המשך דיון לפני קנית הטייפון...

gavnuk

New member
המשך דיון לפני קנית הטייפון...

שלום, אני עדיין בקשר לטייפון... דיברתי עם מישהו שמבין בקטנועים והוא אמר לי כמה דברים שאני לא יודעתי עליהם... 1. בקטנועים ישנים ( 98 נגיד ) אף פעם לא לתת מחירון! 2. נורית שמן דלקת ויש מלא שמן - מדיד שמן נדפק, האם זה נכון? ומה הנזק לכיס? 3. אין תאורה בלוח מחוונים... תופעה מוכרת ברוב הקטנועים, האם גם זה נכון? ולבסוף, כמה עולה בדיקת טייפון לפני קניה ואיפה מומלץ לעשות אותה לת"א מרכז?

לאחד אני לא מסכים בכלל.

תלוי במצב הקטנוע,אם תמצא אחד מאד שמור למה לא לשלם עליו מחירון?אם אין ריג'קטים והיד נמוכה והק"מ נמוך והפלסטיקה וכו'...אז למה לא לשלם מחירון? 2.לא יודע. 2.אין תאורה בכלל...לא תקין לדעתי...הגיוני שחלק מהנורות יהיו שרופות אבל אין סיבה שכל הלוח שעונים לא יעבוד.

מחלות של טייפון

בקשר ללוח השעונים זה נכון , אחרי שאצלי בקטנוע כל מערכת לוח השעונים הפסיקה לעבוד (בהדרגה - נשרפה נורית אחרת) ביררתי אצל מוסכניקים והם אכן אמרו לי , שאחד המחלות של הטייפון זה מערכת חשמל בלוח שעונים . בעיה שניה בטייפון זה שהמראות מהר מאוד "נחלשות" כלומר לא יציבות ומשנות את המצב שלהם , כמה שמחזקים זה לא עוזר ..... אבל חוץ מזה , אחלה קטנוע שעושה את העבודה בהחלט ממליץ

gilben

New member
מחלה נוספת אם אפשר

גק רגיש תבדוק אם הרגלית של הגק אמצע לא הולחמה שכן היא תיפול מהר מאוד

...

1. שור-דופק-חרא... 2. יכול מאד להיות, יכול סתם נתק, לא ידוע מחיר. לא לי. 3. לא לא נכון... לא לרוב הקטנועים, אולי (אולי!) לטייפון בלבד. לא יודע כמה עולה בדיקה... ולא ממליץ מתוך הרגל של שנים... בהצלחה ברכישה.

למעלה