המשך "זה או זה..."

אליתוש

New member
המשך "זה או זה..."

שישה ימים!!! לא יכולה לסבול לימודים אחרי השעה שלוש.... פורים או חנוכה?

danina the 1

New member
פסח!!

החופש ארוך יותר.... חחחח :) נשאר ברוח החגים - ראש השנה או פסח?

אליתוש

New member
וואי קשהההה!

אבל אני חושבת שפלורסיינטה... זה יותר משעשע כזה, השיר שלנו יותר דומה לשאר הטלנובלות המתישות האלו... לא נגמר.... מה יותר כיף לקבל? 107 בפיזיקה או 97 בלשון?

danina the 1

New member
לא כתבת שאלה אבל לא נורא....

יש לי שאלה בקשר פורום: כדי להציע להיות מנהלת? אבל אני לא רוצה להציע לבד.... שעוד מישהי תציע איתי או מישו....

אליתוש

New member
אופסייי

בטח שתציעי=] כל מי שאקטיבי בפורום אז מוזמן להציע.... סוף סוף.... ועכשיו כדי שאני לא אשכח ת'שאלה- ללכת לבייביסיטר או סתם סרט נחמד? (הלכתי לבייביסיטר.. אני מרוששת.. חיחי)

danina the 1

New member
ללכת לבייביסיטר.... בשביל הכסף חחחח

אני לא מציעה :( למרות שאני רוצה.... לנהל פורום זאת אחריות גדולה מידי וזה גם להתחיל לנסוע לכל מיני מקומות אז..... סורי!! שוקו עם שוקולד או מרשמלו??

אליתוש

New member
מממ בורגראנץ'!!

וואי ממש גירתם אותי והרעבתם אותי עם כל השוקו עם מרשמלו ושוקולד ופיצה וצ'יפססס ניאמיייי..... שייט בסירה או סתם טיסה בשמי התכלת?? חיחי...

danina the 1

New member
איכככ שניהם!!

אבל אם כבר אז סופר דרינק אבל אדום.... חחחח :) פשוט היה לנו בפורימון משו מצחיק עם סופר דרינק אדום :) אממממ... ג'ימס בלאנט או אנסטסיה??

אליתוש

New member
מתמטיקה!!!

יודעת שאני מחורפנת אבל אני קורעה על המקצוע הזה..... דרך אגב יש לי מבחן במתמטיקה ביום ראשון... דרך אגב בקשר לסופר דרינק גם אצלינו ירדו עליו, משהו כזה: מישהו עולה על הבמה שותה קוקה קולה ואז כזה "אההה" ואז מישהו עולה ואותו דבר עם RC קולה ועוד כמה משקאות, ואז עולה מישהו שותה סופר דרינק ואז הוא כזה צונח על הבמה..... מת או משהו. חח בכל מקרה- לענייננו- הסינגל הראשון של איה כורם או השני?? (אם שמעתם אותם בכלל....)

למעלה