המשך משחק התמונות הגזעי מבית משוך בגזר הפקות ! מה דעתכם על התמונה הבאה, מאיזה שיר היא לקוחה ?
N nawa New member 2/1/05 #1 המשך משחק התמונות הגזעי מבית משוך בגזר הפקות ! מה דעתכם על התמונה הבאה, מאיזה שיר היא לקוחה ?
C COW COW New member 2/1/05 #2 רק שוטי הנבואה או גם אחרים כי...... אם גם אחרים אז נראה לי ש-stairway to heaven
מ משתוללת בכפר New member 4/1/05 #14 עזוב ת'תשובה הקודמת השכל נדפק "ומבין שהדרך חזרה הביתה מלאה במכשולים רבים" כן כן כן?
מ משתוללת בכפר New member 4/1/05 #15 טוב זה ויש לי תשובהההה לי (גם מהשם לי חחח כי היא בעצם עלתה על זה) "בתוך כל הבלבול, בתחתית הברום הלא חסום" יההההההההההה במה זכינו???? 50:50
טוב זה ויש לי תשובהההה לי (גם מהשם לי חחח כי היא בעצם עלתה על זה) "בתוך כל הבלבול, בתחתית הברום הלא חסום" יההההההההההה במה זכינו???? 50:50
N nawa New member 4/1/05 #16 ויש לנו זוכה עדי את זוכה בחופשה חלומית... והתשובה הנכונה "בתחתית הבור הלא חסום" לקוח מהשיר "מי" ומאיזה שיר לקוחה התמונה הבאה ??
ויש לנו זוכה עדי את זוכה בחופשה חלומית... והתשובה הנכונה "בתחתית הבור הלא חסום" לקוח מהשיר "מי" ומאיזה שיר לקוחה התמונה הבאה ??