המשימה הבאה למי שרוצה להתחיל לעצב כבר עכשיו!

shiratel

New member
המשימה הבאה למי שרוצה להתחיל לעצב כבר עכשיו!

אם זה יעורר אתכם טיפה, אז בכיף. בבקשה, עדיין אל תפרסמו את העיצובים שלכם עד שלא יהיו תוצאות לסיבוב הקודם! המשימה היא לעצב בגד לאחת מהנסיכות של דיסני, בגד שיהיה מודרני, שיקי, שיהיה כיף לעיניים ולמעצב... המטרה של הבגד הוא בעצם כשהנסיכה יוצאת לדייט עם הבנזוג האגדי שלה, מה היא תלבש, מי שרוצה יכול לעצב גם תיק תואם ואקססוריז כרצונו. הכי חשוב שיהיה מודרני, וכמה שיותר רחוק מהסגנון הכללי של הדמות כפי שהיא מתוארת בדיסני - יותר טוב. הנסיכות הן (בתמונה, למי שרוצה, מימין לשמאל) -
אורורה מ"היפהפיה הנרדמת";
שלגיה מ"שלגיה ושבעת הגמדים";
סינדרלה מ"סינדרלה";
אריאל (כשהיא עם רגליים ולא בת ים) מ"בת הים הקטנה";
יסמין מ"אלאדין";
בל מ"היפה והחיה"; בבקשה לעצב לאחת מהדמויות ולא יותר! זאת אומרת, אני כמובן לא אגיד לכם לא לעצב, אבל את הכי טוב שלכם פרסמו בתחרות. אם יהיו מספיק שעיצבו לכמה (מוזמנים לציין) נעשה שרשור נפרד כדי לפרסם גם אותם והוא לא יישפט ולא ייחשב בתחרות.

shiratel

New member
אוקיי, שלחתי לכל המתמודדים מסרים

כל אחד מהמתמודדים (גם אלה בסכנת הדחה) שקראו את המשימה והתחילו לעצב, בבקשה לכתוב כאן תגובה ובנושא של ההודעה
שרשור לפרסום העיצובים ייפתח בנפרד! (עדיין מיואשת
)

קטקטXD

New member
אני רוצה יסמים\ן, אבל יש לי בעיה...

עם ההגשה כי האינטרנט במחשב שלי לא מש פועל ופה אין סורק, וגם אני עוברת עוד כחודש וחצי דירה אז עד שנתחבר שם... אפשר הארכה או משהו?

shiratel

New member
אל תדאגי, בינתיים למשימה

אין זמן מוגבל. כתבתי אם אפשר להשתדל עד אוקטובר לסיים אבל קחי את הזמן - בינתיים אני לא מגבילה!

קטקטXD

New member
אוקיי תודה. ואני ורצה בעצם את מולאן :)

היא נראת לי יותר .... יש בה יותר השראה :)

shiratel

New member
אבל אין מולאן באופציות...

תסתכלי שוב מה האופציות... כי מולאן לא נכללת בהן (סורי לבאס)

למעלה