"נחש אותה" ../images/Emo41.gifהיום../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

( ה-18.10 ) אחרי סיום הסדרה המשחק מתחיל! לא לשכוח,לא לאחר,ולא להפסיד

Cm 2004

New member
תאשרו את השתתפותכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כדי שלא יהיה מצב שאני יעשה ת'משחק ל-2 ילדים!!! כי אז חבל!! אז כל מי שרוצה שיאשר את השתתפותו במסר!!! ויהיה בפורום אחרי סיום הסדרה כדי שנוכל להתחיל במשחק!

Cm 2004

New member
אין בעיה! רשומים! מי שגם רוצה...

מוזמן לאשר אותו..בשרשור פה ולא במסר.. אבל גם אפשר במסר.. רק עדיף בשרשור הזה מכיוון שכבר כמה אישרו אותם פה בשרשור ולא במסר!

סולדד100

New member
אני מאשרת!

ועוד משהו קטן: בגלל שאת התשובות כותבים פה ולא במסרים, אז אל תכתבו את התשובה בכותרת בשביל לא להרוס לכאלו שרוצים לענות, אבל בטעות ראו את התשובה...

Cm 2004

New member
טוב שאמרת את זה! כנסו כולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אפשר לרשום תתשובה בכותרת! כי גם ככה מי שכותב תתשובה (הנכונה ראשון) הוא המנצח ואז עוברים לחידה הבאה... ומי שמנחש לא נכון ממשיכים עד שמישהו יפתור ת'חידה ואז עוברים לחידה הבאה!!! במקרה וקשה לכם (מה שאני לא מאמין שיקרה) אני יתן רמז!!!

סולדד100

New member
אבל זה לא קשור!

כי גם אם אני לא מנצחת, אני בכל זאת רוצה לנסות לפתור את החידה, ואם זה יהיה רשום בכותרת זה יהרוס לי!

למעלה