המשך הדיון באלבום Pros and Cons

4:47 AM (The Remains Of Our Love)

שאריות אהבתנו פשוט נפחדתי לי בפינה חולצת הפיג'מה מעל ראשי והיא חיכה וסיימה את הסנדויץ שלה ועיניה הקרות התסכלו(?) לתוך ההיסטוריה האפלה שלי כשהיא טיאטה את השאריות של אהבתנו מהמיטה וכשהפכה בחזרה את המצעים וכשכל המאמינים קראו אמרה: "בואנה ילדון טפשון לפני שתמות מקור אני רק צחקתי בוא ונשאיר מאחורינו את לכלוך העיר, בוא לא נתחרה יכול להיות נחמד בכפר אולי..יאללה בוא נלך אמרתי "OK"

התמונה..

ציףציף- מכיוון שכתבת לי על התמונה (שהיא לא רלוונטית כביכול) אז אני כותב הסבר כאן: התמונה לקוחה מתוך וידאו פרומו לאלבום- יש מסתבר כמה וידאוקליפים או סרטון של האלבום ומשם זה לקוח-

המשך הדיון באלבום Pros and Cons

אנו עוברים על האלבום, שיר-שיר. בסוף הדיון נהפוך אותו למאמר. אתם מוזמנים להצטרף ולתת את פרשנויותיכם.

התרגום פחות או יותר נכון

מלבד המשפט "כאשר כל התפילות נקראו / היא אמרה "בוא הנה ילדון טפשון" וכו'. יש גם מילים נוספות הנאמרות בסוף הקטע: ג'ייד: אנחנו נוסעים כבר? בעל: לאן תרצי ליסוע, חמודה? רעיה: מממ... ורמונט... וואיומינג (כן). בעל: וואיומינג... קדימה, ילדים! ג'אסטין: מה? בעל: אנחנו נוסעים לוואיומינג! רעיה: חמודי, באיזה כיוון וואיומינג? בעל: בפניה ימינה כאן. רעיה: אתה נוסע בכיוון הלא נכון! אני יודעת את זה. אני יודעת, ילדים.. בואו נראה כמה... מכוניות וולוו רואים בדרך לחיים החדשים שלנו בכפר.. אחד. ג'ייד, אל תעשי את זה, זה ממש לא טוב." לדעתי, השיר הוא על מה שקורה כשאשתו של פינק מגלה שהוא לפחות חושב על מישהי אחרת, אם לא ממש מבצע את זה. היא מנסה שלא לכעוס, ומציעה שיעברו לגור בכפר, אולי רחוק מהפיתויים, אווירה אחרת. פינק רואה עצמו - כמה מפתיע - כקרבן החלש והמסכן, ואותה כחזקה. הקטע עם הדיבורים בסוף הוא מעין פארודיה על המשפחה הגרעינית האמריקאית, שמסוגלת - לדעת ווטרס - להעתיק את מקום מגוריה עפ"י גחמות. ובמהופך, זה מבט ציני על עצמו ומשפחתו. עוד רעיונות?

הולכים לדוג ב-4:50 לפנות בוקר..

אוקיי, פירוש יפה- ראיתי השבוע את הקליפ של pros & cons והוא מלא באיזכורים מהמערבון shane - סתם בשביל הידע... ולשיר: כשמכוניות עוברות בסך, אני את עיני מוחי בתרמילאים מעבר לאופק במקום בו יוצרי חלומות עובדים על מעבדים לבנים מפלסטיק (?!@) מזמינים את הלא זהירים להגיע לעוגה שבשמיים - צא לדוג, בני! יצאנו באביב עם בגאז' מלא בספרים על הכל על מתקנים סולאריים ועל איך לידה טבעית זה דבר נחמד, כרתנו כמה עצים ועקבנו אחרי האידאלים שלנו קרחת היער וחסמנו את הזרם. הילדים קיררו את אגליהם בבריכת הדיג שיצרנו החזקנו ידיים והחלפנו ____ ובמיוחד חיינו מהאדמה . את אמצת גור זאבים שאימו היתה מעיל של מישהו, האכלת אותו מהיד ואז התכרבלת איתו במיטת-סבא בזמן שאני כתבתי גדלנו את התירס של עצמנו ורק לעיתים נסעתי העירה להצטייד באנטיביוטיקות ובקליעים לרובה ששמרתי בסביבה- סיפרתי לילדים סיפורים בזמן שעבדת והשמש שקעה מוקדם יותר בכל יום. "פרק 6 ובו איור חוגג יומולדת ומקבל 2 מתנות".."אבא בוא!" .. "איור החמור האפור הזקן עמד בשולי הזרם והסתכל על עצמו במים 'פאתטי', הוא אמר ' זה מה שזה' 'בוקר טוב' אמר פו 'או' אמר פו, וחשב הרבה זמן. העלים כולם נשרו והיבולים כולם הפכו חומים, זה נגמר עם פתיתי השלג הראשונים והילדים חטפו ברונכיטיס, בסופ"ש אחד הגיע חבר מהמזרח, נשמתו נרקבה וגנב את ליבך. אמרתי "לכו להזדיין- קחי את הילדים בחזרה לעיר ואלי נתראה" וכך..... עוזבים את כל תקוותינו וחלומותינו לרוח ולגשם לוקחים רק את המחבוא שלנו- משאירים את הזבל והאשפה ויוצאים לדרך שוב. שוב בדרכים. ביי ביי אבא, ביי אבא-אתה יכול להביא את פרל, היא ילדה נחמדה, אבל לא את ליזה.

לדעתי

תיאור חיי המפשחה בכפר מאז שהגיעו ועד שפירקו את החבילה המשפחתית. אבל מה לעזאזל עושות שם ליזה ופרל? הם הפילגשות של פינק שהילדים מכירים, או?

זה כנראה לאחר שהם נפרדו

פינק יוצא עם נשים אחרות, ביניהן ליזה ופרל - לא ביחד, אבל הילדים קטנים מלהבין את זה; הם רק יודעים מי מוצאת חן בעיניהם ומי לא. אגב, אין דבר כזה "פילגש". זה מונח ארכאי וסקסיסטי.

אוקיי, סליחה על הבוטות המגדרית

אולי כדאי גם להביט על האלבום מנק' מבטו של רוג'ר/פינק שרואה את הכל בצורה די אגואיסטית וסקסיסטית

בהחלט

זו היתה הביקורת העיקרית כלפי האלבום, כאשר יצא. אני זוכרת שהעטיפה שלו היתה סקנדל קטן, באותם ימים. לצערי, אנשים לא קוראים את העמוד השני. המשך את הדיון בעמ' הראשון (תן כותרת שתתייחס לשם האלבום, שיידעו על מה מדובר), וקישור לשרשור שכאן.

למעלה