המשטרה והפרקליטות

שמלת תחרה1

Well-known member
מסרבים להגדיר את שרה נתניהו כחשודה.
מה יצא לתוכנית עובדה?

חקירת שרה נתניהו תקועה, ובית המשפט דורש מ"עובדה" למסור את חומרי התחקיר

חרף צו בית המשפט, במערכת "עובדה" מתכוונים לערער על ההוראה שניתנה בשל החשש לפגיעה במקורות עיתונאיים. במשטרה ובפרקליטות אומרים כי מיצו את כל האפשרויות האחרות להגיע לתכתובת בין אשת רה"מ לראשת הלשכה לשעבר של נתניהו, ומסרבים להגדיר את שרה נתניהו כחשודה

שמלת תחרה1

Well-known member
מה יצא לתוכנית עובדה?

חרף צו בית המשפט, במערכת "עובדה" מתכוונים לערער על ההוראה שניתנה בשל החשש לפגיעה במקורות עיתונאיים. במשטרה ובפרקליטות אומרים כי מיצו את כל האפשרויות האחרות להגיע לתכתובת בין אשת רה"מ לראשת הלשכה לשעבר של נתניהו, ומסרבים להגדיר את שרה נתניהו כחשודה

התיק נקלע כעת למבוי סתום וגורמים בארגון אמרו באחרונה על רקע המחסור בראיות כי בתיק "יש חשדות אבל אין חשודים".
אדם המעורה בפרטי החקירה אמר לפני כשבועיים ל"הארץ" כי אם הטלפון לא יימצא, החקירה "עלולה להסתיים בכלום". כשנשאל

על זה אפשר לומר יצא מעז מתוק.
תומכי נתניהו ייראו במשפחת נתניהו כקורבנות של עובדה, וימשכו לתמוך בנתניהו.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה יצא לתוכנית עובדה?

יו איזו באסה. אז הגב' שרה נתניהו הי"ו איננה חשודה? סתם לבלבו לנו את המוח? סתם ג'יננו לנו את השכל? סתם שיקרו לנו בתשקורת הישראלית? סתם המציאו לנו במחנה הרל"ב?

אני בהלם! אני בשוק!! אני ה-מ-ו-מ-ה!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
השמאל יישב בשקט?
חחח, הצחקת :). הוא לא יודע איך עושים את זה :). כמובן יהיה מלא טענות כרימון נגד רשויות האכיפה והחקירה שהזכרת, ייטען שמה שהובא באותה תוכנית גובר על כולנה ולכן מחייב ושרה נתניהו בעצם הוכחה להיות מכשפה ועוד מסוג שטן, ועלולים להישמע גם קולות שבשעת הדחק אפשר לוותר על הגדרתה כחשודה פורמלית וישר לזרוק אותה לכלא.

למעלה