המשך השאלות

LePeKoN

New member
המשך השאלות../images/Emo70.gif

היי, זה אני Masteron. זוכרים שנתתי לכם שאלות בקשר לעבודה שעשיתי
אז יש לי המשך (4U)...
3. האם אתה הולך לסרטים ישראליים
א. לפעמים. ב. בכלל לא! ג.כשאני שומע שהסרט יפה. ד. כן- ולהרבה! 4.איך אתה בוחר סרט
א.ע"י השחקנים. ב.ע"י הבמאי. ג.ע"י הביקורות. ד.ע"י שמועות מחברים. 5. האם אתה אוהב סרטי המשך
א.לא תמיד- חלקם הורסים. ב.כן, אני אוהב אותם יותר מהסרט הראשון! ג. לא, זה פשוט הורס! ד.זה לא משנה לי, העיקר שהסרט יפה.

shellydeez

New member
תשובות תשובות!

האם את הולכת לסרטים ישראליים? ד. כן והרבה! איך את בוחרת סרט?גם א. שמועות מחברים. האם את אוהבת סרטי המשך? ד. זה לא משנה ליף העיקר שהסרט יפה.

0mroosh

New member
אני:

3. האם אתה הולך לסרטים ישראליים ד. כן- ולהרבה! 4.איך אתה בוחר סרט: ג.ע"י הביקורות. (בד"כ במנגנון שפיתחתי לעצמי.. אבל אין את זה באפשרויות). 5. האם אתה אוהב סרטי המשך א.לא תמיד- חלקם הורסים.

תשובות :]

3. האם אתה הולך לסרטים ישראליים א. לפעמים. 4.איך אתה בוחר סרט ג.ע"י הביקורות. ד.ע"י שמועות מחברים. 5. האם אתה אוהב סרטי המשך א.לא תמיד- חלקם הורסים.

תשובות

3. האם אתה הולך לסרטים ישראליים א. לפעמים. (אבל לא בקולנוע) 4.איך אתה בוחר סרט א.ע"י השחקנים. ב.ע"י הבמאי. ג.ע"י הביקורות. ---> הכל ביחד! 5. האם אתה אוהב סרטי המשך א.לא תמיד- חלקם הורסים. (אם כי גם ד' נכון לגביי - זה לא משנה כל עוד הסרט יפה)

Masteron

New member
מצטער, אני חייב להקפיץ

לפחות 15 איש צריכים לענות..... בבקשה תענו

0mroosh

New member
חבר'ה תענו.. הבן אדם מתחנן...

אני ממליץ שתפנה את זה לפורום סרטים, שם תקבל המון תשובות...

למעלה