המשך דיון/הסברים על העידן החדש והמשמעות שלו

רותי 11

New member
המשך דיון/הסברים על העידן החדש והמשמעות שלו

כפי שכבר ציינתי מה שמאפיין א תהעידן החדש זה יסוד האש ואנחנו נכנסים לתת עידן אוויר שזה אומר אוויר של אש.
אחד המאפיינים של התקופה הזאת שבה אנחנו עוברים מישן לחדש זה חיבור ליכולות שלנו שהיו נסתרות מעינינו עד כה, עידן האדמה אופיין במנהיגים מובילים בכל התחומים אם זה שלטון דת רפואה מדע ועוד...
אנחנו הגענו לתקופה שהכוח חוזר לידיים שלנו והמידע זמין לכולם ולא כפי שהיה עד כה, כמו משה, ישו, בודהה ועוד...
הגיע הזמן שאנחנו נוביל את עצמנו וניצור את המציאות שלנו דרך האמונות שלנו וחיבור לעוצמות שלנו ולא דרך הכתבה של אנשים חיצוניים לנו ולא משנה מה מעמדם החברתי, אנחנו אלה שהאדירו אותם בגלל המון סיבות ואנחנו אלה שנאדיר את עצמנו מהסיבות הנכונות דרך החיבור לאני האמיתי שלנו חיבור להוויה שלנו.
הפכנו להיות מעין עדר שנוהה אחרי החזק העשיר והמפורסם ושכחנו את עצמנו, לא איפשרנו לחלומות שלנו ולאמת שלונ להתהוות.
הגיע הזמן שננמש את הרצונות אהבות וחלומות שלנו כדי שנוכל להתגבר על כל המכשולים ששמנו לעצמנו לאורך כל התקופות. וניקח את הגורל שלנו בידיינו ונצא מאותו מעגל שחיינו בתוכו לאורך כל התקופות, הגיע הזמן שהכוח יעבור מהיחיד לרבים.
זה לא אומר שאנחנו צריכים להתבודד או משהו כזה, חלילה, אלא להבין שכולנו שווים וכולנו יכולים להצליח וההצלחה היא לא בחזקת יחידים
בהצלחה לכל אלה שטווים את דרכם

בן דוד שלי התחיל ללמד אחרים להתחבר לאלוהים

יחד עם חברה שלו (אלוהים אמר לו לטענתו לעשות זאת). הוא אומר שאלוהים יהיה קרוב יותר לאנשים מאשר פעם והוא מנסה ללמד אנשים להקשיב לקול הפנימי שלכם ולברוא מציאות שמתאימה להם יחד עם אלוהים אבל לפי הניצוץ היחודי להם ולא סתם יצירת מציאות אלא ממש מה שמתאים להם לפי מה שהם באו לעשות בעולם. אז אני מניחה שהעידן החדש קשור להגשמה אישית של אנשים וחיבור שלהם לאור הראשוני שלהם למרות שאני לא מתחברת למה שהוא מלמד אבל לא משנה. וגם אומרים שדברים מתגשמים במהירות אז זה גם קשור לזה. ואני כבר לא מתעסקת איתו אבל אני מקווה גם שהשטניזם יעלם מהעולם אבל אין לי מושג אם זה יקרה מבחינתי אם זה יהיה עידן חדש שאנשים קרובים יותר לאל ולניצוץ שלהם זה חייב להיות עידן שלשטן פחות השפעה על האנושות (שזה אומר שכל המוסדות השילטוניים צריכים להשתנות ולא יהיה צריך ארגונים כמו או"ם שזה ארגון רשע בפני עצמו)

אני חושבת שבעידן הישן

למרות שאלוהים יוצר הכל תוך השארת זכות בחירה ניתנה לשטן יכולת לשלוט על יותר דברים שהכתיבו לאנשים את המציאות: טלויזיה, מוסדות שילטון, בתי משפט וכדומה מסיבה פשוטה שהמושכים בחוטים סוגדים לו ומשתמשים בו לעיתים קרובות בתכניותיהם. כמובן שעדיין ניכרת השליטה שלו בעולם החומר אבל חושבת אולי שבעידן החדש הפאת שהכל ישתנה כולל המוסדות שילטון אולי בני אדם ישתחררו מהכבלים שלו ושל המושכים בחוטים לחלוטין. ואז אני באמת חושבת שיהיה עולם יפה יותר:)

pynokyo

New member
רעיון יפה - אני לגמרי בעד, הייתי ועדיין חושבת שלאדם זכות

לקבוע ולהחליט על חייו על פי דרכו והשקפת עולמו.
רק שלא לשכוח שעדיין אנו כפופים למערכת חוקים שלטוניים ומוסדיים בתקווה שהם ילמדו להתגמש עם הפרט.

למעלה