חחח
כן אני מה זה לא מעודכנת אה?? זה מה שקורה שהראש שלי סובב את לירון,ועל היום הולדת שלה,והיום הולדת של אחותה והאירוח שלה ביאצפן,שאני הולכת לאירוח שלה ביאצפן,ואיך אני יחזור,עם אני ילך לרכבת לפני שהיא תופיע,או שאני ינסע בסוף במוכנית חזרה, והפרויקט החדש,והפרויקט החדש השני(האהוב עלי חח),והעונה החדשה של זומזום,וההקלטות להופ ולכל מה שהיא מקליטה והאודישנים שלה חח והמתנות שלה ושל אחותה שאני שובלת תראש מה לקנות להן כבר חודש חח... זה מה שאני חושבת עליו חח אני שוכחת את כל השאר בדרך חחחחחחחח אני זוכרת שליאל שרה עם ביל קלינטון אבל עם ריצרד גיר שחכתי חח... גם עכשיו זה הלחץ של המבחנים... ובכך שאני צריכה לנסות ללמוד,למה יש לי כיתה מטורפת שלו נותנת לי ללמוד ולאף אחד בכיתה חחחח... זה מה שקורה שיש לי שיכבה משוגעת חח במיוחד הכיתה שלי חח נכון מריה? חח למרות שגם על הכיתה שלך מדברים הרבה חח המבין יבין, חח למרות שמאיה אומרת שאתם לומדים יפה לא כמונו חחחחחחחח.... מה לעשות שפיזיקה משעממת אותנו חח כמו שאר המקצועות חחחחחחחחח... מה כתבתי מגילה עכשיו? חחחחח אני יברח למיטה לא ישנתי כל הלילה בטח בגלל זה חח לילה טוב לכולם! אתם לא חייבים לקרוא הכל אני מפרקת עצבים חח בי חח הדר אני מבטיחה להשלים את החומר!!!