המשך חקר הספרים של הפלויד

flowerboy69

New member
המשך חקר הספרים של הפלויד

והפעם-visual decomentry-andy mabbet הספר יצא לראשונה בשנת 1980 ויצא מאז בכמה חידושים. הספר מתאר את הפלויד בתמונות-ממש\מהימים הראשונים ועד ההופעות של פולס. הספר כולל יומן של ההופעות גם של הופעות הסולו-ומרחיב על הופעות ואירועים מיוחדים שקרו.בין לבין יש סיפורים הסברים ותמונות של האלבומים והכל עטוף בהרבה הרבה תמונות.בסוף הספר יש דיסקודרפיה של הפלויד וסולואים-מספרים על האלבומים הספרים והסינגלים שיצאו וגם על הוידיאו שיצאו ועוד... הספר נחשב לאחד הטובים והחשובים של הלהקה מאז ומעולם. חובה לכל מי שאוהב את הלהקה-מי שקונה את הספר הזה לדעתי לא יצטרך שום ספר אחר... חובה!!! מליאור

ShiRan T

New member
היי זה אני flower

אני ממחשב אחר.וכן.אינסייד האוט מדבר על הסיפורים שמאחורי המוזיקה.הספר שהמלצתי עליו עוסק במוזיקה עצמה ובתמונות מהופעות מכל השנים

flowerboy69

New member
יש תרגום לכמה שפות

אבל מה שטוב בספר הזה זה שאין צורך בתרגום-זה ספר תמונות-התמונות זה העיקר בו.

אני מציעה לך לבדוק בחנויות המקוונות

השונות, ולהשוות מחירים. כמו כן, היה שרשור על זה לפני מספר ימים. בדוק בעמודים קודמים.

לתפוס אותך במילה?

"בשלב זה"... יש מצב שתקחי איזה ספר כפרוייקט?... נעזור במה שאפשר... ל"ט

flowerboy69

New member
יחסית המחיר לא נורא

בין 130 ל-160 שקל אם אינני טועה.בעבר הספר היה גם בארץ אך זה הופסק

flowerboy69

New member
קיום הבטחה-חקר הספרים של הפלויד!!!

הבטחתי ואני מקיים the records-נכתב על ידי איזה גרמני מעריץ פינק פלויד בשנת 1987 אחד הספרים הכי טובים ונדירים שנכתבו על הלהקה אחד היקרים שיש לי-כמעט 600 ומשהו שח... הספר עוסק באלבומים עצמם-שירים שנים תמונות של עטיפות ממדינות שונות. כולל אלבומי סולו ואוספים.אחר כך יש חקר של כל מיני אוספים של הפלויד או פסי קול עם שירים שלהם.אחר כך תקליטי שדרים,תקליטונים.אחר כך חלק מדהים של בוטלוגים-אלפי תקליטים מדהימים!!!!אחר כך עיסוק בהופעות ובאלבומי הצדעה וכל מיני דברים נדירים אחרים בקיצור-היה שווה לחכות ספר מדהים חוויה נדירה לאספנים ומי שיש לו כסף פנוי-שיחפס את הספר הזה הוא לא יתאכזב.מיותר לציין שלספר לא הייתה הדפסה שניה ככה שלא מייצרים אותו יותר וזה שלי היה סגור בתוך העטיפה המקורית!!! חובה!! ליאור

למעלה