המשך "העלמות תביעת נכות כללית" שהגש

יצחקיי

New member
המשך "העלמות תביעת נכות כללית" שהגש

אכן התקשרה אליהיום יום חמישי 1-5-2006 פקידת נכות כללית מסניף ראשל"צ כמו שהבטיחה ואישרה בפני שהתביעה אצלם ושהם ימשיכו לטפל בתביעה . לשאלתי "מתי אוזמן לועדה?" היא לא ידעה לענות ואמרה שהיא לא יכולה לדעת שאלתי היא: כמה זמן הוא זמן סביר לחקות ואז להתחיל לברר? רק להזכיר כי תביעתי במקור הוגשה ב- 30-3-2006 תודה חג שמח יצחק

haimra

New member
באם אין לחץ ולך יש מזל תוך חודש

ואם לא בין חודשיים ל-4 חודשים,בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

יצחקיי

New member
תודה רבה

וווו כנראה שלוקח הרבה זמן אז אתחיל לנדנד להם כבר בעוד כמה שבועות מודה לך מאוד חג שמח יצחק

בחיים צריך קצת מזל וכוכב זוהר

למעלה בשמיים,ששומר עליך. אני זומנתי לועדה רפואית ראשונה 4 ימים לאחר שהגשתי לבטוח הלאומי את התביעה. ממליץ לכל מי שמגיע לועדה רפואית לקרוא את המאמר הבא. חג שמח ובהצלחה

יצחקיי

New member
קראתי ויפה....

קראתי ויפה ולדעתי יש ממש בדברים ובהצעות שבכתבה אבל לדעתי האישית הוא המנטליות של הישראלי שנכנס לוועדה כבר צוות הרופאים יודעים ומבינים אפילו הייתי מרחיק לכת ואומר שהם קוראים את מחשבותיו של הפונה הרי זהו גם אחד התחומים שברפואה אבל אם הרופאים מיד קולטים במידת רצינותו של הפונה אין כוח בעולם שימנע לקבל ממנו את המגיע לו לי אישית זו תהיה הפעם השלישית פעם ראשונה הופעתי בפני הוועדה אחרי תהליך משפטי שלא באשמת הביטוח הלאומי וקיבלתי את המגיע פעם שניה הופעתי גם קיבלתי את המגיע לי ובכל הפעמים עלי לציין שלא הייתה שום בעיה כמה שאלות כלליות והעיקר שמיד הם קולטים את מידת רצינותך ובזאות נגמר העניין אבל בכל מקרה אינני מקל ראש ממקרים חריגים ולכן בשביל זה יש בית דין לעבודה חג שמח יצחק

נו ת'רואה, גם לך יש כוכב למעלה והם

האמינו לך. לתחושתי, היושבים בועדות מתייחסים לנבדקים בסגנון: כולם רמאים עד שלא יוכיחו ההיפך.

צריך להיות ברור,אם יש נכות המגובה

במסמכים רפואיים, לא צריכה להיות בעיה. את % הנכות הרי קובעים לפי טבלה ידועה מראש, המשמשת את המוסד לביטוח לאומי וגם את צה"לhttp://www.what2do.co.il/Page10354.asp תבחרו את התחום בו אתם רוצים לבדוק את הנכויות לגביו ותקבלו פריסה מלאה של הנכויות. רופא בוועדה אינו יכול לקבוע % נכות נוספים,רק על פי הטבלה.

למעלה