המשך להודעה הקודמת-חתולה ובליעת שיער

anutka32

New member
המשך להודעה הקודמת-חתולה ובליעת שיער

אנסה לקצר:
מסתבר שהחתולה פיתחה דלקת מעיים חריפה בגלל כמויות שיער שהיא בולעת - עברה טיפולים ונראה שחוזרת לשגרה.
מנסה לחשוב איך מונעים להבא:
1) סירוק - עד עכשיו בכלל לא סירקתי והבנתי שזה חובה-אלה חתולי רחוב רגילים עם פרווה קצרה - אבל נושרים די הרבה.
הסירוק חשוב לא רק בגלל הנשירה אלא כדי למנוע בליעה.
קניתי מסרק דו-צדדי אבל לא מוציא כל כך הרבה יחסית למסרק מקצועי כמו הפרמינטור שהמליצו פה הרבה.
נראה לי שחשוב לי לרכוש אחד כזה - חיפשתי באיביי ולא ניתן למצוא בפחות מ 160-180 ש"ח.
מצאתי אבל חברה אחרת וזה נראה לי מתאים למקרה שלי:
מישהו יכול לראות אם אני צודקת?
http://www.ebay.com/itm/Shedding-Br...268596?hash=item19ff9700b4:g:gEwAAOSwrklVb5D5

כל כמה זמן מומלץ לסרק איתו? האם זה בסדר נניח פעם בשבוע איתו ועוד כמה פעמים בשבוע עם מסרק רגיל?

2)אוכל - האם יש השפעה על העניין - אני קונה הילס סיינס פלאן עוף שק של 10 קילו.? האם יש טעם להעביר לאותה חברה נגד כדורי פרווה? אני לא ממהרת להחליף.....אולי אוכל רגיל +סירוק יעשה את ההבדל--מה אתם אומרים?
הוטרינר נתן לי שק קטן במתנה של הילס פרסקריפשיון דיאט - לא כל כך הבנתי ממנו למה זה טוב והאם יעזור למנוע את הבעיות של הדלקות...מישהו מכיר?

dimitrygo

Active member
מנהל
1) מה שמופיע בקישור שלך זה חיקוי לגירסה הישנה של פורמינטור

הוא יכול לעבוד בצורה לא פחות טובה מהמקור. הינה יש לך כזה ממש בזול http://www.ebay.com/itm/321795089607 (תבחרי את הקטן בצבע סגול) אגב הוא אפילו יכול להיות מקורי.
הינה קישור לחיקוי של הגירסה החדשה של פורמינטור http://www.ebay.com/itm/111466441076 (תבחרי Short style קטן)
אפשר לסרק כמו שכתבת - פעם אחת בשבוע עם המסרק הזה ואפילו כל יום עם מסרק רגיל.
2) את לא חייבת להחליף מזון, את באמת יכולה לנסות לסרק ולראות האם זה מספיק.
3) יש הרבה סוגים של מזונות רפואיים, בלי לדעת מה קיבלת אי אפשר להגיד למה הוא טוב

ארמורגם

New member
מסכים

ורוצה להוסיף שלדעתי הגירסא הישנה אולי עדיפה, כי ידית האחיזה ארוכה יותר.

dimitrygo

Active member
מנהל
תיקון לקישור הראשון שלי - צבע כחול ולא סגול

anutka32

New member
תודה - ותשובות

1) לגבי המסרק - אתה משער שהחיקוי לא פחות טוב אלא זה מנסיון ? סליחה אם אני נשמעת חוצפנית קצת אבל כל כך לא בא לי לחכות חודש ואז להתאכזב.
מצאתי חנות שמוחרים בה את המקורי(אולי אולי חברה מקבילה) בטווחי 120-150.
בדיוק רציתי לבדוק היום.
2) לגבי האוכל - גם פה ההצעה שלך טובה לי - האוכל העכשוי מתאים לי -חתולים אוהבים אותו וגם אני מזמינה אותו די בזול.
מה שהרופא המליץ צירפתי בקישור.
אתה חושב שאולי כדאי לי לשלב אותו באוכל הרגיל--ככה בקטנה. או שזה לא יעיל?

dimitrygo

Active member
מנהל
יש סיכוי לא מבוטל שבארץ גם מוכרים זיופים

אני אישית קניתי פורמינטור מסין, בדיוק כמו בקישור הראשון שנתתי לך. הוא עלה אז יותר אבל הרבה פחות מהמקורי ב-AMAZON למשל. אז ייתכן שגם הוא חיקוי והוא עושה את העבודה שלו בצורה טובה. אני כמובן לא יכול להתחייב שכל החיקויים הם טובים.
&nbsp
המסרק של פרפלסט בקישור שלך זה לא בדיוק חיקוי כי זו חברה גדולה ומוכרת. נקרא לזה מוצר מקביל
הוא יכול להיות טוב, אין לי מושג. אבל הוא קצת גדול ולא בטוח שיהיה נוח. אלה בפטביי גם גדולים.
&nbsp
אני מציע לך להזמין מאיביי ובינתיים לסרק עם מסרק רגיל כל יום.
&nbsp
לגבי מזון W/D - זה מזון שמכיל הרבה סיבים. כבר דיברנו על זה. ייתכן וזה עוזר בטווח קצר אך זה לא הפתרון. אני הייתי מוסיף אותו למזון רגיל כמו שכתבת.

למעלה