המשך הדמות

• פותח הנושא gilig
  • פורסם בתאריך

gilig

New member
המשך הדמות

כמעט סיימתי למדל, עדיין לא נכנסתי לעניין הטיקסטור במאיה. שלא לדבר על רינדור - אבל מתחיל להתרגל אליה ואשמח לקבל תשובה על השאלה ששאלתי קודם: במקס ישנה פקודה פשוטה שנקראת EDIT TRINGULATION שמאפשרת היפוך של EDGE בין שני משולשים שמרכיבים פוליגון איך עושים את זה במאיה?

eldarinn

New member
יופי של מידול

מעניין אותי לראות מה תעשה עם הטקסטורות. יש כבר כיוון? ריאליסטי? TOON? אתה מתכוון לשהתמש בHAIR?

emage24

New member
לא בטוח שהבנתי מה אתה מחפש...

אבל יש אחלה Mel Script ל-Maya בשם SpinFaces2.0, חינמי לחלוטין וניתן להורדה בלינק הזה (תחת Mel Scripts)... נשמע לי שזה מה שאתה צריך...

gilig

New member
תודה על התגובות

כרגע אני לא נכנס לטיקסטור, מעדיף להתרכז במידול, ריגינג ואנימציה אולי אעשה כמה רינדורים בTOON emaga24 תודה על הסקריפט אבל במאיה יש כבר את האופציה הזאת build-in הבעיה שזה פועל רק כשהמודל נמצא במצב של triangles ואני רוצה שהוא ישאר ב QUADS. אני לא מוצא אפילו אפשרות לבחור את האדג' האמצעי שעובר בין שתי פינות בפוליגון מרובע, מצאתי איך אני יכול להציג אותו אבל לסמן אותו או לסובב אותו - בלתי אפשרי...וזה מעצבן!!! אודה למי שיאיר את עיניי

gilig

New member
ולהמחשה

ככה ניתן להציג את האדג'ים שמחברים בין שני משולשים )faces( אלה המקווקווים - ומה שאני רוצה זה לסובב את הכיוון שלהם כלומר שיחברו בין שתי הפינות האחרות במרובע

למעלה