המשך הסיפור בקשר לברך שלי

net101

New member
המשך הסיפור בקשר לברך שלי

היום הייתי אצל אורטופד מומחה, הוא בדק אותי איזה חצי שעה ואמר לי שיש לי קרע ברצועה הקדמית הצולבת ובמניסקוס (סחוס). הוא אמר שבשלב ראשון לשים ברכית ולעשות פיזותרפיה ואם זה לא יעזור יצטרכו לעשות ארתוסקופיה ובמקרה הצורך ניתוח. הברכית ממש יקרה! 900 שקל אחרי הנחה של המושלם! והוא נתן לי גם איזה ספריי שמקל על הכאבים. זהו בנתיים, תגובות ושאלות יתקבלו בשמחה.

LiX rAn

New member
שלום ..יש לי שאלות

אני גם נפצעתי בברך סובבתי אותה עשיתי פיזותרפיה הכל הלכתי עם ברכית שעלתה 500 שקל והקופת חולים שילמה 80 % אז יצא בסדר אני שלושה חודשיים מהמקרה ועדין סובל אמרו לי שזאת מתיחה בזמנו .. אבל אני רוצה לראות אורטופד מומחה כי האורטופד שהייתי אצלו לא ממש נתן לי הבחנה מדוייקת לדעתי .. שאלות .. 1. אני בקופת חולים מכבי .. איך אני מגיע לאורטופד מומחה? 2. קמה זמן מאז הפציעה שלך ?. ומה בדיוק קרה .. אם אפשר לדעת תודה והחלמה מהירה לכולנו

net101

New member
תשובות

1. אין לי מושג בנוגע לאורטופד, את זה תברר עם הקופת חולים שלך, בכללית למשל הזמנתי תור אצל האורטופד המומחה דרך האינטרנט בצ'יק אבל חיכיתי לתור איזה 3 שבועות. 2. עברו בערך חודשיים וחצי מהפציעה. שיחקתי כדורגל, רצתי לכדור ופתאום הרגשתי שהחלק שמעל הברך מתחלק על החלק שמתחת לברך. ונפלתי ישר. שבוע לא יכלתי לזוז. מאז זה קרה לי עוד כמה פעמים והשיא היה לפני חודש ומאז אני לא יכול ליישר את הרגל לגמרי.

LiX rAn

New member
חבל שהמשכת לשחק אחרי זה

ואני לא מבין איך הצלחת בכלל לי קרה אותו דבר שהרגשתי שכאילו הברך שלי נכנסת למטה לתוך הרגל אני לא יכלתי לזוז ואחרי שבוע התחלתי פיזותרפיה אבל עד עכשיו 3 וחצי חודשיים אחרי הרגל שלי לא מתפקדת בצורה נורמלית

net101

New member
לא הבנת אותי אחי

אמרתי שעברו חודשיים וחצי מהפציעה וכל מה שכתבתי אחרי היה לפני חודשיים וחצי. מאז הרגל לא מתפקדת משהו ואני לא מסוגל לשחק

LiX rAn

New member
זה קרה לך שלא שיחקת כדורגל מאז?..

זה קרה לך מאז אבל לא בכדורגל? זה יכול להיות מאוד כי לא השתמשת בברכית הרגל לא היתה מקובעת המפרק היה משוחרר ולא יציב בגלל זה. זה קרה לך אני במשך חודשיים השתמשתי בברכית יום ולילה

net101

New member
נכון. הרגשתי שהרגל ממש לא יציבה!

אתמול קיבלתי את הברכית והיא ממש מחזיקה את הרגל בלי שהברך תעבוד בכלל! כמה זמן צריך להיות עם זה?!

LiX rAn

New member
כן .. אפשר ללכת איתה בכייף

זה ממש דבר טוב לא יכלתי ללכת בלי זה ואיתה לא הרגשתי בכלל שנפצעתי וכמה שהיא גדולה לא מרגישים אותה על הרגל כמה זמן צריך להיות איתה?.. זה תלוי .. תלוי להתקדמות שלך בפיזיותרפיה שם כבר יגידו לך הכל

LiX rAn

New member
אהה דיברנו כבר ..

אמרו לך שזאת מתיחה ובסוף זה קרע?. זה מה שעשו לי .. הם אומרים מתיחה כי הם לא מבינים אני זוכר ..

cush cush

New member
בהצלחה לשניכם

אני החלקתי על שלולית מים לפני שנה (בדיוק בשבוע הבא!) אמרו לי שהמיניסקוס שלי נמעך ולא נקרע ואני עדיין סובלת מכאבים הגבלה בתנועה, ועדיין מטופלת בפיזיוטרפיה והידרוטרפיה

aduvdav

New member
מזה הארתוסקופיה הזה?

אני חיילת ועברתי תאונת דרכים לפני כחודש ,התחלתי בטיפולי פיזיותרפיה ביד וברגל.. הפיזיותרפיסט אמר שהוא לא בטוח אם אצלי זה מולד או שרצועה בברך נקרעה לי כי המפרק מאוד גמיש... אני די מפחדת מלעשות ניתוח וזה הדבר האחרון שאני רוצה ... אז מה זאת הבדיקה הזאת? אי אפשר פשוט לעשות סיטי על הברך? תודה!

למעלה