המשך ההצצה לCT 2

ברודי

New member
את לא יודעת כמה עשית לי ת'יוםםם

חחח עוד שעה היום נגמר...
טוב עשית לי ת'שעה!!! אוי איזה יופי!
*מחכה שיירד*

shanyz

New member
גם לי!!!! יאאאאאאאאאאאאאא

זה מוריד!! אני כבר מתה שזה יסיים!!!

shanyz

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אין לי מילים! ראיתי עכשיו את הסרטונים ואני חייבת להגיד שהן פשוט כאלה נחמדות! די אני מתה עליהן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הן כ-א-ל-ה מתוקות!!!! ומה שגם, תמיד אהבתי את גבריאל, לא כמו ירדן או ברודי, אבל אהבתי, ועכשיו אחרי שראיית את הסרט אני הרבה יותר אוהבת אותה !במיוחד בגלל שאני גם יורת אוהבת את רנה! היא כזאת מאמי!!! היא בדברת כזה יפה והיא כזאת חמודה.. ייא..:) וגם לוסי! למרות שהיה קטע שהיא עשתה פרצוף כאילו שאין לי כוח יותר וזה.. אבל איזה צחוק יש לה!~ היה קטע שהיא צחקה ואפילו הזכירה לי את מג..:) חחה.. וכזה כיף לשמוע אותן מדברות כזה עד דברים שאנחנו בכלל לא מבינים..:) חחה על איזה ג'וש אחד, ועל עוד קטע שם ב"האם יש דוקטור בבית" וכל מיני:) אני כל כך רוצה לראות עוד סרטונים שלהן!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למקרה שיש קטעים שאת לא מבינה,

אז גם כתבתי הסברים בחלק שלי, על מה הן מדברות, שזה כמובן הבמאים של הסדרה... אמרתי לך שהיו כמה, נכון?
בכל מקרה, אם עוד מישהו לא מבין... למשל הקטע שהן מדברות על "קיו"... אם לא הייתי לומדת קולנוע לאיזה חצי שנה, נראה לי שגם אני לא הייתי מבינה. כשלוסי מדברת על זה שטי.ג'יי היה צריך לתת לרנה קיו, זה אומר שהיא צריכה לחכות עד שהוא יגיד לה מתי להתחיל לנשום או מה שזה לא יהיה. קיו זה כאילו הכניסה... Oh, that's my Q! זה אומר כאילו שהנה הכניסה שלי... וזהו, עוד שאלות?:)

ברודי

New member
קלטו ת'קטע

אני באמצע החלק ה-3 עצרתי כי היה משפט קטן של לוסי שבעקבות הכתבה האחרונה מקבל כזאתי משמעווווות (עזבו את זה שחצי מהצפייה בחלקים מזינה היא נראית משועממת משהוא) הא אמרה בקשר לפרקים ש- no wonder people took it so personaly (אל תסתכלו איך כתבתי- "אישי" אני לא מאופסת ואני רוצה לחזור לקופי טוק שלי)

ענק!!!

קודם כל, כמובן שראיתי את הכל ביחד... דבר שני, הרג אותי מצחוק הקטע שלוסי אשכרה מזהה את הפרק! למי שלא שם לב, היא שואלת את רנה "Doctor?" אולי זה היה רשום להם שם, אנאערף... לוסי, דרך אגב, קצת התמקדות בעונות... חחח אעלק עונה שלישית... גם הקטע שהן מזהות, או לפחות מנסות לזהות את הבמאים, גם קטע ענק... *הולכת רגע לווש, לבדוק את הבמאים...* בקשר לIs there a doctor in the house, באמת T.J Scott ביים את זה, כל הכבוד להן!!!
בקשר לוויכוח, מי ביים את Warrior... Princess... Tramp, רנה צדקה, זה באמת היה Josh Becker שכנראה מאוד אוהב את זורו או משהו... עוד כמה קטעים ששמתי לב: איזה מתוק ג'וליוס! איך הוא מפהק!!! איזה פשוש! בקשר לשאר הדברים, איך רואים את ההתרגשות שלהן על העיניים כשזינה מצילה את גבריאל, ואיך הן מסתלבטות על הקטע הזה מתוך Callisto... הכי הכי הצחיק אותי, שהן אשכרה אומרות, ופונות אל עצמן... כאילו, רנה אומרת ללוסי, "זו פעם ראשונה שאת הוכחת שאת באמת אוהבת את גבריאל.." כאילו, זה נורא מצחיק אותי, כי זאת לא לוסי, זאת זינה... בכל מקרה, אני ממשיכה לחכות לעוד! זה ענק!!! אני חייבת את זה!!!

shanyz

New member
את צודקת!

גם אני שמתי לב לקטעים האלו.. אני גם חייבת שיהיו עוד! הן כאלה מתוקות:) והילד.. זה לא הילד האחרון שלה נכון? אחריו יש לה עוד ילד, נכון? וגם אני שמעיתא ותה אומרת דוקטור...חחה..:) אגב, בקשר לאנוקין, אז בפרק של היום, כאילו ראיתי רק את ההתחלה כזה (מחר אני מסיימת) (לא משנה למה..חחה) אז.. אממ למה את אוהבת אותה גם? כאילו אני יודעת שאת אוהבת את אלטי אבל את קוראת לעצמך אנוקין.. בגלל שכאילו היא הסתובבה כל הזמן עם אלטי..?

אוקיי, הסבר השם שלי (לכל המעוניין)

את כמובן מדברת על אחד הפרקים האהובים עליי, Adventures in the Sin Trade החלק הראשון... את החלק השני אני פחות אוהבת... בכל מקרה, הסבר קטן ותקצירתי על אנוקין המדהימה. את אנוקין המדהימה משחקת שחקנית לא פחות מדהימה, בשם שארלוט סאונדרס, מידע נוסף עליה כמובן לא זמין כי היא אינה שחקנית מפורסמת. עכשיו, למה דווקא אנוקין? אנוקין היא מעין קישור בין זינה לאלטי בפרק הזה. קודם כל, שימי לב איך אלטי מציגה את אנוקין בפגישה הראשונה שלהן עם זינה. כמו חיה בכלוב. המבט של זינה נשאר תקועה על אנוקין, כל הזמן. עוד דבר, יש את הקטע שזינה מתאבלת על גבריאל כשהיא עושה את ההלוויה לאמזונה הזאת שהיא נפגשת איתה אח"כ בשאול. שימי לב מה אוטרי אומרת, היא אומרת ליאקוט, שהיא שמעה את הזעקה הזאת לפני המון זמן כשהיא הייתה ילדה. יש פלאשבקים כמובן, ומה מראים? את זינה מתאבלת על אנוקין. אנוקין הייתה בשביל זינה בערך מה שגבריאל היא בשבילה, אבל רק בצורה של כוחות הרוע. חוץ מזה, אנוקין היא השולייה, הנערה, הילדה, הוואטאבר של אלטי, וזה לא מה שאני רוצה להיות, מה שאני כן רוצה להיות, זה אותו דבר, רק בשביל קלייר. אח, קלייר...
וחוץ מזה, שימי לב טוב איך אלטי משחקת לאנוקין בשיער ואנוקין מגרגרת כמו חתולה. אני חתולה!!! ההבעה על הפנים שלה שהיא נהנית, פשוט משגעת לי את המוח.... אנוקין שולטת. אני מבהירה שוב, את הדמות של אלטי אני לא כל כך אוהבת, אבל כמובן שתלוי באיזה פרק. אנוקין היא השולייה המושלמת, הסיידקיק הנפלאה, אני רוצה להיות כמוה, אבל לא בשביל אלטי, ולא בשביל זינה - בשביל קלייר

shanyz

New member
אאהההההההההה=)

אוקי, אבל משהו קטן... אנוקין שחקה רק פרק אחד, וגם בפרק היא לא שיחקה ממש הרבה, הראו אותה קצת, אז איך הספקת לאהוב אותה כל כך? ועוד משהו כן...לאלטי היה נראה כאילו שהיא בכלל לא אוהבת אותה כי כשהיא מתה, היא לא התאבלה עליה..היא אמרה כזה: את יכולה לראות אותה שוב, את יודעת... משהו כזה.. ויאקוט זה הייתה זו שרצתה להרוג את זינה כל הזמן? למה היא רצתה להרוג אותה?

shanyz

New member
ומשהו קטנטן...

אני לא חושבת שזינה מרגישה לאנוקין מה שהיא מרגישה לגבריאל רק כאילו בדרך הרעה.. בתקופה ההיא זינה בכלל לא היתה מסוגלת נראה לי לאהוב מישהו כל כך כמו שהיא אוהבת את גבריאל. לא נראה יל שהיא היתה מוכנה למות בשביל אנוקין, כמו שהיא מוכנה למות בזביל גבריאל. כאילו רואים שהיא אבהה אותה אבל אני לא חושבת שכמו שאת גבריאל... היא לא מסוגלת לאהוב מישהו כמו שהיאא והבת אותה:)

למעלה