המשך להודעה קודמת

EfroachChandler

New member
המשך להודעה קודמת../images/Emo131.gif

ולהלן תמונה נוספת שנעשתה באמצעות 2 התוכנות: poser ו bryce גירסה 4 אני עדיין מתלמד וחדש בשתי התוכנות (ועל כן הסימן בכותרת ההודעה) כל מי שמכיר את התוכנות, טריקים מיוחדים בתוכנות או שיש לו סתם משהו להגיד על התוכנות האלו מוזמן להגיב :) תודה

hazgul

New member
יפה, אבל..

קודם כל, הזאב אמור להטיל צל. הדבקת אותו בפוטושופ? וגם, פרווה של זאב היא יותר ארוכה. בכל אופן יחפה, יחסית לברייס. ד"א, איך עשית את העצים. חשבתי שבברייס 4 לא היה TreeLab. האזגול

EfroachChandler

New member
תגובה לך, האזגול.

חברי, איזה פוטושופ, ואיזה בתיך? בשביל מה להשתמש בתותח כדי להרוג זבוב??? באמצעות הצייר הפשוט של ווינדוז הדבקתי בין הזאב של פוזר, ובין תמונת הרקע של השלג מברייס. בגלל שהזאב מפוזר מגיע עם טקסטורה משלו עליו, לא ממש הייתה לי האופציה לשחק עם עובי הפרווה... כעת ידידי, בקשר לעצים. אין בברייס TreeLab אכן, אך יש אופציה מאוד מיוחדת בברייס 4 שגם אני פיספסתי ועליתי עליה, למען האמת, די בטעות... ליד הכפתור create למעלה, יש חץ קטן שפונה ימינה. אם אתה לוחץ עליו במקום על המילה create, מופיע במקום התפריט הפשוט של create חלון חדש עם עצים, משקפיים, כוס, ועוד המון פריטים כאלה מוכנים. אופציה נחמדה מאוד. בקשר לצל שהזאב אמור להטיל, אני ממש אידיוט! איך לא שמתי לב שזה נראה מעוות בלי צל??? אני אנסה לשפץ את זה מיד... תודה! אפרוח_צ´אנדלר

למעלה