המשטרה הישראלית שוב בכותרות...

המשטרה הישראלית שוב בכותרות...

"בהודעה לעיתונות שפרסם האיגוד הבינלאומי להומוסקסואלים ולסביות (ILGA - International Lesbian and Gay Association) הוא קורא להפסקת האלימות המשטרתית נגד הומוסקסואלים בישראל." מסתבר שממדי התופעה מעוררית הדים בעולם... ואני שואלת: מה יש בהומוסקסואליות שמעורר באנשים, כל כך הרבה שינאה כלפינו?

פחד ויחס דימוני

שייך לחוקים דתיים,ופחד שגם בתוכך מתקיים "החטא הנוראי"
הזה.

uri 0

New member
משעמם להרביץ רק לערבים

אי אפשר בלי לגוון! וכיון שההומואים שתקו כשהרבצנו ל ערבים ולשמלנים ולעבדים הזרים עכשיו הגיע תורם. אחר כך יגיע תור הלירלים הסטריטים ששותקים עכשיו. כי אנחו משטרה דמוקרטית, ואצלנו אן הפליה -כולם יקבלו את מה שמגיע להם, ולכולם מגיע. ובקיצור כמו שאמר הכומר נימלר: כשבאו לרחת את היהודים לא מחיתי, כי אני לא יהודי. כשבאו לקחת את פעילי האיגודים המקצועים, לא מחיתי, כי אני לא פעיל באיגוד מקצועי. כשבאו לקחת את הסוציאל-דמוקרטי לא מחיתי, כי אני לא סוציאל-דמוקרט. כשבאו לקחת אותי לא נשאר מי שימחה.

סליחה שאני סתם קופצת..

רוב האנשים בעולם.. אפילו אתם פוחדים ממה שנראה להם מוזר ולפעמים-מרוב פחד נוצרת שנאה. והומוסקסואליות נראת חריגה ומוזרה לאנשים מסויימים ואז פוחדים נרתעים ולבסוף שונאים את מה שגורם להם תחושת פחד. תמיד יהיו כאלו האמת לדעתי אם על כל בנאדם היו חושבים שהוא ביסקסואל\ית במקום ישר לחשוב שהוא סטרייט ככה היו אנשים גודלים ואז היו יוצאים בכל מיני יציאות כמו שהם "סטרייט" או הומו\לסבית ואם הם היו נשארים ביסקסואל אז גם את זה העולם היה מקבל אבל מערכת כזאת מעולםלא נראה לי תיבנה תמיד יהיו גורמים ששונאים ותמיד יהיו גורמים שלא.. ובהם צריך להתמקד,בטוב. ו.. זהו.

טוב שאת קופצת!

אני מסכימה איתך שהפחד יוצר את השנאה... ושהעובדה שרוב בני האדם ובנות חווה - בי סקסואליים - צריכה קצת "יחסי ציבור"
נאה דרשת !

uri 0

New member
למה? יש כאלה שזה העבודה שלהם

לעזור לך. פשוט מאוד. ואני לא חושב שיוציאו אותך בכוח מהבית. אבל לפחות שיכירו אותך. שיהיה לך טלפון, לפניה מהירה במקרה חרום.

uri 0

New member
אני מתכוון

שיהיה לך שם וטלפון של מישהו? שיכול לשלוף אותך מהבית בהקדם, במקרה הצורך. שמכיר אותך אישית.

יסמין@

New member
אני תמיד אומרת

שהומופוב הוא הומו לטנטי ששונא את עצמו ושונא כל מי שמעורר בו שביב של התעוררות חשודה (מבחינתו). עובדה שהאלימות היא של גברים כלפי הומואים, ואילו הלסביות לא מפריעות להם. וזה מפני שגבר הומו מעורר בהם (באלו שמתנגדים כל כך ובאלו שזה מעורר בהם אלימות) משהו שבלתי מתקבל על דעתם... אז הם מטביעים את זה בהמון אלימות. מכל מקום, זו התיאוריה שלי.

יסמין@

New member
כי אחרת

מה באמת כל כך מפריע להם מה אדם עושה בביתו? למה זה כל כך מוציא אותם מדעתם? פעם הכרתי לצערי מישהו כזה שהביע דעות מאוד "נאורות" בנידון. והתחלתי מייד לתחקר אותו והוא לא הצליח להסביר למה זה מפריע לו. אמרתי לו שעצם זה שזה כל כך מפריע לו - מראה שזה ***נוגע בו באופן אישי***! הרי דברים שלא נוגעים בנו ולנו באופן אישי - אנחנו אדישים כלפיהם. הרי הוא לא מתעצבן כל כך למשל מזה שיש רווקים או שיש גרושים או שיש לסביות או שיש אסקימואים. רק הומואים מפריעים לו! "אז זהו", סיכמתי בתרועת ניצחון - "אתה בעצמך הומו בעמקי העומקים שלך, אחרת הומואים לא היו מפריעים לך! מש"ל". הייתם צריכים לראות את פרצופו. איזה קטע! ואם זה לא היה כל כך עצוב, זה היה מאוד מצחיק.

אבא גאה

New member
לי זה קצת עצוב

כי זה יוצר רושם שלהיות הומו זה משהו לא בסדר, והנה כשמוכיחים למישהו שאין לו דרך להסביר את השנאה שלו, אז אנחנו "בתרועת ניצחון" אומרים "אתה בעצמך הומו".....????

אל תהיה עצוב, אבא

זה נכון שזה קצת נשמע ככה - שאנחנו "מענישים" את ההומופוב בזה שאנחנו מזהים אותו כהומו אבל זו לא הכוונה. לדעתי יש הרבה צדק בדבריה של יסמין (כרוכית) - שמי שבקול גדול תוקף תופעה מסויימת - הוא בעצמו חלק מהתופעה... (וזה לאו דווקא קשור להומואים) חוצמזה, מה שלומך?

יסמין@

New member
שבלולית, את בחברה טובה ../images/Emo13.gif

כבר רבים וטובים קוראים לי כרוכית

תראה: אני לא

הומו... אבל אני חוששת שיש משהו מאד נכון (אם כי כואב) בדברים של יסמין: יש איזו הנחת יסוד שלהיות הומו (וגם לסבית!) זה "פחות טוב". זה מוטבע בתרבות שלנו. עובדה. את הדעה הזו צריך לעקור מהשרש. אבל בינתיים היא קיימת. ואת ה"פחות טובים" - שחורים, מרוקאים, שמנים, מישקפופרים, ייקים, חילוניים/דתיים ... מקובל לשנוא או להשפיל. למה? זו נקודה שבהחלט צריך לבדוק (על הדרך), גם בתוך עצמינו.

YYY - איזה מסכנה אני!

לסבית
פרענקית
שמנה
משקפופרית
(ויש הטוענים שיש לי רגליים קצרות!
) ערימה של אומללות

יסמין@

New member
נמאס לי!!! כתבתי הודעה ארוכה והיא

נמחקה! נמאס לי מהתפוז הזה!!!! ניסיון שחזור: א. לא הענשתי אותו. לא עלה על דעתי, עד לרגע קריאת דבריך, שכך אפשר לפרש את מה שאמרתי לו. ניסיתי להציב מראה מול פניו ולעמת אותו עם אמת עמוקה שלו: הומופוב=הומו לטנטי. ומשום שהוא שונא ומכחיש ומדחיק חלק זה בתוכו הוא משליך אותו החוצה וזה מתבטא (במקרה ההוא) באלימות מילולית כלפי הומואים ועלול להתדרדר לאלימות פיזית. מובן שהוא טען שזו לא מראה אמיתית אלא שהיא מעוותת והוא לא היה מוכן להבין את דבריי. ב. לא התכוונתי שלהיות הומו זה משהו לא בסדר. *בעיניו* זה היה לא בסדר, ואולי *בעיניו* זה יכול להיתפס כקנטרנות או כעונש וכו' לומר שהוא הומו לטנטי. היה לי גם ג. אבל לא זוכרת כבר. מקווה שזה יעבור בשלום...

למעלה