המשך לשאלות ששאלתי

b999

New member
המשך לשאלות ששאלתי

לפני כשבועיים שאלתי אותכם על בדיקות דם שעברתי-אני יודעת שאין באפשרותכם לאבחן אותי,אני נמצאת אצל רופא שעובד על מחקר על מחלות הלופוס-הוא ביקש שהעשה איסוף שתן של 24 שעות -ונמצא שיש לי 422 mg חלבון - עד שהרופא יקבל אותי ,תאמרו לי בבקשה אתם -האם זו פגיעה בכליות ?,מפני שאני נפוחה מאוד-ושמנתי 4 ק"ג אודה לכם אם תעזרו לי

שלום לך מודאגת - ואולי לחינם.......

שלום לך, וברוכה הבאה לאתר שלנו אלא שאני לא משוכנעת שאת במקום, המתאים מבחינת היכולת שלנו לאבחן את המחלה ממנה את סובלת, אם בכלל. אין ספק שרופא צריך לערוך לך בדיקות מקיפות כדי לדעת אם את סובלת מאיזו שהיא מחלה. אבל הסימפטומים שאת מתארת יכולים לנבוע מהרבה מאוד סיבות, ולא בהכרח מלופוס. אז לפני שאת "בוחרת" לעצמך מחלה כל כך מתוסבכת, תני צ´אנס לדברים יותר פשוטים, כמו: - רגישות לשמש מפני שאת בהירת עור - נשירת שיער מפני שאני בעונת מעבר - איסוף שתן לצורכי מחקר.... חביבתי, אל תמהרי להסיק מסקנות הרבה בריאות

b999

New member
בבקשה תנסו להתיחס למה שרשמתי

לפני יומיים שאלתי שאלה ואף אחד לא ענה בבקשה בבקשה .......... תיתחסו .זה מאוד חשוב לי

gaia20

New member
אני מאוד רוצה לעזור ולא יודעת איך

אני לא מבינה בערכים כאלה של חלבון, אני רק יודעת שזה לא טוב שיש... בדרך כלל מודדים את זה ב +, ++ או +++ בטוח שיש ערכים שהם גבוליים אבל אני לא יודעת מה הם... ד"א, בקשר להשמנה, האם את נוטלת סטרואידים?

1ט ל י

New member
............

עד כמה שאני יודעת, חלבונים בדרך כלל מצביעים על פגיעה בכליות. אבל... עשו לך בדיקה חוזרת? יש המון דברים שיכולים להשתבש בבדיקה עצמה. זה מה שאחראית מעבדה אמרה לי פעם כששאלתי. עדיף שתתדברי עם רופא. אני רק חובשת, ולכן תקחי את מה שרשמתי בעירבון מוגבל. יהיה טוב,

למעלה