המשך לומדים כבשים
בארץ מגדלים שני סוגי כבש 1.אווזי= בלאדי מקומי..יש לו אליה גדולה כלומר שומן.מתאפין בארומה חזקה ובריח חריף. על האש מאובחן מרחוק..אחוז שומן גבוהה 2.אסף =מוכלא טעמו עדין יותר אחוז שומן נמוך ובעיקר אחוז בשר גבוה 3.מרינו למאכל=בניגוד למרינו המקורי שגודל בשביל הצמר.מיובא מאוסטרליה. וכן כבש קפוא מאוסטרליה .כמויות לא משמעותיות.ואני אישית לא מתפעל מהם חלקים ןשימושים בשיעור הבא טיפ=בשר קשה ..חתוך לפרוסות דקיקות.זה פותר את הענין.. צ'י
בארץ מגדלים שני סוגי כבש 1.אווזי= בלאדי מקומי..יש לו אליה גדולה כלומר שומן.מתאפין בארומה חזקה ובריח חריף. על האש מאובחן מרחוק..אחוז שומן גבוהה 2.אסף =מוכלא טעמו עדין יותר אחוז שומן נמוך ובעיקר אחוז בשר גבוה 3.מרינו למאכל=בניגוד למרינו המקורי שגודל בשביל הצמר.מיובא מאוסטרליה. וכן כבש קפוא מאוסטרליה .כמויות לא משמעותיות.ואני אישית לא מתפעל מהם חלקים ןשימושים בשיעור הבא טיפ=בשר קשה ..חתוך לפרוסות דקיקות.זה פותר את הענין.. צ'י