המשך התייעצות: התאמת נעליים לשמלה

iritki

New member
המשך התייעצות: התאמת נעליים לשמלה

אם אתן זוכרות הייתי צריכה נעליים לשמלות האלה, בעיקר לפרחונית הבהירה. הגעתי למזקנה שאני צריכה נעלי סירה קלאסיות ונוחות שיהיו לי לכל האירועים. במזל קיבלתי ממכרה נעלי פלייפוט בדיוק כאלה שהיא לא צריכה. הפרח ניתן להורדה אבל דווקא נראה לי מתאים מאוד, מה אתן אומרות?
אני אבוא עם מעיל לבן מעל ובנה על כך שאוריד אותו במהלך האירוע אז עם זה אין בעיה

לי וולף

New member
אז ככה

באופן אישי אני פחות מתחברת לבלרינה סגורות יחסית אבל הן בטוח נוחות ויעבדו לדעתי עם השמלות החלקות והמנוקדת ופחות עם הפרחוניות.
אם בכל זאת תבחרי באחת מהשמלות הפרחוניות כדאי להוריד את הפרח כדי לא להיות יותר מידי "גינתית"

iritki

New member
תודה

החלקות והמנוקדת מרגישות לי פשוטות מידי לאירוע, ובהחלט אשקול להוריד את הפרח, נראה איך זה יראה כשאלבש

iritki

New member
אתמול קניתי עוד נעליים

אתם חושבות שאולי הם יותר יתאימו?
(קניתי אותם ב40 ש"ח בסקופ, הייתרון שלהן שהן מחזיקות את הרגל ולכן אין חשש שייפלו בריקודים)

אני חיבת משהו זגור באצבעות כי אמור להיות ממש קר ולכן אני אהיה עם גרביונים ולכן משהו פתוח באצבעות לא הגיוני

לי וולף

New member
ללא ספק יותר מעודנות

יותר מתוקות, יותר חורפיות אפילו ולכן לדעתי גם יותר מתאימות

תקרעי את הרחבה

iritki

New member
בסןף בכלל יהיה קור איימים ואני אצטרך ללבוש משהו שונה :\

אם אני אמצא כזה....
אבל תודה בכל מקרה :)

לי וולף

New member
לאו דווקא

גם אם יהיה ממש ממש קר, הרי שה"מגע" שלך עם החוץ הוא פחות או יותר מהחניון אל האולם, לא?
במיוחד בימים קרים מאד, יש נטיה לחמם עד חנק מקומות סגורים ואז אם תתלבשי חם מידי יש סיכוי גדול שתסבלי מזה.
אני ממליצה על שיטת הבצל - גם אם זה יהפוך את הכניסה שלך לפחות מרשימה אני לא חושבת שאת צריכה לחפש עכשיו משהו אחר אם זה סיפור גדול.

iritki

New member
אני מאוד מתלבטת, כנראה אעשה סיבוב בארון ובחנויות מחר

אם לא יהיה משהו אחר שאני אהב אני אסתכן סקצת קור בדרך לאולם

iritki

New member
יש! מצאתי מה ללבוש :)

שגם כולם (=אני, אחותי ואמא) מסכימים שהוא יפה, לא דוסי, לא יהיה לי חם מידי בפנים ולא קר מידי בחוץ. וגם לא הייתי צריכה לקנות בשבילו כלום. זה יהיה בלי הגופיה מתחת וכמובן עם גרבונים.
כמובן שכבר עשיתי סיבוב קניות ובזבזתי (עוד) קצת כסף, אבל לפחות לא קניתי שמלה יקרה שלא תשמש אותי בעתיד או משהו כזה.
תודה על כל העזרה!

לי וולף

New member
בשעה טובה!

השמלה ממש מחמיאה לך! נראית הרבה יותר על הגוף מאשר פרושה על המיטה...

הייתי מוסיפה חגורה דקה אם יש לך, כמעט כל צבע יתאים פה, לא בהכרח בצבע המגפיים (והולכת עם גרביונים בצבע גוף. לא מבריקים)

shmickey

New member
אני עם לולה בנוגע לפרח

הייתי מוותרת עליו..
אם את הולכת על הפרחוניות הייתי שוקלת להוסיף ג'קט שחור כדי שיקשר לנעליים

Nightingale5

New member
זה לא מה ששאלת חחח

אבל השמלה הכחולה החלקה הכי יפה! ממש אהבתי, מאיפה היא?

iritki

New member
כל השמלות מתמנון

נקנו בסוף עונה של הקיץ.
נראה לי שהכחולה עלתה 30 ש"ח :)

למעלה