המשחק של התאומות

Nomero Uno

New member
המשחק של התאומות

רציתי לעלות פה נושא אחד שמי שהיה בטתר של מוטי זוכר בטח שהעלתי אותו שם והוא רמת המשחק של התאומות כולם או הרוב פה מעריצים אותן כן, הו חמודות , מקסימות מהממות ואני יכול להמשיך בזה עד מחר אבל דבר אחד שהן לא זה משחקות טוב הסרטים שלהן דומים בצורה מוזרה אחד לשני התאומות לא מכניסות שום עומק לדמויות וכך רוב הסרטים שלהם מאוד שטחיים בלי שום תוכן רציני חוץ מ"מותק הילדות התחלפו" שהופק ע"י וורנר ברו והסדרה "כל כך זמן" לא ראיתי מהם משחק טוב מצפה להרבה תגובות

אני לא מסכים לגמרי...

אני חושב שבסרט Winning London הם הכניסו הרבה עומק לאישיות שלהם במיוחד בקטעים "הרומנטיים" אבל רוב הסרטים של התאומות הם באמת נראים יחסית אותו דבר תום

motib4

New member
עומק? לא הייתי אומר...

תניח בצד את הסצנות הרומנטיות, כי בסצינות כאלה יש כבר עומק. תסתכל על המשחק שלהן בכלל... הוא לא מזהיר. ואם כבר מר קייט משחקת טוב- אבל אשלי...

motib4

New member
תגובה ../images/Emo13.gif

טוב, חלקית, אני מסכים איתך. לדעתי לתאומות יש כישרון משחק והרבה, אבל הן לא יודעות איך להשתמש בו. הסרטים של התאומות הם סרטים של דאוולסטאר, וכנראה התסריטאים שם לא הכי הכי. שים לב- "מותק הילדות התחלפו" היה סרט עם עלילה מעניינת מאוד... למה
מכיוון שהתאומות לא הכירו אחת את השנייה ובכלל לא היו אחיות. הסרטים של דוולסטאר משעממים כי תמיד מסופר על תאומות שמתאהבות וכדומה... אני חושב שאם היו נותנים להם קצת יותר זמן ולא מוציאים כל 4-5 חודשים סרט חדש, הן היו מצליחות להכנס לדמות ולהעלות את רמת המשחק ולהוריד מהשטחיות. התאומות מוציאות הרבה מאוד סרטים (לא שזה אשמתן...) ולא עובדות עליהן מספיק. על "מותק הילדות התחלפו", הן עבדו הרבה יותר זמן וגם הייתה לידן שחקנית מקצועית. בקשר לסדרות- "כל כך מעט זמן" ו"טובות השתיים", שם הן גם משחקות טוב וזה גם קשור לעניין של הזמן...

Nomero Uno

New member
אני מסכים איתך חלקית

קודם כל כנראה שיש להן כישרון משחק כי אם לא היה להן הן גם לא היו מצליחות בדברים שהן הצליחו ואני מסכים איתך שהכישרון שלהן אינו בא לידי ביטוי בגלל התסריטים בסרט אבל אל תשכח שגם להן יש חלק בתסריט לגבי זמן בין סרט לסרט זאת אשמתה הבלעדית של דואלסטר משום שאפילו כשהתאומות לא רצו לעשות סרט בחופשת הקיץ הקודמת רוברט ת´ורן שיחד את שתיהן ברובר לכל אחת ודרך אגב בטובות השתיים הן לא משחקות כל כך טוב זה בעצם הסדרה/סרט היחיד שבו בן נכשלו והסדרה ירדה לאחר עונה אחת

motib4

New member
לדעתי בטובות השתיים הן מצויינות../images/Emo127.gif

../images/Emo56.gifאלו../images/Emo35.gif../images/Emo56.gif|אלו|../images/Emo35.gif

יש לי שאלה
:0) ריאתי את המחשק באתרים אבל יש אותו בארץ ואיזה משחק זה בדיוק? הלוואי שהיה משחק שאחנונ בוחרים לתאומות בגדים וכל זה תגידו לי שזה משהו כזה?

Nomero Uno

New member
הכוונה

היא לאיך שהתאומות משחקות בסרטים ולא למשחק שהן הוציאו

אילונוש

New member
ובכן.. אני מסכימה ../images/Emo127.gif לדעתי-

מאז שצער גידול בנות נגמר הם פשוט עשו כסף מהתדמית!

Nomero Uno

New member
הופה

סוף סוף מישהי שבאמת מסכימה איתי אז הנה אני אגיד משהו שבוודאי אף אחד כאן לא יסכים איתו מאז צער גידול בנות התאומות לא הפיקו שום דבר שמצדיק את כל התהילה שלהן גם לא "מותק הילדות התחלפו" ו"כל כך מעט זמן" מהסיבה הפשוטה שהן לא היו צריכות להתאמץ בשביל להצליח השילוב של ההצלחה שלהן ב"צער גידול בנות" עם המראה שלהן הספיק בשביל שהמעריצים יקנו את כל הסרטים שלהן ואת כל הדברים מסביב בלי שום קשר לאיכות המשחק שלהן

למעלה