המשך לשאלה האם נשים רוצות כסף ?

סרטלק

New member
המשך לשאלה האם נשים רוצות כסף ?

רובכן עניתן שהנשים לא מחפשות את הכסף כמטרה, אלא תכונה שבמקרה קיימת אצל בן זוגן, אז תסבירו לי למה ברוב המיקרים כאשר הבעל פושט רגל וחסר כל ומעקלים לו את החיים והוא נשאר תפרן ועני, אז הנשים מפנות עורף ומתגרשות ממנו? בסגנון הכושי עשה את שלו, הכושי יכול ללכת. אל תתחמקו ותגידו שזה לא נכון , אם אישה אוהבת באמת היא צריכה להישאר צמוד לבעל גם בזמנים הקשים כלכלית.

niva99

New member
מי שזהו עיקר מעיינה

ברור שתנטוש את ה"ספינה הטובעת". לי אישית ,ההכללה הזו, אודות כלל המין הנשי צורמת את האוזן. האבחנה כי כולן רודפות בצע ושום דבר מלבד זאת עושה עוול. -אם נהפוך את השולחן-אין גברים שהם רודפי בצע? חסר דוגמאות? הטבע האנושי בקטע הזה אינו עושה אפליות מגדריות.

אני זו שעניתי שהכסף נתפס כתכונה.

וכנראה לא הבנת אותי נכון. כוונתי הייתה שאשה לא מתאהבת בכסף, אלא בקסם שהוא נותן לבעלו. כמו שיש נשים שאוהבות בחור מלומד. ומין הסתם ברגע שזה נעלם, נעלם גם ה'קסם'. אצל נשים שכאלה. לא אצל כולן.

night mistress

New member
לא חושבת שזה קשור לכסף..

זה יותר קשור למצב הכללי שהמשפחה נכנסת אליו.. יש המון חיכוכים המצבים כאלה,לרוב הדימוי העצמי נפגע כי הוא לא יכול לפרנס-מה שמקרין החוצה..ומתווכחים כל היום.."כמה הוצאת, למה הוצאת, אין לי חשק לקום וכו'".. זה לדעתי,הגורם היחיד שמביא לפרוק הנישואים אח"כ.

למעלה