המשך אמת או שקר..!

אז אני אומרת לך:שקררר!../images/Emo3.gif

Six4One ליאל ועוד חמישה
אמת שליאל ליוותה את ריצ'ארד גיר בשיר Imagine?

יווווווו,את לא מעודכנתתתתת..../images/Emo46.gif

מה יהיה איתך נטלי
,איפה את היית כשדיברתי על זה 465465122 פעמים
ליאל שרה איתו,ליוותה אותו,ואת יכולה לתאר את זה איך שתרצי... אבל יש מלא תמונות שלה איתו, ויותר מזה-באתר של ליאל את תמצאי את הקטע וידאו שהוא שר והיא מצטרפת אליו...
ואיך ליאל אמרה פעם בראיון בניקולודיאון: הוא שר מה
ההבדל-שהיא שרה מהנשמה...

°°NaTaLi°°

New member
חחח

כן אני מה זה לא מעודכנת אה?? זה מה שקורה שהראש שלי סובב את לירון,ועל היום הולדת שלה,והיום הולדת של אחותה והאירוח שלה ביאצפן,שאני הולכת לאירוח שלה ביאצפן,ואיך אני יחזור,עם אני ילך לרכבת לפני שהיא תופיע,או שאני ינסע בסוף במוכנית חזרה, והפרויקט החדש,והפרויקט החדש השני(האהוב עלי חח),והעונה החדשה של זומזום,וההקלטות להופ ולכל מה שהיא מקליטה והאודישנים שלה חח והמתנות שלה ושל אחותה שאני שובלת תראש מה לקנות להן כבר חודש חח... זה מה שאני חושבת עליו חח אני שוכחת את כל השאר בדרך חחחחחחחח אני זוכרת שליאל שרה עם ביל קלינטון אבל עם ריצרד גיר שחכתי חח... גם עכשיו זה הלחץ של המבחנים... ובכך שאני צריכה לנסות ללמוד,למה יש לי כיתה מטורפת שלו נותנת לי ללמוד ולאף אחד בכיתה חחחח... זה מה שקורה שיש לי שיכבה משוגעת חח במיוחד הכיתה שלי חח נכון מריה? חח למרות שגם על הכיתה שלך מדברים הרבה חח המבין יבין, חח למרות שמאיה אומרת שאתם לומדים יפה לא כמונו חחחחחחחח.... מה לעשות שפיזיקה משעממת אותנו חח כמו שאר המקצועות חחחחחחחחח... מה כתבתי מגילה עכשיו? חחחחח אני יברח למיטה לא ישנתי כל הלילה בטח בגלל זה חח לילה טוב לכולם! אתם לא חייבים לקרוא הכל אני מפרקת עצבים חח בי חח הדר אני מבטיחה להשלים את החומר!!!

איזו מתוווווווקהההה..../images/Emo24.gif

אין עלייך
חחח,קראתי הכל ויצאתי ככה..-
כמה דברים...לא נראה לי את ממש בפוקוס כעת, את מתחילה להזכיר לי אותי...[שאני חושבת בחיים רק על ליאל ודברים אחרים אני שוכחת...חחחחחחחחחחחחחחחחחח] מרוב דברים,אני לא אתפלא אם את מבולבלתתת..
אוהבתותך תמיד..
הא
אני כבר רואה את לירון עוד שנה בדואט עם ליאל...

../images/Emo6.gif אתם צוחקים,או מה../images/Emo35.gif

לליאל יצאו סינגלים,אבל אלבום בח"ול עדיין לא יצא לה...
..
החורף משפיע כנראה...
כבר מתחילות להגמר לי השאלות ה'קלות',אז הנה עוד אחת..: אמת שליאל בת 17

BARSASOS

New member
הדר , מה אם האלבום שהבאתי לך?

זה כן אלבום, והוא יצא בגרמניה.. ולא, השנה היא הייתה בת 16 =] קיצר, זה שקר..

בר,תורך לשאול כעת...ועוד משהו../images/Emo26.gif

אני בטוחה שזה לא אלבום של ליאל בגרמניה, שימי
לכריכה החיצונית.. באלבום בדר"כ יש מילים של שירים-ושם אין, וכ"ו... וגם מעולם אירית/ליאל לא דיברו על האלבום הזה, לא בראיונות ולא באתר שלה...

יותר נכון,

במקרים כאלו עדיף שאני לא אהיה בטוחה,אז אני אומרת שאני כמעט בטוחה...99.9%...

BARSASOS

New member
חח אוקיי

whatever.. טוב, אז אמת שלליאל יש 4 שירים משותפים עם הסקורפיונס?

למעלה