המשך הסאגה שלי

Adrian5

New member
המשך הסאגה שלי

שלום לכולן כאן... פרסמתי לפני איזה חודש הודעה כאן על משהו שקרה לי. בייסיקלי הבחור שהייתי מאוהבת בו לפני שמונה שנים (לימד אותי באיזה חוג אוניברסיטאי כשהייתי בשנות העשרה שלי), פנה אלי באקראי דרך אתר היכרויות. כתבתי אז בהודעה ההיא כמה המפגש (באתי אליו כמובן) אתו היה עוצמתי ומדהים עבורי.לצערי הרב, ממש אירוני, הבחור הזה שבאמת כל מה שחלמתי ואם יש משמעות למושג "נסיך חלומות" הוא מבוסס עליו, בנאדם שלא מסוגל להיות במערכת זוגית. הוא גם עזב קשר שהיה לו של שבע שנים עם אישה שאהב מאוד ואחרי זה עזב בת זוג נוספת של שלוש שנים. הוא ספר לי את זה בשיחות בינינו. בכל מקרה קצת אחרי המפגש בינינו הוא נעלם. לפני חודש שלחתי לו מייל קטן והוא לא ענה ואז לפני שבוע פניתי אליו במסנג'ר ואמרתי שאני רוצה הבהרות. לפני יומיים הוא פנה אלי במסנג'ר דברנו איזה שעתיים. היה ממש מדהים לדבר אתו אני לא מרגישה שמאוהבת בו אלא יותר גרוע, אהבה ממש. בקיצור הוא אמר שלא מחפש קשר זוגי ו"אי אפשר לצפות ממני לכלום" וכן אמר שרק מי שמבין שהוא רוצה חופש ושיניחו לו, מסוגל לקיים אתו איזשהו קשר. זה כל כך נורא.. אני בחורה שנראית טוב מאוד ויש לי לא מעט מחזרים, אבל מוצאת את עצמי יושבת בשישי בערב מביטה בתמונה שלו או בכרטיס שלו במקום לצאת עם הבחורים שרוצים אותי (ומעניינים אותי כקליפת השום). ידידים שלי כבר התייאשו אני מניחה. בכל מקרה כששאלתי אותו בסוף השיחת מסנג'ר אם הוא רוצה להכיר ,אם הוא מעוניין להיות בקשר, הוא אמר שלא מדבר במונחים כאלה ושבשיחה היה נחמד ואולי ייצור קשר אולי לא. אני לא יודעת מה לעשות. אם זה היה סתם הדלקות, כן הייתי מוצאת את הכוחות לסיים את זה, אני לא טיפשה. אבל זה בחור שאני רוצה כבר שנים והוא כל מה שאני רוצה בגבר. יש עצות?

יקירתי

איזה סוג של עצות את רוצה? אם את רוצה פטנטים ללכוד אותו? במקרה כזה כדאי לך ללכת לכיוון של "הכללים"...מכירה? אבל אני ממש אדם לא מתאים להתייעץ איתו על לכידת גברים . אם את רוצה להתייעץ בקשר להחלמה מזה - שם יש לי גם עצות טובות וגם הרגשה מוסרית בלתת אותן. אז תגידי...מה את מעוניינת לקבל? אגב, גם אני חיה בתחושה שהגבר היחיד שאני רוצה לא זמין לי. וגם אני לא מעוניינת בשום דבר אחר. הענין הוא שאני קוראת לזה "אפקט המשיח" ואני מאמינה שאת מבינה למה הכוונה... המשיח יביא את הגאולה, רק שצריך בשביל זה לחכות לשווא כל החיים... בהצלחה

Adrian5

New member
אני לא יודעת

בטח לא "פטנטים ללכוד" כי לא מאמינה בזה. הבעיה זה שבחודשיים שעברו מאז עברתי איזה קלוז'ר עם עצמי אבל אז הוא צץ ובגלל השיחה שהיתה לנו לפני כמה ימים אני צריכה להתחיל את ה"גמילה" מחדש, שזה תהליך קשה (אבל לא בלתי אפשרי). הבעיה האמיתית היא שאינני מסוגלת לומר לו ולעצמי: כן או לא, ננסה קשר או נוותר על כל אופציה כזו. זה הדבר הנכון לוגית ונסיבתית, אבל אני לא מצליחה לעשות את זה. לכן בינתיים זה נמתח (סביר שרק אצלי בראש..ובכל זאת).

אם קראתי נכון את התהליך ההסטורי

העובדתי, את לא בדיוק היית בקלוז'ר. יזמת את השיחות איתו. וזה אומר ששם לא היתה הימנעות ולא השלמה עם הויתור עליו. סורי. בשביל קלוז'ר אמיתי צריך להימנע טוטלית מכל מגע ובוודאי שלא ליזום אותו. אבל ראש לכל, את באמת צריכה לשבת עם עצמך ולהחליט מה את רוצה. אם את רוצה לנסות להשתער עליו בכל זאת ולגרום לו כן לדבר בשפת הקשר והזוגיות או להניח לו לנפשו הפסאודו - פראית.... (עירית לינור טוענת בתוקף שגבר לא בנוי לקשר איתך ...עם אחרת הוא בנוי ועוד איך. מהנסיון שלי היא צודקת...) אבל זו רק דעתי....

עיתונאית, סופרת ואייקון תרבותי תל

אביבי. כתבה את "שירת הסירנה" ועוד ספר ששכחתי את שמו. אפשר להריץ חיפוש בגוגל. אה, שכחתי , בטח ירגש אתכן עד דמעות לשמוע שהיא נשואה לאלון בן דויד.

ineni

New member
כתבה גם...

"בנות בראון" "שתי שילגיות" מוטיב חוזר בספרים שלה: האישה הדעתנית, הכריזמטית, השווה והמהממת, מתאהבת בסמרטוט ממין זכר. שווה קריאה. היא מוציאה אותם "ככה" קטנים.

אבל אם הם ככה קטנים..

אז איך זה שהיא מתאהבת בהם? אני , אגב, מעדיפה את לימור נחמיאס. אצלה זכר- הפרס הוא מין חנון מתוק כזה שאם היה לנו אחד כזה כאופציה ריאלית לא היינו כאן...

Adrian5

New member
וובכן

דווקא אם הייתי שומעת שיש לו בת זוג אחרת זה היה "משחרר אותי". זה קטע אצלי באופי שברגע שבנאדם חובר לבת זוג, אני מכבדת את זה עמוקות. הוא ספציפית באמת לא בנוי לזוגיות (כך אמר על עצמו) . הבעיה היחידה שלי היא שפשוט נהדר לי לשוחח אתו, לא בקטע של פנטזיה אידילית. אני אוהבת לדבר אתו ויש לנו שיחה מרתקת. טוב, זה בסוף יעבור..

אני גם הייתי שם <ועדיין>

כל הזמן חיפשתי את הקלוזר הזה והוא אפעם לא נתן לי פע ם כתבתי לו מייל ארוך כמה אני רוצה לסגור את זה משהו משתפך ומה הוא ענה לי? "אני אענה לך על זה אח"כ" והשאיר אותי ככה באוויר, כשאני מתחננת לו שייתן לי קלוז'ר!!!! הוא פשוט נהנה שאני שם כל הזמן מחכה לו, זה מפוצץ לו ת'אגו בכל מקרה , גיליתי שכל פעם שחתכתי איתו - זה הפך קל יותר מפעם לפעם ואני מצליחה לשכוח ממנו כל פעם הרבה יותר מהר מהפעם הקודמת אמנם מידי פעם אני נופלת , אבל בסוף תמיד קמה כל פעם מחדש חברה שלי אומרת שאני כל הזמן פותחת את הפצע הזה כדי להכאיב לעצמי נסי לברר עם עצמך למה את מנסה להכאיב לעצמך הרי תכלס, כל הקטע הזה של "הוא כל מה שרציתי בגבר" זה בולשיט את לא רוצה מישהו כזה , שלא אוהב אותך שלא רוצה אותך שלא עושה למענך כלום

לא בדיוק

אנשים נורמלים היו נותנים את הקלוז'ר מתוך אכפתיות לצד השני בפרידה מהאקס שלי <הנורמלי> שלחתי לו מיילים ארוכים וניסיתי לנתח מה קרה והוא ענה על כולם , והסביר ותיקן , כי באמת היה אכפת לו ממני וסגרנו את זה כמו שצריך. לא הרגשתי צורך "להציק לו" אחר כך מה שאני מנסה להגייד זה , שאם לא נותנים לך את הקלוז'ר שלך - תנסי ליצור אותו לבד...

למעלה