המשך השאלון...

המשך השאלון... ../images/Emo58.gif

חלקנו ראינו את נרניה, אני מאמין באחוזים די גבוהים. בסוף הסרט הם חוזרים הביתה דרך הארון, לפני המעבר הם אנשים מבוגרים, שולטים על הממלכה, באושר ובעושר. אז הם חוזרים וחוזרים להיות ילדים. הייתם עושים דבר כזה? עוברים תקופת חיים, לומדים על עצמכם כשאתם מבוגרים ואז חוזרים לנקודה בעבר לחיות שוב? האם הייתם חוזרים כרגע לתקופה בעבר כדי לשנות משהו? אפשר להגיד שהייתי תלמיד בינוני, תמיד אחד המבריקים בכיתה אבל אף פעם לא השקעתי... זה התחיל בכיתה א' שכבר אז לא הכנתי שיעורי בית באלפי... הייתי חוזר לילדות ומשיב את עצמי ללמוד עכשיו באונ' זה מעצבן לשבת המון על הספרים, והרי חייבים בסרט מצד שני, הם לא ממש התבגרו, הם רק גדלו ביחד, השתעשעו, אבל לא התבגרו, אחרת לא היה להם כל כך קל לעזוב... אם היתה להם משפחה למשל... אדם

O r c h i d

New member
אממ....

אני חושב שזה נחמד, אבל לא הכרחי... פשוט צריך לתת לזמן לעשות את שלו

Jerald_Admonds

New member
אמנם זה מייגע

מייגע לחוות מחדש את הילדות, גיל הטיפשעשרה, והבגרות המוקדמת, אבל אני בהחלט הייתי מוכן לחזור להיות ילד עם כל הידע והנסיון שיש לי כעת.

juggernaut

New member
שי

לא הייתי רואה אתזה בתור דבר מייגע. אני רציני כשאני אומר...תחשוב על האפשרויות רק.

Nimst

New member
לא.

אני חושבת שזה היה נורא מתסכל, לחזור עכשיו לכיתה א' ולהיות ברמה שונה משאר הילדים.

Nimst

New member
יש דימיון

אבל אפשר להיות מאוד מחונן ואפילו יותר ילדותי מרוב שכבת הגיל. אי אפשר להשוות את ההבדל באינטליגנציה להבדל בבגרות בין ילד בן 6 לבחור בן 18 או 20. הבגרות היא מה שתעשה את זה לכל כך מתסכל וכל כך לא מתאים.

היה איזה בחור בן 14...

מחונן בטופ הסקאלה שהתאבד, הרגיש כאילו אין אתגר בחיים... יש את הסרט של רובין וויליאמס שהוא ילד בן 13 אבל בגוף מבוגר וכמובן פיטר פן שלא גדל והמשחק של אנדר... בהחלט מדכא לחשוב כמבוגר אבל להיות ילד לפחות מבחינת הסביבה ילד שקורא גלובס... אבל אולי הוא יתרגל לסביבה שלו? פשוט יחיה ככה? לא צריך להתבגר ולהיות משעממים... אדם

Nimst

New member
החלק הראשון של ההודעה שלך

מוכיח את הטענה שלי. בקשר לחלק השני - מדובר פה על בחירה. אולי הוא יתרגל לחיות ככה? נו, שוין. אבל בתשובה לשאלה שלך - אני לא הייתי בוחרת את זה. ומעבר לזה, להתבגר לאו דווקא אומר להיות משעממים. מה גם שפחות חשוב לי כמה מעניינים החיים שלי יהיו, ויותר מעניין אותי כמה מאושרים הם יהיו. לפעמים זה הולך ביחד, אבל זה עדיין רק אמצעי למטרה.

אמן

אושר ועניין. אני לא יודע מה אני הייתי בוחר אני מניח שאני יכול לחזור לכיתה ז' לא' אולי לא אדם

Greebo

New member
ג'יזס לא OO

למה לשנות את העבר? אין בזה שום תועלת.. שלא לדבר על זה שאם אתה משנה את העבר יש פרדוקסים ענקיים שמשפעים לא רק על הסביבה אלא גם עלך כבנאדם (הראשון שאומר 'אפקט הפרפר' מקבל ממני מכות >>.......לא שזה אמור להפחיד אותכם...אבל זה יהיה מציק!...ארררר בערך..). כלומר, כל מה שעשינו וחווינו הפך אותנו במידה מסויימת לאנשים שאנחנו היום.. לך תדע אך אפילו משהו קטן יכול להשפיע... יא אני יודע שאני מתנהג כמו חוכמולוג מזויין... אבל אם כבר, ללכת למקום מסויים כמו נרניה ולחזור כאילו לא עבר שניה? i only wish :(

ailag

New member
זה לא לשנות את העבר../images/Emo58.gif

בנרניה הם כאילו חווים התבגרות אחת בנרניה, ואז שניה בעולם שלנו. וספוילר לספרים הבאים
קראתי אותם לפני כ15 שנה, וגם לי עלתה התהיה הזאת, אבל נדמה לי שאחר כך, בפעם הבאה שהם בנרניה הם לא זוכרים את הפעם הראשונה שהיו שם, לא? כלומר הם שכחו את ההתבגרות הראשונה..

למעלה