המשך למשחק השחקנים!!!!!

המשך למשחק השחקנים!!!!!

אני ממשיך את ג'ניפר אניסטון ש - CUT משהו (מצטער השם מסובך מדי..) המשיכה! אז ככה ג'ניפר אשתו\חברתו של בראד פיט שמשחק עם אורלנדו בטרויה ויליאם בולדווין (אחיו של אלק)

Nimst

New member
וואו.. הוא ממש ממש דומה

לאחיו.. אניהו - ויליאם שיחק ב"וירוס" עם ג'יימי לי קרטיס, ששיחקה ב"צעיר לנצח" עם אליהו. חדש: פול ניומן

איייייייי נכון!

זה באמת ויליאם! אתם יודעים מה זה אומר? שהאנשים הארורים שלא יודעים כלום בתב"ל דיגיטל טעו!!!! כשהסרט שודר בסינמה 3 הם כתבו באינפורמיישן שזה אלק!!! דפוקים!!

אלרוס

New member
אליהו זה אלייז'ה ווד

כי אלייז'ה זה אליהו. פול ניומן זה שחקן. אני פשוט מריץ את שמות השחקנים בגוגל, מחפש סרטים שהם שיחקו עד שאני מוצא.

למה התמונה שלו כל כך ישנה?

היא בשחור לבן (אני שונא כשהתמונות ככה..) ומצטער אבל לא שמעתי עליו...

Nimst

New member
כי הוא זקן

נולד בשנת 1925, ואני מניחה שרצו לשים תמונה מימי הזוהר שלו, כשהוא נראה טוב. מה לעשות שאז לא היו תמונות בצבע.

Chakotay

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif OMFG

אתה האדם הראשון ששמעתי עליו שלא מכיר את פול ניומן. זה מאוד מוזר....

Nimst

New member
לקלל?

פאק זה הרבה יותר מקללה. זו דרך חיים

תיקון!!!!!

בארה"ב זו אולי דרך חיים אבל פה בישראל זו לא! אצלנו בארץ פאק זו ממש לא דרך חיים. יש לזה תחליף אבל זאת לא דרך חיים. בכל מקרה שוב: למה לקלל?

אלרוס

New member
אני יודע!

פול ניומן שיחק ב"הדרך לפרדישן" עם טום הנקס ששיחק ב"זה מה שאת עושה לי" עם ליב טיילור השחקן שלי מורי צ'ייקין, רצוי לקשור לג'ון ריס דיוויס

Nimst

New member
או קיי, קשר

צ'ייקין שיחק ב"זורו" עם אנטוניו בנדרס, שישחק ב"שרק 2" עם ג'ולי אנדרוז, ששיחקה עם ג'ון רייס דיוויס ב"יומני הנסיכה 2". או לחילופין: צ'ייקין שיחק ב"רוקד עם זאבים" עם קווין קוסטנר, ששיחק ב"The Untouchables" עם שון קונרי, ששיחק עם דיוויס ב"אינדיאנה ג'ונס".

Eowyn of Rohan

New member
מצאתי

פנלופה שיחקה{והיתה חברה של} עם טום קרוז{וינלה סקי} ששיחק עם בראד פיט{ראיון עם ערפד} שמשחק עם שון בין{טוריה}.

למעלה