המשימה השבועית של הסיפורים

SiS MaSiS

New member
המשימה השבועית של הסיפורים

שמשולבים עם סמויות וסיפורים מהתנ"ך כבר היה?

Idan91

New member
היי היי! ../images/Emo187.gif

כ-ל משימה שכבר הייתה, ופתאום החלטתם לבצע אותה גם כשתוקפה כבר פג, עשו זאת! אני מחכה בקוצר רוח לקרוא את האגדה התנ"כית שלך.

SiS MaSiS

New member
../images/Emo4.gif

בעצמך אמרת שהסיפור הקודם מכוער זה שרשמתי בהקשר לתנ"ך אותו סטייל מן פארודיות אני לא כותבת טוב ממש זה הדבר היחיד שאני יכולה לעשות

Idan91

New member
אני אמרתי דבר כזה? ../images/Emo187.gif

לא זכור לי שאי פעם אמרתי על סיפור בפורום שהוא מכוער. תני לי בבקשה קישור לזה.. ואם יש לך רעיון לאגדה תנ"כית נוספת, יהיה ממש נחמד אם תכתבי ותפרסמי.

Idan91

New member
לא אמרתי שזה מכוער!!! ../images/Emo187.gif

אמרתי בנימה צינית שהנושאים שנידונים בסיפור הם סוטים.

SiS MaSiS

New member
טוב כבר 2 חבובצ´יקים אמרו שנחמד אז

הנה הסיפור החדר עם דמויות מהתנ"ך היה הייתה לה ילדה ולילדה קראו דבורה הנביאה. יום אחד אימה רחל ואביה יעקוב קראו לה ובישרו כי סבתא לאה נורא חולה והם רוצים שתביא לה תה ,תרופות,ומרק עוף כדי לעזור לסבתא. טוב דבורה יצאה עם הסל שהוריה הכינו ויצאה לה לכיוון בית סבתה. דבורה הגיעה ליער שחוצה בין בית סבתא לבינה. היא פחדה אבל לא התחשק לה לעשות את הדרך הארוכה היא נכנס וכעבור חצי שעה הגיעה לאמצע היער ושם ראתה מרחוק איש עם גופיה לבנה ובוקסר לבן והייתה מסביבו הילה. האיש רץ לעברה ושאל-יש´ך סיגריה? אסור לי לדבר עם אנשים זרים אמרה דבורה לאיש. קוראים אותי משה כפרה. יאללה אין כוח למשחקים יש או אין נשמה. דבורה הוציאה מהסל סיגריה בשביל משה הוא לקח אותה במהירות ואמר לה יאללה חייב לזוז מותק .אלוהים מתקשר אלי נדבר אחורי זה.ואז הוא רץ למן שיח והתחיל לדבר איתו. דבורה כבר נורא פחדה מהפסיכים שמסתובבים שם היא והשתוקקה להגיע לבית סבתה אחרי כחצי שעה הגיעה דבורה הקטנה לבית סבתה היא ראתה את סבתא במיטה לא זזה דבורה באה לסבתא ושאלה -סבתא למה מסריח פה? סבתא לא ענתה -סבתא למה דם מרוח על הקיר? סבתא לא ענתה -סבתא למה הראש שלך לא מחובר לגוף? סבתא לא ענתה דבורה הקטנה התבאסה קשות היא לא רצתה להעיר את סבתה מהשינה העמוקה אחרי הכל היא זקוקה למנוחה אך למרות הכל רק בשבילה היא באה היא עשתה חושבים עם עצמה ובסוך החליטה להשאיר לסבתא את הסל ולחזור הבייתה היא הסתובבה וראתה מולה מישהו בחליפה לבנה שידיים שלו משולבות וקשורות לחליפה. דבורה שאלה לשמו -אברהם וטיפת ריר קטנה נזלה מקצה פיו. דבורה מיד הוציאה מטלית וניקה את פיו דבורה התרגזה שהשרוולים שלו קשורים לחליפה כי היא חשבה שזה נורא לא נוח אאז היא גזרה אותם. ברגע שהוא השתחרר הא בא אליה והרים את ידיו בצורה מאיימת ופתאום דבורה שמעה יריה ואברהם נפל עליה פתאום מישהו גילגל את אברהם הצידה ועזר לה לקום האיש הציג את עצמו כיצחק ושהאיש שירה בו הרגע היה אביו שהיה כלוא במוסד לחולי נפש בגלל שהוא דמיין שה´ אמר לו להרוג אותו ועצרו אותו ברגע האחרון דבורה הכינה ליצחק קפה הם ישבו דיברו וצחקו ואחרי כמה זמן מצאו את עצמם ממעיפים את גופתה של סבתא ועושים אהבה. מיד אחר כך יצחק הציע לדבורה נישואין ,שניהם ידעו שהם עדיין לא מכירים טוב כל כך אבל אחרי שיצחק התגרש 27 פעמים הוא פשוט יודע מי זאת האחת בשבילו.דבורה כמובן הסכימה ושניהם טסו ללאס וגאס והתחתנו. כעבור שבועיים הם התגרשנו זה פשוט לא היה זה...

SiS MaSiS

New member
../images/Emo4.gif !!!!

שעה ישבתי להעתיק את זה למחשב ולא קיבלתי אפילו תגובה שזה סיפור מכוער אני לבכות ומיד

יאפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את ממש מוכשרת

למעלה