אוקיי, הסבר השם שלי (לכל המעוניין)
את כמובן מדברת על אחד הפרקים האהובים עליי, Adventures in the Sin Trade החלק הראשון... את החלק השני אני פחות אוהבת... בכל מקרה, הסבר קטן ותקצירתי על אנוקין המדהימה. את אנוקין המדהימה משחקת שחקנית לא פחות מדהימה, בשם שארלוט סאונדרס, מידע נוסף עליה כמובן לא זמין כי היא אינה שחקנית מפורסמת. עכשיו, למה דווקא אנוקין? אנוקין היא מעין קישור בין זינה לאלטי בפרק הזה. קודם כל, שימי לב איך אלטי מציגה את אנוקין בפגישה הראשונה שלהן עם זינה. כמו חיה בכלוב. המבט של זינה נשאר תקועה על אנוקין, כל הזמן. עוד דבר, יש את הקטע שזינה מתאבלת על גבריאל כשהיא עושה את ההלוויה לאמזונה הזאת שהיא נפגשת איתה אח"כ בשאול. שימי לב מה אוטרי אומרת, היא אומרת ליאקוט, שהיא שמעה את הזעקה הזאת לפני המון זמן כשהיא הייתה ילדה. יש פלאשבקים כמובן, ומה מראים? את זינה מתאבלת על אנוקין. אנוקין הייתה בשביל זינה בערך מה שגבריאל היא בשבילה, אבל רק בצורה של כוחות הרוע. חוץ מזה, אנוקין היא השולייה, הנערה, הילדה, הוואטאבר של אלטי, וזה לא מה שאני רוצה להיות, מה שאני כן רוצה להיות, זה אותו דבר, רק בשביל קלייר. אח, קלייר...
וחוץ מזה, שימי לב טוב איך אלטי משחקת לאנוקין בשיער ואנוקין מגרגרת כמו חתולה. אני חתולה!!! ההבעה על הפנים שלה שהיא נהנית, פשוט משגעת לי את המוח.... אנוקין שולטת. אני מבהירה שוב, את הדמות של אלטי אני לא כל כך אוהבת, אבל כמובן שתלוי באיזה פרק. אנוקין היא השולייה המושלמת, הסיידקיק הנפלאה, אני רוצה להיות כמוה, אבל לא בשביל אלטי, ולא בשביל זינה - בשביל קלייר