המשך משחק

נועה167

New member
המשך משחק../images/Emo103.gif

השירשור לא קופץ אז פתחתי חדש. העיזים (נראה לי אלא היו עיזים) אכלו למג את העבודה שהכינה לקורס שהיא לומדת בו. היה? לא היה? עיוות?

זאת הייתה עז אחת ../images/Emo187.gif

והיא אכן אכלה לה חצי עבודה ואז מג הגידה את זה באיחור אבל המרצה נתן לה ציון ממש גבוה .. בום הייתה במצב קריטי בגלל שהיא אכלה משהו לא טוב ולא ידעו מה לעשות איתה אז טס וסטיבי גנבו להארי את המסוק שלו כדי להטיס אותה לבית חולים

yaelelele

New member
עיוות../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

בום אכן הייתה במצב קריטי אבל לא מפני מאכל , אלא בגלל עכביש ארסי. והן גם אכן! גנבו גנבו להארי את המסוק או יותר נכון את המסוק של סנדרה
. בזמן ההריון קלייר נפלה משור והתחילה לבכות כמו תינוקת. אמת? שקר? עיוות?

Nira22

New member
עיוות קל

ליפול משור בזמן ההריון?! היא לא עד כדי כך משוגעת, אגב אני לא ממש זוכרת אם היא כן נפלה מסוס (אני חושבת שכן אבל לא בטוחה) , אבל מה שכן היא בכתה מכל שטות (זה היה פרק קורע
). ג'ודי החליטה שהיא עוברת לגור עם בקי כי נמאס לה ממג.... עיוות, היה, לא היה ?

נועה167

New member
אממ אפשר להגיד

לא ממש בגלל מג אבל היא החליטה שהגיע הזמן שהיא תגור מחוץ לבית שלהם, אז היא עברה לגור עם בקי ואח"כ לחדר לידה. סטיבי עברה לדירה של מג אחרי שעזבה.

שירB

New member
עיוות

ג'ודי טסה לחו"ל ובוגדת באלברטו (בריק היה של בקי) משפחת ראיין מגלה שניק הוא לא הבן של הארי והארי עוזב את הבית. היה/לא היה/עיוות?

נועה167

New member
עיוות

אם אני לא טועה היא נפלה אז בתחרות הזאת ומאז היה לב בעיה ברגל ובגלל זה לא יכלה לרכב.. אלכס יצא אם קלייר לפני שהוא היה עם טס ורק אח"כ היה עם קלייר שוב.

לא היה

אלכס יצא עם טס ואז עם קלייר אבל רק פעם אחת עם קלייר אחותו הצעירה של בריק קיילי באה לבקר את בקי ומתחילה לגנוב מכולם היה/ לא היה/ עיוות

Nira22

New member
היה

אך בסופו של דבר אחרי שנתפסה , הודתה והחזירה לכולן את מה שהעלימה להן... גוזז (צמר מכבשים) שעוזר לקלייר, הוא הומו אבל כולם חושבים שהוא רצח את משפחתו.... לא היה, עיוות, היה?

לא היה

לפני התאונה אלכס התכוון להציע לה נישואים ליז מציעה לטס לעזוב את ניק יום לפני החתונה היה/לא היה/עיוות

נועה167

New member
נכון

מעצבנת ליז הזאת, היא הציעה לה שהיא תקנה לה שם איזה מקום לבית קפה שהיא תמיד רצתה בלה בלה. ג'ודי היא בתו של ג'ק מקלאוד

נועה167

New member
נכון

בראין קראו לו, איכססס מגעיל הוא. ובהמשך- בקי ירתה בזה שאנס אותה

למעלה