המשיכה המינית… ..נעלמה… .

המשיכה המינית… ..נעלמה… .

אשתי ואני ביחד, כבר כ 13 שנה. היא נראית טוב ומאוד מושכת ולטעמי. ב 3 שנים שנים האחרונות, נעלם לי החשק המיני אליה, למרות שהיא סוג האשה שלו היתה באה מולי ברחוב, הייתי נדלק עליה. הצעתי לה, להפגש עם עוד זוג, כדי להגביר לשנינו את החשק.
אנא, דעתכם בנידון. מקריאה בפורומים, אני למד שהנושא הזה, קורה הרבה.

כשהמשיכה המינית נעלמת

היי,
אתה מתאר מצב שקורה לעתים בתוך זוגיות . קודם כל עצתי לכם ולך לברר מה גרם לכך, איך אתם בשאר תחומי החיים,האם ניסיתם עוד דברים כדי להגביר את החשק המיני. יש הרבה דברים שעושים זוגות בכדי לגוון את האינטימיות בלי צורך להוסיף בני זוג אחרים . לא ציינת האם אשתך רוצה זאת. בכל מקרה,להערכתי זה יכול לסכן את המערכת הזוגית שלכם אם היא עושה זאת כדי לרצות אותך וגם זה מקור להתאהבויות ולעתים גורם לפרידה.
אתה צריך לקחת הכל בחשבון.
יהודית.

anesthesi

New member
הצעה גרועה מאוד

אתה לא נמשך אליה אז אתה רוצה להכניס בדלת האחורית (תרתי משמע) מישהי אחרת?
&nbsp
נראה לי שכדאי לכם טיפול זוגי.
אתה צריך לבדוק איזה עבירות (הפרות) עשית כנגד המערכת הזוגית?
אני לא יודע להגיד איזה כי אני לא בנעליים שלך. רק אתה יודע מה עשית שפגע בזוגיות וגרם לך להתרחק.
ואגב, זה שהמון אנשים עושים בימינו שטויות, לא אומר שזה הדבר ההכון לעשות.

זוג נוסף

מגביר את הריגוש אבל הוא לא יוצר משיכה שנעלמה.
והוא מהווה סיכון ממשי שהיא תגיד לך אדיאוס ותגלה שהיא נמשכת גם לגברים אחרים יותר מאשר אליך ואם היא גם נראית מספיק טוב יכולה להשיג אותם.
ואז בעצם מה נשאר לכם בזוגיות?
החלק השני והחשוב, לא כל אחד יכל לראות את מי שהוא מחשיב לבן זוגו היחיד באקט לוהט עם אדם אחר. גם לא אתה אם אתה אוהב אותה - בלי קשר למשיכה. איך תרגיש לנשק אותה או לגעת בה כשתדע שאברים של מישהו אחר היו שם?

למעלה