המשך מעלליו של השטן מה דעתכם?

המשך מעלליו של השטן מה דעתכם?

זוכרים את הרווק המבוקש? תזכורת - כל שבוע מישהי אחרת מנסה להיכנס ממנו להריון. אז הוא בעצם סלב. ומנסה משום להתחיל איתי למרות שהבהרתי לו שאני לא מעוניינת.
יש תפקיד בהפקה של סוכות שרציתי והוא ידע מזה והוא נתן אותו כלומר המליץ על אמא של חברה שלו - מישהי שאני ממש שונאת. כי היא הפרידה ביננו וכל הזמן הם מתארסים מחדש... נדמה לי ששוב התארסו..
ושוב אחרי כזה דבר הוא מצפה ממני לדבר אליו.. לצאת איתו... בנוסף ראיתי אותו מסתובב עם מישהי אחרת מההפקה - ויום אחרי סיפרה שהם ביחד. והוא טילפן ורצה לצאת איתי .. כמובן שסירבתי בלי להגיד לו למה..

האמת מכל הסיפור הזה התאכזבתי מההפקה שנתנה את התפקיד למרות שהם יודעים מי הוא ומי היא.. אבל אנשים קטנים ככה זה..

זהו רק רציתי לפרוק.
החלטתי להתרחק ממנו לגמרי - הפסיכולוגית שלי טוענת שהוא מראה סימנים של כל מיני מחלות והפרעות נפשיות גם ככה...

Shamy

New member
החלטה אמיצה ונבונה

כל הכבוד לך , אני בטוחה שזה ממש קשה להחליט על כך ולפי איך שתיארת נראה לי שהפסיכולוגית שלך צודקת

תודה על השיתוף והפריקה נחמד לשמוע שגם את מרגישה פה סוג של בית והגנה אנונימית (בנייד אין אמיטוקנים אז) ~חיבוק גדול~

ואני מצטערת שלא קיבלת את התפקיד

איזה כייף לקבל ממך תמיכה, תשמעי הוא מתכוון להתחתן עם הארוסה שלו שהיא למעשה - זונה - של - השטן
אה וגם הבת הפרטית המזדקנת שחורדינית מנותחת שלך....

תפסתי אתכם באמצע הכנות לחתונה + טבח של כל המשפחה והחברים שלו?

Shamy

New member
אני הייתי עוזבת את יידי מכל הסיפור

הסיפור הזה מורכב מדי הבן אדם הזה נשמע לי איך לומר במילים יפות ? לא הכי משהו...

עדיף לך בלעדי אנשים שמושכים אותך למטה תאמיני לי , תנסי להקיף את עצמך באנשים חיוביים כאלה שיספקו רשת תמיכה יותר בריאה וטובה ועזבי את האנשים שעושים החלטות קצת מוזרות במיוחד אם הם מאוד לא בריאות ומזיקות לך ותמיד תשתדלי להיות איפה שטוב לך כי רק כך תצליחי באמת לפרוח ולהיות מי שאת מבפנים (ואני נוטה להיות אופטימית ונאיבית כאחד ולהאמין שמבפנים בכולנו יסוד טוב , רק צריך לחפור קצת וללטש כדי להוציא אותו החוצה)

Skar FaSe

New member
זה נראה שהפסיכולוגית שלך פסיכית

בקשר ל- : ״ההפקה שנתנה את התפקיד למרות שהם יודעים מי הוא ומי היא״
מדובר על ביזנס,מקצועיות,עבודה וכו׳ - זה שהוא בקטע של דון - ז׳און, לא אומר שהוk לא מקצועי,והם מצאו לנכון לתת לו את
התפקיד בלי קשר ל ״מי שהוא״ מחוץ - לעבודה. - זה לא ״אנשים קטנים״ אלא עניין של אינטרסים... ו ״fuck the human decency" ככה זה בקפיטליזם.
-זה נראה שאת מגיבה מתוך כעס,וטינה - מבין אותך, ואת זה שאת פגועה, ומאוכזבת. - אבל זה נראה שאת בקטע של נקמה
ורוצה להרוס לו בכל מה שאת יכולה- או ״ מחפשת אותו״ וזה קצת לא לעיניין. קטע מוכר מבחורות מאוכזבות.
״יש תפקיד בהפקה של סוכות שרציתי והוא ידע מזה והוא נתן אותו כלומר המליץ על אמא של חברה שלו״ - come on' מי יותר קרובה אליו כרגע? את? או אמא של חברה שלו? - וחוץ מזה, זה יהיה מוזר לתת לך את התפקיד הזה, - כי אתם במריבה ,ומנותקים - וגם הוא היה רב עם חברה שלו, ו עם אמא שלה בגלל התפקיד.
שיסתובב עם מי שבא לו - כרגע אתם לא מחוייבים לכלום

וזה שהוא מתחיל איתךת ורוצה לצאת איתך- יכול להיות שעדיין בא לו עלייך - לא יודע באיזה קטע. אבל זה אמור להיות דוקא מחמיא לך ו כדאי לך להגיב על זה בקטע חיובי_כלפי עצמך) במקום להתעצבן סאבאבי של ^ego boost ~ זה לא אומר שאת אמורה לקפוץ על המציאה כי החלטת להתרחק ממנו לגמרי ( החלטה שלך ואולי צודקת ~ לא יודע..) אבל את יכולה להרגיש מבוקשת

&nbsp
&nbsp
&nbsp

למה שלהפקה

יהיה אכפת מדברים שלא קשורים אליהם?
האם זה עיניינם עם מי הוא יוצא או את מי הוא מכניס להריון? (כל עוד זה חוקי ובהסכמה)
&nbsp
נראה לי שאת מתעסקת בבחור הזה המון- אולי האגו שלך פגוע ממנו?

למעלה