המשך אקורדים:

polekiko

New member
המשך אקורדים:

אישה כנענית: E AM DM C E AM DM, DM6 וכבר עבר לא מעט זמן E AM DM C E AM DM, DM6 ואין לי שום מושג מה את חושבת עלי עכשיו E AM DM C E AM DM, DM6 לא עצבות לא שמחה רק השגרה ממררת את חיי E AM DM C E AM DM, DM6 כשהסתכלת במראה לא היית מוכנה לכזאת מכה E AM DM C E AM וזה כבר עשרים שנה שאת חיה את השקר המאופר שלך (קטע סולו פשוט, לא יודע להסביר) ומה נשאר לך E AM DM C E AM DM, DM6 לא את לא איתי את לא עם אף אחד את לבד עכשיו E AM DM C E AM DM, DM6 אבל את עדיין מחפשת נגיעות קטנות שמספקות לך מטרה E AM DM C E AM DM, DM6 וכמה את רצית להכאיב לי כשגילית שגם אני יודע להיות זונה E AM DM C E AM DM, DM6 וזה כבר שנתיים שאני מכחיש אותך ומחביא את הראש עמוק בתוך האדמה (שוב קטע סולו פשוט) כמה חם לך ומה נשאר לך (יש פה אקורד שאין לי מושג את שמו- כמו BM לדוגמא רק שהבארה על סריג 12) כמה חם....

polekiko

New member
אמן:

A, AM7, D, A נכנע למחשבות כמו ילד מתבגר A, AM7, D, A אני מרחף בתוך ענן ורוד ושוב נופל A, AM7, D, A חשבתי לבקש חופשה A, AM7, D, A אולי אוכל למצוא סוף סוף תשובה A, AM7, D, A לו רק אחת ויחידה F#m(b5), FMAJ7, A הכל מתחיל להתבלבל B C D E אני משחרר עוד נשימה ומסתכל AM אובייקטי C הכל מתחיל בי G אמן האם זה רע שהזריחה עדיין מעוררת בי שמחה בגוונים של ארגמן ואולי זה איזה יצר נדודים חולף אולי בגלל שחורף אני עוזב הכל מתחיל להתבלבל אני משחרר עוד נשימה ומסתכל אובייקטיבי הכל מתחיל בי אמן

polekiko

New member
בית הבובות:

F E BM7 B7 AM F ושוב אני נפגש עם רגע של עצבות בפינה חשוכה אומד את הגבול חושב על דברים בקצב חדש אני מריץ מחשבים מנסה על הדף ושוב אני נפגש עם רגע של בדידות מרגיש בכל הכוח מהי תמימות חושב על ההוא שם למעלה שיודע דברים ובנו כל הזמן משחק בחוטים אז איך זה בסוף שכולנו נפגשים עם אותן ההבעות ואתם הריגושים בבית הבובות הקטן של אלוהים ואיך אני נזרק חזק בין הקירות נופל לתוך עצמי כבר לא יכול לראות מאבד את התחושה האם עכשיו את מרגישה מה זה נקרא להיות לבד להיות לבד אז איך זה בסוף... ואיך אני נטרק בכוח אל המיטה האור הופך שחור הכל פה השתנה נמאס לי לצעוק לאוזניים אטומות שוב אני לא יכול לראות לא יכול לראות אז איך זה בסוף... כל השיר אותו הדבר. נ.ב: את האקורד B7 יש לנגן ללא מיתרים E וB ואת האקורד BM7 יש לנגן לא בבארה אלא כמו B7 רק בלי מיתר D.

polekiko

New member
למעני:

am g f dm am אני לא מוותר לא מוותר לחלום am g f dm am אני לא מוותר לא מוותר לחלום am g f לאן אתה אותי מושך am g f לאן אתה אותי מושך am g f dm am למה בכוח ולמה בכאב למה אני אותך אוהב am g f dm am למה בכוח ולמה בכאב למה אני אותך אוהב am g f למה אני מתקרב למה אני נושא בלב אלוהים תתערב am g f למה אני מתקרב למה אני נושא בלב אלוהים תתערב am g f למעני פה האקורדים לפי המילים (כי זה מועתק)

polekiko

New member
מדפים:

F"M(b5), Fmaj7, AM, AM/E, Fmaj7, AM/AM9 איך אני עומד להתמודד עם זה הפעם אני הולך להתעקם אומרים זה בא והולך הכאב אצלי זה רק מתחזק ואני אנסה לתאר מדפים על ראשי ספרים שלמים מתלחשים סיפורים וואי איזה סיפורים גוונים בהירים במשיכות מכחול גסות גוונים כנים במשיכות עדינות נשמע מסובך אבל זה לא וזה מתנגן בסולו...

polekiko

New member
מי אם לא אני:

AM E G F E מי אם לא אני מכיר אותך ככה סתם בכל מצב לא זה לא אני שמחבק אותך כאן עכשיו וכל יום מחדש את לקחת אותי השראה לך עם מבט שזועק לעזרה איך שכחת אותי כך בין רגע את עוד לא הבנת שום דבר AM G F E ואני לא יכול לישון בלעדיה לשנות אותי מטרה לך בלי לראות מעצמי מה נשאר מה לקחת איתך שגרם לך להאמין שהכל כבר נגמר ואני לא יכול לישון בלעדיה

polekiko

New member
טוב זהו ללילה הזה

עשיתי את הקלים בהזדמנות אנסה לשים גם את הקשים... לילה טוב. באהבה, פולקיקו

למעלה