המשחק נתקע כל הזמן

דינגומט

New member
המשחק נתקע כל הזמן

וגם יש מקרים שהדמות ממשיכה ללכת/לעוף בלי אפשרות לשלוט בה. נכנסת לתוך האדמה וכל מיני שטויות כאלה.. האם הבעיה מוכרת לכם?

DragonChan

New member
הבעיה די מוכרת

זה נקרא לאג. זה קורה כשאר הsim בו נמצאים עמוס מידיי, או מהירות האינטרנט לא מספיק מהירה כי לקלוט את כל השינויים בשטח. לכן רצוי לראות עד 96 מ' מהדמות או פחות מזה, או לעבור לאיזור אחר שבו זה לא יקרה. אין כרגע איזה פיתרון לבעיה הזאת, אבל זה קורה בכל משחק רשת באופן שונה שלפעמים אי אפשר לשלוט בדמות או רואים משהו שהוא לא באמת כבר קיים באותו איזור כי המחשב לא נמצא בסינכרון עם השרת.

אושRתי

New member
מה עושים כדי לראות את האווטר?

לפעמים קורה לי שאני נכנסת לSL ואז נטענת כבלתי נראת כלומר רק הנעלים ולפעמים רק נעלים ושיער אבל את הגוף לא רואים.. מה לעשות כדי שבכל זאת יראו את האווטר?

DragonChan

New member
יש לזה את הפיתרון הכי פושט וקל

ואני חייב לומר שהפתרון הזה מאוד טיפשי אבל הוא עובד מתוך ניסיון. הבעיה: לא רואים אווטר מוסיים אלא רק את האביזרים שעל הדמות שלכם או אחרים. הפיתרון: שינוי הכותרת של הדמות. - מקש ימני על הדמות --> Group --> בחירת Group אחר וללחוץ על Active (אחרי זה תפעילו מחדש את כותרת הקודמת אם תירצו) כמו שאמרתי, דרך מאוד טיפשית לפתור את הבאג המוזר הזה, אבל זה עובד כמו קסם.

אושRתי

New member
תודה, אני אנסה בפעם הבאה שזה יקרה

כיוון וכרגע זה סוף סוף נטען נורמלי

DragonChan

New member
זה שזה נטען נורמלי

זה לא אומר שגם בהמשך זה יהייה נורמלי P=

טליה1233

New member
דרך אחרת

הקליקי על דמותך "appearence" ומיד לאחר שדמותך נכנסת לחלוטין לזה, פשוט סגרי. קל ופשוט
זה יותר מצחיק אם אנשים קוראים את שאת כותבת, אך רק חלקם רואים אותך (עבור האחרים הלא רואים את בלתי נראת לחלוטין וזה מצב מצחיק מאוד). אותם אלו שלחלוטין לא רואים אותך (למרות שאת נראית ע"י כמה) הם אלו שצריכים לעשות relog וזה פותר להם הבעיה (כמו גם אחרות)

אושRתי

New member
../images/Emo45.gifמוכרת, קורה לפעמים כשזה קורה

כנס מחדש, אם זה ממשיך יותר מידי אז תתקין את התוכנה של סקנד לייף מחדש.

fnord0

New member
First Look מיועד לכולם

הוא מהיר יותר וזה מורגש גם במחשבים חלשים וגם בחזקים. מה שכן, יש ב-FL עדיין כמה באגים מעצבנים. את רובם תיקנו בשתיים-שלוש מהדורות האחרונות, אבל במהדורה האחרונה יש עדיין באג רציני בפונקציית select texture כך שהוא לא מי יודע מה מומלץ, במיוחד לא ל-builders שהבאג הזה עלול להוריד להם עשר שנים מהחיים.

fnord0

New member
ושלוש דקות אחרי ששלחתי את זה...

...יצא לאור First Look גרסה 1.13.3.58716 שבה תוקן הבאג המעצבן של select texture.

JDOE

New member
זה גירסאת בטא

של ה client המקורי, לוקח המון זיכרון, אבל לא נתקע כל שנייה כמו המקורי אז עדיף לדעתי

למעלה