המשך דיון על הנאו נאצים במערב אירופ

המשך דיון על הנאו נאצים במערב אירופ

שלום חברים ,כן לאחר שחקרתי לעומק מה שקורה במערב אירופה ובעיקר בבלגיה ,יש לי רק מילה אחד לומר "" קטסטרופה "" ,לא רק הנוא נאצים גם הנאציסם, הפאשיסם, הרקסיסם,והימין הקיצוני חי ונושם . הם לא בשמות האמיתיים הלה בשמות שונות עם אותה הטאוריה . אני מרשה לעצמי לצטט מחדשות MSN "עלייה חדה בפשיעה הנאו נאצית בגרמניה דו"ח חדש שפרסם (22/5/2006 ) שירות הבטחון הגרמני מזהיר מפני עלייה תלולה בהפשיעה הנאונאצית בגרמניה .ב2005 עליה של 24% תקיפות אלימות שביצעו כנופיות נאו נאצייות בגרמניה . לגבי בלגיה המספרים אינם מאודדים כלל ,לפי מה שקראתי בעיתונות בלגית האש הנאו נאצית והרקסיסם של" לאון דגראל" LEON DEGRELLE עולה חזרה על פני המים . גם בצבא בלגיה היו מספר לא קטן של חיילים עם דעות פרו - נאצי. בלגיה היא לא כול כך תלית שכולה תכלת ,שלצערי ניסו להביא הבלגן ע" מעשים של טרור חבלות ורצח כידי לזעזע השילטון ,לא הספיקו לבצע אל זממן הם נתפסו ונידונו למעצר ארוך אני מקווה שפעם הבא אביא ידעות יותר טובות אבל כעת אין סיכוי סבא אריה אשמח לקבל תגובות רציניות .

זה באמת מאד מדאיג

ועצוב, שהתופעות המחרידות האלו לא עברו מן העולם, אלא מתגברות. תודה סבא אריה שאתה משתף אותנו, חשוב שנדע. סבא אריה, אם תכתוב את המילה "נאצים" בצרפתית בגוגל, אני יכולה לתאר לעצמי שתמצא לצערי הרבה תוצאות, יותר מדי תוצאות..................

ענת ,זה בדיוק מה שאני עושה

NEO NAZI , FACHIST,REXSIS תאמני לי לא חסר מדע לצערי ו עולם " הדיש" סבא אריה

למעלה