המשחק של אנדר....

blackwolf

New member
המשחק של אנדר....

איך לדעתכם עדיף לקרוא את הסדרה? בסדר שבה היא נכתבה ויצאה לאור או בסדר הכרונולוגי?

דרגורן

New member
אני נהנתי לקרוא אותה בסדר שבו היא

יצאה לאור, כלומר: המשחק של אנדר דובר עבור המתים קסנוסיד ילדי המוח הצל של אנדר ...............

אותואחד

New member
ואילו אני מעריץ אותך על כך

אחרי דובר המתים נשבעתי (?) לא לקרוא את ההמשכים של הסדרה הם הלכו ונהיו בלתי נסבלים.ואולי אפילו יותר גרועים מזה.

דרגורן

New member
../images/Emo9.gif אני מסכים שההמשכים לא זורמים

כמו הראשון, אבל קראתי את הכל באנגלית כך שיתכן והתרגום הרס משהו שמלחתחילה לא היה עד כדי כך טוב...

mermit

New member
מה זה קשור לתרגום?

תפסיקו להאשים את המתרגמים בכל הפאשלות של הסופרים. התרגום של דובר וקסנוסייד היה בסדר גמור, הספרים פשוט הלכו והתמשכו למסטיק לעוס ומשעמם. יש שם כמה רעיונות מעניינים, אבל הגישה המוסרנית של קארד טרחנית ומרגיזה. את ילדי המחשבה קניתי, קראתי עמוד וחצי, ומכרתי. פגה סבלנותי לחלוטין.

blackwolf

New member
אם הספרים האלו לא משהו...

האם כדי פשוט לדלג עליהם ולתת לחברים שלי את הצל ואת ההגמון או לתת להם לעבור את הספרים אחד אחד? אני לא מדברת רק מבחינת "לקרוא לפי הסדר" אלא גם מבחינת להשאיר אותם מספיק מעוניינים על מנת שיתעניינו בעוד מד"ב שאני ממליצה, עד שהם יהיו למספיק להוטים בלי שאני אשדל אותם...

Boojie

New member
איש איש וטעמו אימו, אמר אדיפוס.

אני מאד אהבתי את ההמשכים של אנדר. אבל אני מאד אוהבת פילוסופיה, ומאד אהבתי את ההתעסקות של קארד עם השאלות השונות והמשונות שהוא מעלה שם, ממבנה היקום ועד השאלה של מה הם חיים. מי שמצפה מהספרים האלה להיות אקשניים כמו השניים הראשונים, מן הסתם יתאכזב.

למעלה