המשך לדיון על טום בריידי

הוליסטי

New member
המשך לדיון על טום בריידי ../images/Emo58.gif

היי, היה פה דיון ובו דיברנו על הפטריוטס וטום בריידי. בדרך השוונו אותו להנפלד וללארי בירד. אוקי, אז מה אתם אומרים על QB שלא הפסיד אף משחק פלייאוף בכל הקריירה המקצוענית שלו ? ווינר או לוזר ? שחקן של מצבים, בעל קור רוח ? ולפי שני המשחקים האחרונים, פאטס ממש ממש טובים. מנטרלים את ההתקפה הכי טובה ושוחטים את ההגנה הכי טובה ... ולדעתי, הם גם משחקים יפה. זהו ושיהיה PO נעים לכולנו

Reshefgarcia

New member
אם תבדוק...

בדיוק ההוא,תראה שבשום שלב אף אחד לא טען אחרת... אין ויכוח על זה שבריידי הוא QB טוב,קר רוח,שיודע לעשות החלטות טובות... הויכוח ההוא היה על העובדה ששחקנים אחרים כונו לוזרים בין השאר... וגם על כך שהשיטה שבה הפאטס משחקים מאפשרת לכל שחקן נתון (במקרה הנ"ל בריידי) להראות ממש טוב...ושלא צריך להיות QB מבריק במערכת כזאת... שוב זה בשום אופן לא נועד לגרוע מיכולותיו של בריידי הוא טוב,אין ויכוח על זה...

Yo-man

New member
אז בוא נמשיך את הדיון ../images/Emo13.gif

כמו שרשף אמר - אין לגרוע מהשגיו על טום בריידי. כבודו במקומו מונח. לעומת זאת, אין צורך לאהוב אותו ולכנות אותו "גדול", כי כמו שכבר הוזכר הכל כלי תקשורת אפשרי - המשפרים של בריידי לא בשמיים ואף פעם לא היו. הוא עושה מה שעושה קבוצת הכדורגל של גרמניה בכל מונדיאל. מנצחת במשחק שקול וקר רוח. לדעתי אותו קור רוח הוא לא מעלה בפוטבול. תראה את בראט פארב, שאחרי כל TD רץ מאושר על המגרש, מחבק שחקנים ונהנה מכל רגע. עכשיו תסתכל על בריידי. אחרי TD הוא לרוב נראה מחייך (המקרה הטוב) ובעיניו יש מבט האומר "עמדתי ביעד שהצבתי". זו לא שמחת חיים, זו לא התלהבות, וזו גם הסיבה שכל כך שנאתי את קורט וורנר בראמס. הוא היה מוציא מהלכים מדהימים מבין ידיו ויורד לספסל כאילו הוא עצוב... המצחיק הוא שהייתי ממש מאושר כשניו אינגלנד ניצחו אז
אני לא משווה את בריידי לאף אחד בצורת המשחק שלו (לא מבין בזה מספיק) אבל אפשר לראות שהוא לא מהגדולים שהיו לנו במחינת מספרים, ולא נראה ישי איזה קבוצה שאומרת לעצמה היום - ואללה, אותו הייתי מחתים בשביל הקבוצה שלי. בניגוד ליאנג, מונטנה, מארינו, פארב ואלווי - בריידי לא "עושה את הקבוצה" אלא הוא חלק ממנה. וזה לא משהו רע, רק שאני לא רואה מה כל כך גדול בו. אני רואה את ביליצ'ק גדול, זה כן. והערה לסיום - PO נעים כבר לא יהיה, רק SB

Yo-man

New member
חשבתי ש-play off

אבל לפי תגובתך אני מניח שזה משהו אחר

span26king

New member
קורט וורנר

לא היה מתלהב בגלל מה שהוא עבר בחיים מקופאי בסופר לMVP של הסופרבול מה יש להתלהב אחרי זה? בכלל אני אישית הכי אוהב את הרגועים ולא את הצומים הילדותיים. הקטע של ג'ו הורן עם הפלאפון או של רנדי מוס או שחקני הגנה שרוקדים אחרי תאקל. נו.

דנייייי

New member
את ברייד בהחלט

ניתן להשוות מבחינת כישרון פיזי למונטנה...ושניהם גדולים ככול שיהיו הם תוצר מובהק של השיטה שבה הם שיחקו/משחקים... אתם באמת באמת חושבים שג'ו היה מגיע להישגים כל כך מרשימים בקבוצה אחרת ? אישית לא...אבל אני גם לא רומז שהוא היה ק"ב גרוע בקבוצה אחרת, אבל הוא כן היה הק"ב המושלם להריץ את שיטת המשחק בפריסקו של אותם שנים.

ofribecker

New member
בריידי

תקראו לי משוחד, תקראו לי אוהד מישיגן שמעריץ את קווטרבק העבר שלו, תקראו לי ואני לא אענה... אז.... נכון שטום בריידי משחק כמו מכונה משומנת,... אז....... נכון שכשהוא משחק ומנצח זה נראה כמו מופע של נבחרת גרמניה בכדורגל... אז............. נכון שיש שחקנים מלהיבים ממנו, אבל עם הצלחה שכזו, איך אפשר בכלל להתווכח. שנה רביעית וחצי במקצוענים, סופרבול שלישי (שאליו הוא מגיע כפייבוריט). ג'ו מונטנה הבא ללא ספק.

הוליסטי

New member
ועוד המשך

בדיון ההוא דובר על לוזרים וווינרים. שחקנים גדולים בקבוצות שלא נתנו להם לנצח וכד'. אז מעולם הNBA, קווין גרנט, MVP של העונה הסדירה, שחקן הכדורסל אולי הטוב בNBA (ובעולם). יש מצב שלא ייקח אליפות גם השנה. לוזר או ווינר ? יש כאלה גם בNFL ?

למעלה