המשימה השבועית!!

Idan91

New member
המשימה השבועית!!

ובכן, המשימה שוב איבדה קצת משבועיותהּ... הפעם המשימה מוטלת על: 1)שלושרוול, רמתיים 2) ניצן פורח 3) BinNs בכל מקרה- המשימה הנוכחית היא רעיון של דגי (תודה, דגי!
) והמשימה: עליכם לבחור דמות מפורסמת כלשהי מאיזו אגדת ילדים שתבחרו, ובמשך השבוע הקרוב, רצוי בכל יום, אבל לא חייב...
פרסמו הודעות סטייל "איך עבר היום שלי", רק שההודעות כמובן יכתבו "על-ידי" אותה דמות שבחרתם. א-ל תכתבו בפורום באיזו דמות בחרתם כי בסוף השבוע (או במהלכו, אם תיהיו ממש שקופים), ננחש כאן בפורום מי הדמות. ובכן- נסו לא לעשות את זה שקוף מידי. ב-ה-צ-ל-ח-ה! (אה, והשתדלו לשרשר הכל לכאן) ותזכורת- אם מישהו שהמשימה לא הוטלה עליו השבוע, רוצה לעשות אותה, הוא בהחלט מוזמן!

איזה כבוד...../images/Emo9.gif

טוב אני אנסה לכתוב ... יומני היקר. היום פגשנו אותה. כל כך יפה. אני לא פשוט יכול לתאר. מדהימה... היא התהלכה בבית כמו נסיכה , בודקת ומתעניינת בכל דבר, ואנחנו התסכלנו עליה במבטי הערצה מלאים תשוקה. היא כל כך יפה. היום כשחזרתי קצת מלוכלך היא ניגבה את הפנים שלי במטלית נעימה שהביאה עימה, והבטי בעיניה השחורות והייתי מהופנט. היא נחמדה אלינו, ומעניקה לכל אחד יחס אישי, אבל הייתי רוצה קצת יותר מכולם... על החתום,

אני כבר יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo34.gif

אפשר כבר לנחש?... ו... זה שלי: יומני היקר שלום. היום, כשראיתי אותה... לא יודע... זה היה כמו כל יום... אבל הפעם קצת שונה... אני יודע שלפעמים אני לא הכי אוהב את חברתה, ושלפעמים הייתי מעדיף שהיא פשוט תעוף... אבל אני... אני אוהב אותה... אבל אני חייב לשמור את זה בסוד. אם אנשים ידעו הם יחשבו שאני מטורף.

Me 4eVer

New member
החיה של היפה?

יענטו מהיפה והחיה?
לא יודעת ת´שם שלו..

והיום:../images/Emo34.gif

יומני היקר, אני מרגיש כאילו איש אינו מבין אותי, או אולי לא בדיוק לא מבין אותי... אלא לא מסכים איתי... כאילו כולם חולקים עלי... לגביי!!! אף אחד לא מכיר אותי! אף אחד לא יודע על מי ומה אני באמת... אגב... זה לא החיה... ועוד אגב... יש טעם שאני אמשיך... כאילו מישו קורא את זה בכלל?...

רק רציתי לוודא../images/Emo9.gif../images/Emo34.gif

יומני. היום כבר הרגשתי הרבה יותר טוב... למרות כל מה שהיא אומרת לי... ולמרות העובדה שאני אוהב אותה... אני חושב שהחברים החדשים שלי דווקא כן רוצים בטובתי. סוף סוף אנשים שלא מסתכלים עלי מוזר או בוחנים אותי... אני מקווה שהיא תוכל להבין אותי...:

Me 4eVer

New member
אררר...

קוואזימודו?
זה היה לי מהיום הראשון (מכירה אותר
) ואני לא בטוחה..

דווקא לא...../images/Emo13.gif../images/Emo34.gif

ועכשיו אני כבר אהיה שיאאאא השקופות(??) יומני היקר. אני מצטער שלא כתבתי בך כבר המון זמן.,.. הייתי עסוק. אבל לא במשו טוב... בכלל לא למען האמת... מסתבר שהיא צדקה... הייתי צריך להקשיב למוחי... ולה!!! לא רק שהחברים החדשים לא באמת רוצים בחברתי וקוראים לי בשמות... אלא גם שהם רק מנצלים אותי למטרותיהם... מה גם שאני כבר מתגעגע הביתה... אני רוצה כבר לחזור... אבל הם לא נותנים לי.:( אני מרגיש תקוע... כלוא... הייתי כבר מעדיף להיות עם מישו שאוהב אותי... אפילו בתוך... בתוך לוע של מישו!(??) מאשר להישאר פה... לבד...:(

למעלה