המשחק של אנדי

המשחק של אנדי

בצעד מאד מקורי ולא מתוכנן מראש אני פותח במשחק שכולכם חיכיתם לו (כלומר, אף אחד לא חיכה לו כי זה היה מקורי ולא צפוי.. מה לעשות, איפשר לקחת את כל הקלישאות..) המשחק של אנדי! כל אחד צריך לכתוב ביוגרפיה קצרה (אבלויותר מדי) על אנדי ריכטר. בין הכותבים המוכשרים יוגרלו חמש נקודות וסולם.

אין על גוגל

ריכטר, אנדי: בנו הבלתי חוקי של גינצבורג, אשר (ע"ע אחד העם) מהשחקנית דפנה רכטר. אנדי נולד בטעות כאשר דפנה התכוונה ליטול גלולה נגד הריון והחליפה אותה בכדור נגד כאב ראש אותו נהגה לפרסם (אדויל ליקויד ג'ל -ע"ע). אנדי למד בגן הילדים של רבקה ברחובות ובבית הספר היסודי ע"ש סירנו דה ברז'ירק. אנדי גילה מקוריות כבר בתקופת לימודיו בתיכון כאשר, על פי דברי חבריו לספסל הלימודים (כן כל השבעה ישבו על ספסל אחד. ככה זה ברחובות) אנדי נהג להקים חבורות סודיות להן קרא : "הפורומים" לאחר גיבוש חבורה סודית שהיו לה גם כינויים סודיים היה אנדי נוטש במפתיע את ה"פורום" ומקים פורום אחר. אנדי ריכטר נרצח על ידי הגולש הידוע לשימצה טובי אור נטובי (ע"ע) ברגע שתפוז (ע"ע) חסם לטובי את הגלישה בפורום.

estersh

New member
../images/Emo6.gif את ענקית! ../images/Emo6.gif

ואני חשבתי שזה גוגל אורגינל ולא טרחתי לקרוא עד עכשיו.

גם אותי הפחדת..

כשראיתי גוגל פחדתי בהתחלה.. יש`ך מזל שהתבדתי (ולמה אנ`לא מקבל יותר הודעות ממך?) בינתים את מחזיקת הגביע ליצירת חיים וירטואלים, ברכותי.

היי, היא היחידה! זה לא הוגן

אם הייתי מנסה... אמא שלי תמיד אמרה שיש לי כישרון יוצא דופן לנגינה בכינור, אם רק הייתי מנסה...

קבלו את שלי..

אנדי ריכטר (1800-2007) - גרסת הטובי. אנדי ריכטר נולד למעשה כיוהאן ריכטר, בן לזוג עובדים בשגרירות הגרמנית בטוקיו. ביום הולדתו השלישי מתו הוריו ברעידת אדמה שלימים נודעה כ"טשין" - תרגום של "דרקון האדמה הזועם מחריב בתי הקפה והורג עובדי קונסוליות" (היפנים האלה.. יש להם מילה לכל דבר), יוהאן ניצל באורח פלא ובגיל שבע החל לחפש מדוע אלי המזל האירו לו פנים, במהלך החיפוש שינה את שמו ל"אנדיקומוטו" - "הוא שניצל מדרקון אדמה זועם מחסל עובדי ממשלה". לאחר שבועיים של חיפושים מצא אנדי נזיר שאולין שעבד בטייק אוואי (דבר מאד שכיח באמריקה, פחות ביפן - שם הם עדיין חושבים שנזירים צריכים להיות במנזר), הנזיר הסביר לו שאם הוא לורוצה לחיות בסרט פעולה זול הוא צריך להפסיק לחפש את גורלו. בנוסף הוא הביא לו סולם מתקפל ונעלם (על אופנוע עם ארבע אגרולים ושני וואן טון). אנדיקומוטו עבר ללוס אנג`לס, שינה את שמו לאנדי והוא עושה חייל כחזאי לרעידות אדמה.

למעלה