המשך משחק- שרשור חדש

orianush

New member
המשך משחק- שרשור חדש ../images/Emo70.gif

"מביט בך בשתיקה" "את כבר יודעת שזה שם ההכחשה רק משבשת את דרכו של העולם" איתמר יש לך את השיר הזה במקרה? מילה: "אותך"

nina41

New member
אוריאן מאיזה תקליט השיר הזה שכתבת את מילותיו

כאן? אני חייבת לדעת nina41

orianush

New member
זה לא נמצא בשום אלבום..

זה שיר ששלומי שר עם פבלו רוזנברג שיר שכתב סמל דן ברויר ז"ל הייתה אני חושבת ביום הזיכרון תוכנית "עוד מעט נהפוך לשיר" זה פרוייקט שאומנים מבצעים שירים שחיילים שנהרגו כתבו

nina41

New member
תודה על התשובה שלך לשאלתי

חיבוק ענקי nina41 מאיה

im77

New member
היי אוריאן ...

בנתיים אין את השיר הזה מוכן להשמעה.. אבל יש את המילים שכתבו החיילים ז"ל. צירפתי לך כאן את המילים של השיר. סמל דן ברויר מבית הלל, מפקד טנק בגדוד חמישים ושלוש של חיל השריון, נהרג מפגיעת טיל נ"ט בטנק שהוא פיקד עליו, צפונית לעיירה בינת ג'ביל, ביומה ה- 32 של מלחמת לבנון השנייה. בן 20 היה במותו. נטמן בבית העלמין במושב בית הלל. מביט בך בשתיקה מילים: דן ברויר ז"ל לחן: דורון מדלי ביצוע: שלומי שבת ופבלו רוזנברג בין המוות לחיים בין כדאי או לא כדאי אמשיך להתנדנד עד שתחזרי אלי על כורסת עור בשמיים שם האלוהים יושב הוא מביט בשעשוע משחק לי עם הלב מביט בך בשתיקה ולא אומר דבר והגורל מזכיר לי שוב שאי אפשר הדברים שאת אמרת, לא ישנו את המצב הרגשות שלי אלייך רק מייסרים אותי עכשיו ממה את מפחדת? את כבר יודעת שזה שם ההכחשה רק משבשת את דרכו של העולם על כורסת עור בשמיים שם האלוהים יושב הוא מביט בשעשוע משחק לי עם הלב מביט בך בשתיקה ולא אומר דבר והגורל מזכיר לי שוב שאי אפשר הדברים שאת אמרת, לא ישנו את המצב הרגשות שלי אלייך רק מייסרים אותי עכשיו יושב לי מול חלון פתוח גם הגשם לא שכח הוא מזכיר שכל מה שיש לי זה כלום אם אין לי אותך...

orianush

New member
אה..

את המילים יש לי תודה בכל אופן
והמשחק ממשיך...

im77

New member
יש כ"כ הרבה שירים...

אבל אחד מהם.... "אני אוהב אותך בלילה וביום.. אני חולם עלייך באותו מקום..." בבקשה המשחק ממשיך..חחח המילה .."תפארת"

orianush

New member
../images/Emo26.gif

"נותן הייתי על תפארת אצבעך- הדסה אסתר." מילה: "חכה"

im77

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

"חכה עוד רגע בן יקר בחוץ הלילה מסוכן..." המילה הבאה.."זרם"

orianush

New member
"איתך"

"אל תוך הלב שלי - זרמתי בזרם הלוהט שעל גופי שולט" מילה: "בסדר"