המשך חדש לנושא פייט קלאב
[אזהרה מיותרת - ספוילרים] פרולוג - בגלל שההודעות שם הסתרבלו ולא ידעתי למי לענות אני פותח מחדש: דבר ראשון - האם אני היחיד כאן שלא נהנה לצפות בסרטים כמו בלייד ראנר ואודיסאה בחלל ? (שיש בהם קטעים נחמדים ומענינים אבל הם עשויים בצורה מפרכת לצפייה , מה שעלול ואכן מערפל על מה שאני חושב על העלילה בבלייד ראנר ו...טוב לא מצאתי שום דבר ב2001 חוץ מהרעיון של ה.א.ל.7000 או איך שקראו למחשב האינטליגנציה המלאכותית) הליהוק של פייט קלאב - אחחח אני מאד אוהב את אדוארד נורטון - כל סרט שראיתי שלו היה טוב ומענין אם כל הצלחתו היא בזכות הסרט הראשון שלו פחד ראשוני, ובראד פיט אני גם אוהב בגלל 12 הקופים ופייט קלאב עצמו. פינצ`ר אני חושב עשה עבודה ממש טובה על פייט קלאב כי זה פשוט הצגה טובה שאפשר לראות כמה פעמים. למרות שבעצם כל סרט הוא כזה. וגם הוא עשה את הנוסע השמיני 3 (דווקא את שבעה חטאים אני לא אזכיר
) הסרט עצמו - אל תקראו למספר ג`ק ,זה לא השם שלו =] נאמר שהמכות במועדון קרב הם לא סתם לאנרכיה אלא עקב פילוסופיה מסוימת... הנקראת משהו בקרבת המונח אנרכיה לדעתי אני עדיין מתלבט אם הם מנסים ליצור עולם חדש או אך ורק להרוס את הקיים אך אני נוטה לחשוב שלטיילר היתה תדמית לאיך העולם שבו הוא חולם לחיות נראה - הוא אומר למספר את זה. עכשיו אם נחפש פגמים בסרט נמצא הרבה דברים קצת לא הגיוניים - כגון איך המספר לא יודע שגם לו קוראים טיילר דירדרן ולמה היה לו קושי כזה חזק להשתלט על פרי דמיונו טיילר אחרי שהוא הבין שמה שהם עושים זה לא לרוחו - כנראה שעדיין לא היה משוכנע מאה אחוז אם הוא מעונין שטיילר יעלם.... הרעיון של האנרכיה בסרט - הכעס על החברה האמריקאית (אמריקאית ? למה אנחנו פה יותר טובים כל כך ?) נוסבע מתסכול לגבי איך שהיא מתנהלת שבעצם דברים כל כך לא חשובים מבחינה מסוימת משתלטים על האדם והוא רואה אותם כחשובים..... נאמר כאן גם שהמטרה של טיילר היא לחזור לערכים הפרימיטיבים של האדם פרימטיבים ? גם מונח קצת מוזר.. נלך על יסודיים - מה זה אומר ? אם נשלול את הערך אהבה שאמור להיות הדבר המרכזי בחיי מבוגר אז מה זה בדיוק הערכים שאנחנו אמורים לחזור אליהם ? סקס נטול רגש כדי לנטרל חלק מהזעם ? יש כל כך הרבה דברים במה שטיילר אומר ועושה ואם אתם חושיבם על זה הרבה אתם מבינים שחלק מזה זה ממש בולשיט ותיאוריות שאין להעריץ בכלל אבל זה כבר מעבר לסרט (...כביכול...)
[אזהרה מיותרת - ספוילרים] פרולוג - בגלל שההודעות שם הסתרבלו ולא ידעתי למי לענות אני פותח מחדש: דבר ראשון - האם אני היחיד כאן שלא נהנה לצפות בסרטים כמו בלייד ראנר ואודיסאה בחלל ? (שיש בהם קטעים נחמדים ומענינים אבל הם עשויים בצורה מפרכת לצפייה , מה שעלול ואכן מערפל על מה שאני חושב על העלילה בבלייד ראנר ו...טוב לא מצאתי שום דבר ב2001 חוץ מהרעיון של ה.א.ל.7000 או איך שקראו למחשב האינטליגנציה המלאכותית) הליהוק של פייט קלאב - אחחח אני מאד אוהב את אדוארד נורטון - כל סרט שראיתי שלו היה טוב ומענין אם כל הצלחתו היא בזכות הסרט הראשון שלו פחד ראשוני, ובראד פיט אני גם אוהב בגלל 12 הקופים ופייט קלאב עצמו. פינצ`ר אני חושב עשה עבודה ממש טובה על פייט קלאב כי זה פשוט הצגה טובה שאפשר לראות כמה פעמים. למרות שבעצם כל סרט הוא כזה. וגם הוא עשה את הנוסע השמיני 3 (דווקא את שבעה חטאים אני לא אזכיר