המשך מצעד האלבומים שעשו לי את השנה

• פותח הנושא Showy
  • פורסם בתאריך

Showy

New member

Showy

New member
מקום 17

Imani Coppola-The Glass Wall

שנה:
2007

אימני קופולה תמיד תהיה אצלי עמוק בלב ולו בזכות אלבום אחד שנחשב בעיניי לפאר היצירה. בשנה שעברה אלבומה מ-2007 The black and white album" היה מקום שני.מדובר באחד מהאלבומים הכי אדירים ששמעתי. מאז היא הוציאה עוד אלבום שלא ממש הצלחתי למצוא ברשת ודי ויתרתי עליו מהר כי הסינגלים מתוכו היו די משעממים. האלבום שיצא אחריו, הוא האלבום הזה. האלבום הזה כאמור הרבה הרבה הרבה פחות טוב מהאלבום השחורלבן אך עדיין כולל שירים נהדרים ומגוון רחב של סגנונות.גם באלבום השחורלבן אימני נגעה טיפה באלקטרו אבל הוא היה די מחופספס,רוקיסטי או משולב עם היפ הופ. באלבום הזה אפשר לשמוע שני רצועות שבאופו מובהק הן האלקטרוניקה שבהן יותר בולטת ומובהקת, יותר אגרסיבית וקצבית, פחות מובלעת ומעורבבת.

השיר השני באלבום הוא שיר אלקטרו פופ שנשמע כאילו הוא של הזמרת קאשה. לא צוחקת, נשמע די אחד על אחד. זה פשוט נשמע השיר הכי טוב של קאשה. אני בחיים לא חשבתי שהיא תיצור שיר כזה. וזה שיר מדהים וממכר. פשוט הזוי לי שזמרת כמוה פונה לפופ אלקטרוני מסחרי ברמה של קאשה. אבל היי, היא עושה את ככ טוב. יש שיר נוסף באלבום שיש בו קטעים שקטים לצד קטעי דאבסטפ כבדים. שאר השירים מערבבים סגנונות כמו רוק, אלקטרוני רך ואר.נ.בי. יש שם כמה שירים שהם די משממעים אבל רובם הגדול יחסית מוצלחים. יש כאלה שממש חדרו לי לנשמה ועושים לי כיף.

האמת? אני יודעת שזה אולי יהיה הזוי לומר, אבל עזבו את האלבום הזה, לכו תשמעו את האלבום השחורלבן! זה אלבום גדול!

השירים הכי טובים באלבום:
State of the Art
The Kids Are Dangerous
Good For You
Ava Maria
האלבום לשמיעה אונליין:
http://imanicoppola.bandcamp.com/album/the-glass-wall

Drunk in Love

New member
רוני, שמעתי עכשיו בהמלצתך את שלושת

השירים שכתבת בהמלצות לאלבום השחורלבן ומאוד אהבתי
הקו המוזיקלי מאוד לטעמי. תודה רבה
אוריד את האלבום.

YEEZUS

New member
יש לי עותק פיזי של אלבום הבכורה שלה.

קניתי אותו כחלק ממבצע של אוזן שלישית, והאמת שלא הייתה לי הזדמנות לחזור אליו, אבל זה יגיע מתישהו. התרשמתי שמדובר באלבום שמאוד מושפע מקאנטרי, אבל הופך ז'אנר כזה מעצבן (בעיניי) למגניב.
אני אשמע את האלבום השחור והלבן.

Showy

New member
האלבום הראשון מאוד אר.נ.בי קאנטרי וזה נחמד

אבל לא התלהבתי יותר מידי.

למעלה