המשך בקשתי

המשך בקשתי

היי עינת בנושא לבקשתך הנה מספרי שמי השם הפרטי: 5+4+6 שם המשפחה: 4+6+2+3+4+5 אם את יכולה בבקשה לרשום לי את מה שביקשתי ולהיכנס טיפה יותר לתחום הזוגי תודה

עינת

New member
היי אנונימית :cool:

תפסת אותי על חם בפורום ולכן את זוכה בתשובה מהירה... התחום הזוגי אצל אנשים שמספר יום לידתם 4 מגיע אחרי הרבה חיפושים. בדרך כלל הם נישאים בגיל יחסית מאוחר וזאת כיוון שהם מבינים את האחריות שיש להם בבחירה. אגב יש לך את היכולת הנפלאה להיות החברה הכי טובה של בן המין השני ללא קשר רומנטי. כשאת בזוגיות את נאמנה מאוד. לגבי אהבה משמעותית אני רואה שכנראה תהייה לך בשנת 2003. אור שפע ואהבה עינת

תודה ועוד משהו קטן

אם את יכולה להוסיף גם בכלליות אני רוצה לדעת מה את יכולה להגיד עלי באופן כללי תודה

עינת

New member
באופן כללי בלבד :cool:

כפי שניתן בפורום. כבר ממבט ראשון בשמך(בתקווה שנתת לי נכון את המספרים) אני רואה לפניבחורה שעברה קשיים ומכשולים רבים בחיים ,מעבר למה שכל אחד עובר. את בעלת כושר סיבולת מדהים ולא נרתעת מקוש ועבודה. הרגש עובר אצלך על כל הגיון,את רגשנית מאוד וחסרת שקט.את מאלה שנותנים את הנשמה ומקריבה עצמך,מתוקה שמרי על עצמך. יש עוד המון מה לומר אבל אני ממליצה לך בחום לפנות ליעוץ נומרולוגי לשינוי שם(מה שאני נזהרת להציע אבל אצלך זה צועק לשמיים ושינוי יכול להקל על חייך) אור שפע ואהבה עינת

למעלה