המשך יבוא

scooby4

New member
המשך יבוא ../images/Emo187.gif

זהו משחק בו אין המשכיות, אם אתה לא תשתתפו בו. המשחק בו אני מתחיל סיפור בן 2-3 שורות, ואתם ממשיכים את אותו הסיפור בעוד 2-3 שורות. הפעם אפשר לעשות הכל. לעשות סיפור מצחיק, עצוב, מפחיד, מדכא, מוזר, שחור, לבן, ורוד, ירוק, כחול... מה שבא לכם. 01: כשהגענו למערה באמת הבנתי שזה הסוף. הוא אמר לי ולחברי לחכות, למרות שהיינו כבר כבולים באזיקים. כשהוא נכנס רציתי ניצוץ כלשהו, היה קשה לראות מה היה לו ביד בגלל החושך, אבל אני כמעט בטוח שזה היה סכין. הוא הדליק את האורות. ...תבלו עם זה.

Posiedon

New member
.........

...זה היה מצית הוא הדליק את הסיגריה שלו ויש לידי וסיפר לי אתה יודע למה אתה כאן אמרתי לו לא אינני יודע מדוע כבלתה אותנו כאן רק לפני שתעשה את מה שתעשה רק תספר לנו לא יותר מזה....

WallFlower

New member
ממשיכה

הוא התחיל לספר לנו על הילדות שלו, איך שכשהוא היה ילד הדברים היו פשוטים ואיך שהיום כולם רוצים דברים שהם לא יכולים לקבל. אחר כך הוא התחיל למלמל כל מיני דברים לעצמו. אני חושב שהוא דיבר עם משיהו שם בראש שלו. בשלב הזה כבר הבנתי שאם אנחנו לא נברח זה הולך להיות הסוף שלנו. פתאום הוא רץ אליי הוא תפס את הצווארון של החולצה שלי ואמר לי...

scooby4

New member
המשך...

פתאום הוא רץ אליי הוא תפס את הצווארון של החולצה שלי ואמר לי... ..."רוצה שאני אראה לך את הליכת הירח שלי?" ופתאום נפל לי האסימון, זהו מייקל ג'קסון. באמת קצת חשדתי מתי שהוא סיפר לי שהוא אף פעם לא רוצה למות ורוצה לחיות כמו פיטר פן. אז אמרתי לו...

ממשיך

"עכשיו הכל ברור!" אני אמרתי "תמיד אמרת לי שהכתם החום על הגב שלך זה כתם לידה, ושהאף שלך נראה כמו חולדה דרוסה זה כי נשבר לך האף מדלתות ברזל אוטומטיות!" צחקתי כמו מטורף, לא שמתי לב איך מייקל מתחיל לבעור מבפנים. הוא שלף משום מקום אקדח ומלפפון חמוץ ואמר לי:...

WallFlower

New member
חחחח

הוא שלף אקדח ומלפפון חמוץ ואמר לי "חבוב, את אולי חושב שזה מצחיק, אבל באבלס הקופיף הנחמד שלי לא אוהב בדיחות על חולדות. החברה הראשונה שלו הייתה חולדה והיא שברה לו את הלב". בשלב הזה כבר שנינו נקרענו מצחוק. אבל שוב מייקל זעם, הוא התחיל לצרוח בצווחה גבוהה שבאבלס לא אוהב את זה ובאבלס לא אוהב שצוחקים עליו. הוא לקח את האקדח וכיוון אותנו לעברנו. הוא לחץ על ההדק...

Posiedon

New member
.....

וירה עלי חץ הרדמה,לאחר כמה זמן התעוררתי בבית חולים ושמה שיפרו לי כי השתגעתי על כל הראש ודימיינתי שמייקל ג'קסון רוצח אותי עם מלפפון חמוץ לאחר כמה דקות נשמע בום חזק פתאום היה חושך וצעקות בכל בית החולים...

scooby4

New member
../images/Emo70.gif

לאחר כמה דקות נשמע בום חזר פתאום היה חושך וצעקות בכל בית החולים... ...הלכתי לחדר ההמתנה הראשי וראיתי את מרטין באשיר עם ג'קט עור שחור. ביד ימין החזיק רימון, וביד שמאל טייפ מנהלים. הוא צעק: "וור איז מייקל?!! איי וואנט טו קיל היםם!!!" במפתה אנגלי כועס. השתנתי בתחתונים, ברחתי לשירותים. לפתע שמעתי אותו נכנס, התחבאתי בתא אחד בשקט בשקט...

WallFlower

New member
../images/Emo26.gif

באבלס, שהוגדל במכונה שהמציא המדען ההוא ב"מותק הילד גדל" או איך שלא קוראים את זה, ע"י מייקל, התפרץ לתוך הבניין כשבידיו בחורה מסכנה. הוא כנראה ידע איפה החדר שלי היה כי הוא הגיע היישר לשם חטף אותי ממיטתי ורץ לעבר ניו יורק סיטי. כשהגענו באבלס נח לרגע והתרענן בעזרת אקסטרה אקסטרה פואומי לאטצ'ינו בסטארקבאקס, בינתיים אני והבחורה ,שאגב קראו לה קלי, שוחחנו על מזג האוויר. אני שאלתי אותה אם יש לה מושג לאן באבלס מתכננן לקחת אותנו והיא אמרה שנדמה לה שהוא רוצה לתפס על האמפייר סטיי בילדינג. באבאלס כנראה שמע אותנו בגלל שהוא הגיב ב...

scooby4

New member
התפצלות!

תמשיכו מאיפה שבא לכם. אפשר להמשיך את הסיפור לשני כיוונים שונים!

Posiedon

New member
......

נהמה ענקית ולפתע התכווץ מה שקרה בנוסף לנהמה נעשה חושך מוחלט אנשים התחילו לצעוק ברחובות צעקות של פניקה המנורות ברחוב החלו להתפוצץ וחלקם נדלקו ונכבו ברצף לפתע מסמטא חשוכה צץ צל ענק של....

scooby4

New member
של...

צ'אקי. הוא רץ אליי בסכין, אבל כשהסתובבתי, רץ אליי בנביחות עם שניים מלוכלכות בדם, הכלב המפוצלח של אניטה פללי. לא ידעתי מה לעשות, הם רק התקרבו יותר ויותר אליי...

ממשיכה...

פיתאום הייתה צעקה חזקה... "גלווווורייי" הכלב המפוחלץ עצר..הסתובב ומתוך הצללים יצאה אניטה "התחת של המדינה" רכובה על אופניים. "אוו גלורי..חיפשתי אותך בכל העיר" אמרה אניטה בקול גבוהה. היא בכלל לא שמה לב שעמדתי שם אני חושב ש...

ש...

היא הייתה מסוממת. היא אפילו לא עשתה את הקטע "אניטה זו אני תעני". ואז הבנתי שמשהו לא בסדר, אניטה הייתה לבושה בסודר ומתחת לזרועה שלה היה ספר תורה. הייתה רק אפשרות אחת: ...

WallFlower

New member
הייתה רק אפשרות אחת!

זו לא אניטה! זה היה חייב להיות אריה דרעי! הצלחתי עוד לראות בצבוצים של זקן אי שם מתחת לשכבות של המייק אפ ואניטה הייתה יודעת שזקן לא מכסים עם מייק אפ! ניגשתי אליו בזהירות ושפכתי עליו מים. המייק אפ נמרח ויכלתי לראות בברור...

המשך...

זו בכל זאת הייתה אניטה! אבל היא חזרה בתשובה! היא התחילה לצעוק בקולי קולות "סוסיתא! זה ישתבך שמו, תעני!!!" לא יכולתי יותר לראות את האייטם השערורייתי ביותר בארץ סובל כדוס. הלכתי אליה, שלפתי MP5 ו...

scooby4

New member
שלפתי MP5 ו...

אכלתי אותה. עד היום אני לא יכול לתקשר עם אנשים. אני כמו התנין בפיטר פן, רק שמקום שעון יש לי אניטה שבכל פעם שיש צילצול של פלאפון, אני שומע אותה, ממעמקי הבטן שלי, לוחשת: "אניטה. תעני. זאת אני".

למעלה