המשך בניית החזון לפורום שלנו

tlingit

New member
המשך בניית החזון לפורום שלנו ../images/Emo88.gif

והשאלה הבאה שנראית על הפרק היא: אילו ערכים היינו רוצים לבטא בפורום שלנו? או: מהם הערכים העיקריים החשובים לכל אחד מאיתנו בהקשר של הפורום?

tlingit

New member
../images/Emo13.gif

ערכי היסוד החשובים בעיני בפורום הזה: סובלנות כבוד הדדי שיתוף פעולה עזרה הדדית הם כביכול נשמעים "טריוויאליים" אך הם ממש אינם כאלה. בעיני לא סתם ערכים אלה הגיעו לדרגת ערכי מוסר אוניברסליים, שכן במבחן הזמן ערכים אלה מציבים יסוד למערכות יחסים בין-אישיות פוריות ארוכות טווח כל אחד מערכים אלה מקפל בתוכו בסיס לדרכי התייחסות ופעולה בכל מצב נתון וכאשר הם משמשים ביחד הם יוצרים מפת דרכים להתנהלות שלדעתי יכולה להביא אותנו - את הפורום הזה - לגבהים מסחררים.

פרגון מעשי ../images/Emo140.gif

הינו הערך העליון שאני ממליצה לחשוב עליו. כולן/ם מדברים על פרגון, אני מתכוונת לפרגון מעשי, שיש לו ביטוי אמיתי בשטח, ולא אחד בפה ואחד בלב. מה דעתכן/ם?

שחף 01

New member
ועוד משהו ../images/Emo39.gif

הייתי מכנסת את הערכים החשובים לי באינטאקציה כאן לפתיחות, נדיבות ומכוונות לבאי הפורום.
רוצה להאמין שזה גם יוביל להגינות, שיתוף, יושרה, כבוד לאחרים, נכונות, נתינה. בקיצור - הרבה הערכה למקום שבו מאמנים ברמות שונות של הכשרה, ו/או, ניסיון, ו/או... מה שתרצו להוסיף, צובעים בהינך יד את נגיעותיהם באיבחת מקלדת.

למעלה