המשך..לערב סקס סידרתי-חלק ב`

המשך..לערב סקס סידרתי-חלק ב`

ירון לא היה צריך יותר מידי עידוד,ללא היסוס הוא התישב בין רגליה הפשוקות של ענבר והחל מוריד את הגביונים שלה. ענבר עזרה לו,בחשק רב כמובן.לאחר שירון הוריד את הגביונים,הוא התכופף והתחיל מלקק את רגליה,מלמטה,ולאט לאט. ענבר פישקה את רגליה עוד יותר,גונחת בקול.עכשיו אני תפסתי שוב את המצלמה וחזרתי לצלם. ירון עלה במהלך ירכיה של ענבר,מעביר לשון חמה על פניםירכיה עד למעלה. הוא כרע ממש בין רגליה והוריד את ראשה,כשלשונו נגעה בה,שם. היא קפצה ממקומה,אבל הואהחזיק ברגליה,מצמיד אותה למיטה והחל מלקק. בינתיים תומר וטל נעמדו משני צידי המיטה,מביטים במראה המרהיב,מלטפים את הזין שלהם,שהיה קשה ועומד. לשימחתי גיליתי שהנבחרים כולם בעלי איברים מגודל למעלה מהממוצע,כשטל בולט באיברו הארוך והעבה ביותר. בשלב שירון הזיז את תחתוניה של ענבר הצידה והתחיל מלקק בקולות מיצמוץ רמים,תומר וטל לא יכלו להתאפק יותר,והם עלו על המיטה והתקרבו לענבר. בתחילה,ענבר,שהיתה עסוקהבתענגות של הטיפול המסור שירון העניק לה, בטוחה שזה אני,לא שמה לב לתנועות שעל המיטה,אבל כשהיא הרגישה פתאום עוד שני זוגות ידיים עליה,היא קפאה. הם החלו ללטף את החזה והבטן שלה,משני צדדיה,אבל היא לא זזה,עדיין קפואה. רק קולות הליקוק של ירון נשמעו בחדר. כרעתי ליד ראשה של ענבר,לחשתי לה אני פה חומד..מזל-טוב,ונישקתי אותה על שפתיה ואז היא גמרה. זה התחיל בקפיאה,עבר לרעד משמיעה קול ארוך וגבוה,והסתיים בתנועות אגן חזקות. ירון לא יכול היה כבר לעמוד בזה במהירות הוא הוריד את תחתוניה של ענבר בזמן שחבריו מורידים את חזייתה וחושפים את החזה שלה,נעמד בין רגליה, הרים את אגנה,ובתנועה אחת חדר אליה,עד הסוף. ענבר השמיעה צעקה חנוקה,ומייד גמרה שוב.ירון החל חודר אליה בתנועות קצובות,יוצא כל פעם כמעט עד הסוף,וחודר פנימה עד שגופו פוגש בגופה בחבטה, בזמן שתומר וטל מוצצים את פיטמותיה.זה היה מראה מדהים,ואני לא פיספסתי רגע,מצלם הכל במצלמת הווידאו. אבי שעמד בצד כל הזמן,משפשף לעצמו את הזין העבה שלו,נשבר,הוא קפץ על המיטה,ובלי היסוס כרע מעל ראשה של ענבר,מכוון את הזין שלו לכיוון פיה. ענבר לא היססה לרגע אף היא פתחה את פיה והחלה מוצצץ לו את הזין בחשק רב. אבי החל לזיין לה את הפה,חודר בכל פעם קצת יותר. אני דאגתי שהמצלמה תקלוט את הפה שלה עוטף ומוצץ את הזיןהעבה.אבי כבר היה מוכן מראש,וזה לא לקח הרבה זמן.אחרי מספר תנועות,הוא חדר עמוק,וגמר בתוך פיה. כמה שניות אחרי זה,ירון הרים את אגנה גבוה,חדר בכל הכוח,וצעק תוך כדי שהוא גומר עמוק בתוכה. קצת היה קשה לראות מתחת לכל הגופות הגבריים שעטפו את ענבר,אבח נראה לי שהיא גמרה יחד איתו. איך שירון ואבי נסוגו מגופה של ענבר,טל ותומר מיהרו למלא את מקומם. הם התירו את ידיה,סובבו אותה,והעמידו אותה על ידיה וברכיה. תומר התישב מולה והוריד את ראשה לזין שלו ענבר התחילה מייד למצוץ לו. טל מצידו נעמד מאחוריה.ענבר עצרה לשניה,כשהרגישה את היאבר הגדול הזה,אבל מייד חזרה למציצה,כשהיא דוחפת את אגנה לכיוון הזין של טל. טל לקח את הזמן שלו,והחל דוחף לאט. המצלמה שלי לא פיספסה,אני נעתי עם המצלמה מצד לצד,מצלם את ראשה של ענבר עולה ויורד על הזין של תומר,ואת הזין של טל חודר אליה בתנועה שנראתה אין סופית. אבי וירון חזרו לתמונה,נעמדים משני צידיה של ענבר,כשאבי משחק בשדייה,וירון שולח יד ומחדיר אצבע לישבנה.ענבר שלחה את ידה והחלה משפשפת לשניהם את הזין. בשעה אחת עשרה,כמתוכנן,נשמעה דפיקה בדלת,ענבר לא שמה לב,עטופה ב-4 גברים,מוצצת לתומר,מאוננת לאבי וירון,ומרגישה את הזין של טל חודר אליה,עכשיו בפראות.למען האמת,ברגע זה,אני לא חושב שהיתה שמה לב אם כל המלון היה מתמוטט... פתחתי את הדלת,והכנסתי את החלק האחרון של הפתעת היום הולדת של ענבר. הוא הנהן אליי לשלום.כשהוא נכנס וראה מה קורה על המיטה,החיוך שלו התרחב. האורח התפשט,בינתיים,וכשהם ראו מה יש לו בין הרגליים,הם פערו פיהם בתדהמה עצרתי את טל,וסימנתי לו לצאת מענבר,הוא עשה זאת בחוסר רצון בולט,אבל מצב רוחו השתפר כשהושבתי אותו על המיטה,והושבתי את ענבר עליו. ענבר כיוונה את הזין שלו לתוכה,והתישבה עליו לאט לאט,היא החלה לנוע מעלה ומטה עליו,גונחת,האורח ניגש ונעמד ממש מעל פניה. ענבר,עם עינייה המכוסות לא ראתה את זה כמובן ,ואז לקחתי את ידיה והנחתי אותם על הזין שלו,היא שוב קפאה.הזין שלו היה כל כך גדול.שהיד שלה לא הצליחה להקיף אותו. היא החלה ממששת אותו,ואז כמו הגיעה למסקנה,היא פתחה את פיה והחלה להעביר לשון על ראש הזין שלו. בשלב זה התרתי בעדינות את כיסוי העיניים שלה לקח לה מספר שניות להתרגל לאור,ואז הדבר הראשון שהיא ראתה,זה שהיא מוצצץ לכושי,עם הזין הכי גדול שהיא פגשה בחיים שלה... היא פשוט גמרה,וגמרה,וגמרה.זה היה נראה כאילו היא לא הולכת להפסיק. ואני כמובן לא פיספסתי כלום,מתעד הכל במצלמת הווידאו את ידיה הבהירות נעות על האיבר הזה,מכאן והלאה הכל נהפף למעורפל. ג`ון בחור הכושי,עבד על ענבר במשך כמעט 3 שעות בזמן שהיא לא מפסיקה למצץ ולאונן לשאר החברה. בהמשך ג`ון חדר אליה,וזה לקח זמן,הוא הכין את גופה של ענבר לקבל אותו בהדרגה,ואז חדר אליה,ענבר גמרה כל כך חזק שהיינו בטוחים שהיא התעלפה. הערב נגמר בשש בבוקר,ענבר לא ידעה מנוח עד שכל החמישה היו מרוקנים. ותומר אפליו הצליח לחדור אליה לישבן פעם כשג`ון מילא אותה מקדימה . הצרחות שלה היו עירבוב של כאב והנאה,אבל היא לא נתנה לו להפסיק. אני הפסקתי לספור כמה פעמיים גמרו בתוכה, מה שכן מילאתי 2 קלטות בצילומים מהערב הבילתי נשכח הזה. בדקה,אחרי שהם הלכו,ענבר פשוט התמוטטה על המיטה ונירדמה. צילמתי את גופה השרוע על המיטה,והיא נראתה סקסית בטרוף. הכנסתי את הקלטות לאריזת מתנה שהכנתי מראש, והשארתי אותן ליד המיטה, עם פרח,וכרטיס ברכה. *חמודים שלי אני מקווה ``שנהנתם`` אז עד לפעם הבאה.... הרבה סקס ואהבה ממני חוקרת פרטית

למעלה