המשך לחידת אסטאולה

Yarnin

New member
המשך לחידת אסטאולה

Astarloa to Barloworld מצא את אסטאולה

מוזר מאוד, פשוט לא הגיוני

ראיתי את זה בבוקר לפני שיצאתי לעבודה, למרות שזה לא מפתיע (היו ידיעות קודמות על הצעד הזה), אני פשוט לא מצליח להבין את הצעד הזה. למה רוכב ברמתו בוחר בקבוצה של שייכת לפרו-טור. בקשר הזה בין אסטרלואה ללאמפרה-קפטיטיה יש יותר מדי סודות אפלים, ונראה לי שברגע שזה יתפרץ זו תהיה תיבת פאנדורה.

מנצל"ש אלוף העולם U23 חתם

בדיסקאברי. אלוף העולם בנג"ש עד גיל 23, הסלובני יינז בראיקוביץ (או משהו דומה), חתם בקבוצה האמריקאית. תזכורת: בורונה בראיקוביץ הפתיע רבים כשניצח בנג"ש את הפייבוריט הגדול תומאס דקר ההולנדי. תומאס דקר יתחרה השנה במדי ראבובנק (בשנה שעברה הוא היה בראבובנק ב'). וינצ'נזו נימבאלי האיטלקי, שסיים במקום השלישי בנג"ש חתום בפאסה בורטולו.

אני לא זוכר ששמעתי שהוא

כבר חתם בקבוצה מקצוענית. יכול להיות שהוא ימשיך כחובב עוד עונה, בכל מקרה הוא פחות מוכר מדקר ונימבאלי, ולכן יותר קשה מבחינתו למצוא כבר בגיל כזה קבוצת פרו-טור.

הבנתי שהוא מתאמן(וחי) בשוויץ, נחשב

לכשרון גדול. היה טוב נגד השעון(כמדומני בעשרייה הראשונה) וסיים שני בירידה מסחררת ונועזת במירוץ "הרגיל" באליפות העולם.

התבלבלתי קבל תיקון

רפא צ'טיואי הרוכב התוניסאי, זכה במדליית כסף במירוץ הנוער ולא ב-U23. בגלל זה גם לא שמעתי שהוא חתם בקבוצה מקצוענית, הוא עדיין צעיר מדי. לפחות ע"פ מה שאני זוכר, הוא באמת מתאמן באירופה (אני לא זוכר אם בשוויץ או בצרפת) בפנימייה לספורטאים מחוננים.

נצל"ש מס' 2

ראיון עם ברנרד הינו, שמתפרסם ביורוספורט. בדומה למרקס גם הינו טוען שלא ניתן להשוות בין רוכבים מתקופות שונות, ולכן אי אפשר להשוות את ארמסטרונג אליו ואל מרקס, אבל בניגוד למרקס הינו לא נשמע אמין, אלא נשמע דיפלומטי.

miko1810

New member
בועז, איזה משפט שלו צרם לך?

או לא נשמע אמין? לי הוא נראה בסדר גמור. הוא הסביר בדיוק כמו מרקס, שלא ניתן להשוות. נראה לי שהוא רוצה שארמסטרונג ישתתף בטור. אל תשכח שהוא מועמד כמעט ודאי לניהול הטור.

צרם לי?

רק אמרתי שכשמרקס אמר את זה, הוא נשמע אמין יותר. הינו בניגוד למרקס נראה הרבה יותר מאוכזב מזה שארמסטרונג שבר את שיא הניצחונות בטור. וזו לא ביקורת על הינו, למען האמת זו תגובה יותר אמיתית משל מרקס. הינו לא אמור להיות המנהל של הטור דה פראנס, המנהל הבא (שיחליף את לבלנק) הוא מי שמשמש כרגע כסגן, כריסטיאן פודרום. הינו הוא האחראי לטקסים בטור דה פראנס.

miko1810

New member
אתה בטוח? כי כאן הוא "מסומן"

כמנהל הבא. מחר אני אשאל את החבר'ה ברכיבה ואחזור אליך.

נצל"ש מס' 3: ../images/Emo49.gif לאלסנדרו פטאקי

מלך הספרינטים האיטלקי, ניצל את היום הראשון של שנת 2005 על מנת לשאת לאישה את בת זוגתו, אנה צ'יארה. תמונה של הזוג המאושר בקישור. מעניין איך החתונה תשפיע על העונה של פטאקי, שווה לבחור אותו לקבוצה שלי במשחק הפנטזיה?

למעלה