המשך טריוויה!

המשך טריוויה!

טוב, אני חוזרת אחורה, ונותנת לאנשים הזדמנות להשלים שאלות וכל מיני כאלה.. בהצלחה לכולם...

gabrielle

New member
איזה יופיייייייייייייי../images/Emo25.gif

אותה גברת בשינוי אדרת?:)

shanyz

New member
יייייייששששששש

איזה כיף!!! חזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאא=) אממ אני סיימתי אז עכשיו אני מכחה כאילו לסיבוב השני? =) למה לא היית הרבה זמן? הכל בסדר?

מצב נקודות...

הילה ענתה על כל השאלות בלי רמזים - משמע : 50 נקודות.
אביב ענתה על כל השאלות בלי רמזים - משמע : 50 נקודות.
שני ענתה על כל השאלות עם רמז אחד - משמע : 49 נקודות.
ברודי ענתה על שבע שאלות בלי רמזים - משמע : 35 נקודות. עוד שלוש שאלות. ירדן ענתה על שתי שאלות בלי רמזים - משמע : 10 נקודות. עוד שמונה שאלות. תמר ענתה על שאלה אחת בלי רמזים - משמע : 5 נקודות. עוד תשע שאלות. מי שעוד רוצה להצטרף היום יכול. בקשר לסופ"ש, אני חושבת שגם אז ניתן זמן להעלאת נקודות... וכל מי שרוצה להצטרף. אנשים, סליחה שאני נעלמת, אבל תבינו שאני חצי בצבא... אוקיי... המשך שאלות. שכל אחד ישרשר לתגובה הזאת! שאלה לברודי : אני מלך שולט על כל העולם מחשיב את עצמי חצי אל, מעל כולם חייב שהאימפריה תשלוט על הכל וזה יקרה, כי אני יכול. מי הדמות? שאלה לירדן: גם אם תנסו את גרוני לשסף או לירות בי חצים, זה דווקא כייף שום דבר לי לא ייקרה ואני שונאת את כל העולם הרבה מי הדמות? ושאלה לתמרי תגיע כשהיא תבחר קטגוריה

יפה ירדן!

שאלה מספר ארבע: Argo´s gastronomical condition was cleared up upon the completion of this motion picture.

gabrielle

New member
THE CONVERT

אף פעם לא הבנתי מה קשור הדסקליימר לפרק- מישהו? אותה קטגוריה

דיסקליימר :)

No ribbons were harmed during the making of this motion picture. However several experienced severe motion sickness.

עוד דיסקליימר לירדן :)

פרנציפ, נותנת לך אחד קשה:) No street-talking, cat-fighting, barroom-brawling juvenile delinquents were harmed during the production of this motion picture.

shanyz

New member
מה איתי?:)

אגב, אם אני רוצה להעלות את הנקודה ההיא מ-49 ל-50, יש משהו שאני יכולה לעשות? לענות על עוש שאלה או משהו? אוקי אני רוצה - אותה הגברת בשינוי אדרת!

שני.

המממ... עקרונית, אי אפשר להעלות, כי זה לא פייר לשאר המשתתפים. בקשר להמשך, תחכי בסבלנות עד שיגיע השלב השני

shanyz

New member
אהה...

אוקי=) אז את חושבת שבערך בשבוע הבא יגיע השלב השני? ומה יהיה בו?

למעלה