המשך מטירונות מתנדבים לטירונות 02?

• פותח הנושא zik16
  • פורסם בתאריך

zik16

New member
המשך מטירונות מתנדבים לטירונות 02?

היי, אני מאוד מעוניין לעשות טירונות 02 ואני גם מאושר בתא מתנדבים לעשות 02, עכשיו רציתי לשאול אם ישנה אפשרות בה אני מתגייס ב 05.03(גיוס מתנדבים) עושה טירונות רגילה ואז ממשיך לטירונות 02 ישר אחרי למשל בתאריך 17.03 ( תאריך גיוס מודיעין רגיל) ? מאוד חשוב לי לעשות טירונות רגילה, במיוחד אחרי מה ששמעתי על טירונות מתנדבים....

חשוב לציין שיש לי עוד את האופציה להתגייס ב17 למרץ פשוט ודי אבל העניין הוא שאין לי עצבים כבר לחכות עוד....

noboya

New member
יש אפשרות

יש אפשרות כזאת, הציעו לי לעשות אותה בסיום של הטירונות מתנדבים.
טירונות מתנדבים תלמד אותך (בין השאר) על איך להיות מתנדב, טירונות 02 תיתן לך עוד כמה דברים מעבר לזה.
ניסית לדבר עם מדור מתנדבים?
שים לב שגם אם אתה עושה את זה יש שבוע באמצע שאתה לא עושה בו כלום - יכול לשגע כמה אנשים.
בכ"מ התאריך מחר אז מה שלא תחליט - תזדרז...
&nbsp
המון בהצלחה!!

zik16

New member
מה הכוונה?

לא הבנתי למה להזדרז ?
בכל מקרה השאלה היא ישנה אפשרות להתגייס בחמישי למרץ ולסיים טירונות מתנדבים וישר אחרכך (מקסימום לחכות שבוע) להתגייס ב17 למרץ טירונות מודיעין ולהשלים 02?

noboya

New member
אפשרי

התבלבלתי, חשבתי שהגיוס מתנדבים הוא מחר...
יש אפשרות לעשות את מה שאתה רוצה, צריך להגיד מראש למדור מתנדבים שזה מה שאתה רוצה.
אבל שים לב שהשבוע שבין הטירונויות כנראה יהיה שבוע של עבודות רס"ר או משהו כזה כי אתה כבר חייל ואתה רק מחכה לטירונות מודיעין.
אגב זה לא להתגייס ישר אחר כך, אתה נשאר חייל והטירונים של מודיעין אולי יתגייסו ב17 למרץ אבל בגלל שאתה כבר מגוייס לא תהיה ביום ההוא, אתה מצטרף אליהם רק בכניסה לטירונות עצמה.
&nbsp

zik16

New member
זה בוודאות?

אתה אומר את זה בוודאות ועל סמך מה? כי כשהתקשרתי לתא מתנדבים הם לא יודעים על זה כלום ... ואחת בכלל אמרה לי שזה לא אפשרי...
הקטע הוא שזה גם נראה מוזר כי, טירונות של ה17 למרץ זה מודיעין, והם סוגרים את הטירונות חודשיים לפני, מה פתאום שאני אצטרף כאילו? למרות שאני חייל מודיעין וכו...?

noboya

New member
הבדל בין מתנדב לחייל רגיל

זה שהטירונות נסגרת חודשיים לפני זה לחיילים רגילים שתופסים תקן, אתה לא תתפוס תקן.
כל עוד התקבלת לתפקיד הטירונות היא ההכשרה שלך לעשות אותו כמו שצריך ובלעדיה אני לא בטוח שמותר להם לשבץ אותך בתפקיד כזה.
טירונות מתנדבים לא פוטרת אותך מלעשות את הטירונות מודיעין וגם להיפך.
&nbsp
אבל,
אם הטירונות מודיעין לא רלוונטית לתפקיד שלך ישירות הם יכולים להחליט לדלג עליה או לשבץ אותך מטעמי נוחות בטירונות 02 אחרת.
כדאי שתברר את זה טוב טוב וכמה שיותר מהר יותר טוב.
&nbsp
הוודאות שלי היא על סמך הניסיון שהיה לי בטירונות מתנדבים - המ"כית שלי אמרה לי שנראה לי שאני יכול לעשות טירונות 02 ושאלה אם אני רוצה, יכול להיות שזה עובד רק מהרגע שאתה נכנס למערכת...

zik16

New member
טירונות אכן לא רלוונטית לתפקיד שלי אך...

אין קשר בין התפקיד שלי לבין הטירונות שאני אבצע, אני שואל נטו מהשיקולים שלי... אני פשוט ממש רוצה לעשות 02 כי אין שום דבר שמונע ממני...
אני פשוט מעוניין לדעת שבמידה ואני מתגייס לטירונות מתנדבים, ישנה אפשרות להמשיך לטירונות מודיעין (טירונות מודיעין היא לא כמו טירונות כלל צהלית, זוהי טירונות טיפלה שונה שמתקיימת במפרשית) שהיא בעצם ב17 למרץ... בינתיים כל מי שאני שואל לא יודע להגיד לי בוודאות...

noboya

New member
ללא התחייבות

אף אחד בתוך המערכת לא יהיה מוכן להתחייב לך על משהו שלא בשליטתו, שליטת חבר שלו או חייל שלו.
לדעתי התחייבות לא תצליח ממש להוציא מהם, אבל כן צריך לנדנד מספיק כדי שכולם ידעו שזה מה שאתה רוצה.
בעקשנות והצגת העמדה שלך מול כל מי שיכול לשמוע תוכל להשיג כמעט הכל במערכות כמו צה"ל.
&nbsp
בהצלחה!

למעלה