המשך....ילד נפטר

פוריה3

New member
המשך....ילד נפטר

רציתי לומר לכולם היה לי ילד מדהים בשם ליאם בן 3 וחצי היה במותו ,חייכני מקסים ורוצה לחיות,הילד שלי היה משהו מיוחד ואת זאת יאשרו כל רופאי שניידר אונקולוגית ילדים,שגרמו לנו להרגיש כמו "בבית",אבל הסיבוכים הכריעו את בני ואחרי קליטת מח עצם בגוף _100%)אחרי חודש וחצי המצב החמיר וזהו אין לי יותר ילד,רק התמונות והמשחקים והבגדים והזיכרונות מבני האהוב נשארו וקשה המחשבה שלעולם אני לא רואה אותו ומרגישה את הידיים הקטנות והחמות שלו, איך אפשר להמשיך ככה את החיים? (ליאם חיים נפטר 8.10.08-ערב יום כיפור)וכבר עברו ודשיים

שרון123

New member
אוי ואבוי../images/Emo14.gif זה כל כך טרי

איך ממשיכים בחיים? אני לא בטוחה שאפשר לענות. כניראה שהחיים חזקים מאיתנו, עוד יום עובר ועוד יום, ואת מגלה שאת עדיין חיה, ולא ברור לך איך. הבת שלי נפתרה לפני שנה וחצי. מצד אחד אני לא מאמינה שאני כבר שנה וחצי בלעדיה
ומצד שני זה נראה כמו נצח. גם אנחנו "בילינו" המון המון המון בשניידר רוצה אולי לצרף תמונה שלו? גיש מהמילים שלך שהוא ילד מלא באהבה

פוריה3

New member
לשרון../images/Emo41.gif

לשרון שלום, תודה על התגובה שלך,אנשים לא מבינים כמה ילדעם הם דבר יקר ואנחנו שאין לנו את הילד/ה שלנו מבינים את המשמעות של ילד ,וילד נותן אהבה אין סופית והילד שלי גרם לי לרצות ולהמשיך ולהילחם

למעלה